Trendyol

• 58 341
  • 888
  •   1
Отговори
# 105
Получих фишинг смс от турски номер след като поръчах от сайта и включване в някаква група. Блокирах го и не мога да го скрийншотна. Здравей, направи ми добро впечатление, смених си номера и линк.

# 106
И в двата ми профила бях си оставила кодовете за 30% отстъпка, които ги дават при регистрация и вчера изчезнаха и двата. На някой случвало ли се е, дали има вероятност да ми ги възстановят?

# 107
Това не значи, че сайта е фалшив. И при други може да се случи. Въпросът е, когато платиш предварително, да ти възстановят сумата. Вие сте били с наложен, значи драма няма.
Не съм казала, че е фалшив Simple Smile

Ами пишете, че искате да предпазите някой, за да не изгори. Ако не изпратят поръчка, поради някаква причина и върнат сумата, това не е “горене”.

Сайта наскоро нашумя и според мен не могат да се справят с наличности и доставки. От там, според мен, идва проблема - от големия наплив.
Варно е, наскоро нашумя. Има и друга тема специално тук, във форума.
Аз пазарувам от Трендиол от години и се чудех как не е познат в БГ. Всъщност, намерихх го случайно, след като се поинтересувах от марката Трендиол, която преди това купувах от Факткуул, но на двойни цени.
Не е проблемът в наплива от БГ, сайтът е международен. Просто доста неща не са вече същите.

# 108
И в двата ми профила бях си оставила кодовете за 30% отстъпка, които ги дават при регистрация и вчера изчезнаха и двата. На някой случвало ли се е, дали има вероятност да ми ги възстановят?
Пиши на асистента, на мен ми възстанови код, дано помогне.

Пп. Днес ми възстановиха сума от поръчка анулирана на 13.05.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 13:22 от Genuine

# 109
  • Под кривата круша
Давам отзив за първата си поръчка от 14.05., която вече е в мен. Комплекта е много хубав, формите са му супер. Капака на най-голямата тенджера /с форма на тава/става и на тигана. Имаше нужда да се стегнат малко дръжките. Като минус мога да отчета, че при средната тенджера капака не приляга както трябва, сякаш нещо някъде не в чист овал, но няма да ги връщам - тествам я сега и се представя добре.
Скрит текст:

И аз с първа поръчка от днес сутринта, вече е за предаване на куриер. Ще пристигне от Румъния, с наложен платеж.
https://ty.gl/ac72d0h1pjf1i
Цената ме изкуши и пуснах комплект тенджери на Тач.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 14:15 от NTG

# 110
На мен пък защо никога не ми излизала категория "дом и мебели" 🤔 Сега минах по линка и видях, че предлагат и такива неща. Еврика

# 111
Здравейте, вие откъде намирате кодове за намаление в сайта, защото на мен не ми излизат Flowers Hibiscus

# 112
Кодовете са в приложението.Там има колело,където можеш да си изтеглиш.И отделно над определена сума.

# 113
  • Ланкър, планините Овнерог
Някой връщал ли е стока? Колко време пътува? От 19.05 нямам ъпдейт на товарителницата и се чудя нормално ли е.

# 114
Аз съм връщала.Бавно става.Две седмици пътува,на третата ми върнаха парите

Последна редакция: нд, 25 май 2025, 11:17 от Maya Zhelyazkova

# 115
Някой събирал ли е монети от Трендиол в приложението? Снаха ми, която пазарува от Гърция, събира ежедневно монети, само с влизане в приложението. Аз исках да започна да събирам, но тази опция я няма при мен. И поръчки имам. Дава ми само колелото с купони.

# 116
  • Под кривата круша
Има събиране на монети /coins/, обаче е само когато поканиш приятел, споделиш линк на артикул и някой го поръча през него. Има и изтрий и спечели, но при мен не е активно в следващите 15 дни.  Виждат се в профила - баланс на coins. Мисля, че се събират и от поръчки. Аз имам само 1 досега и то с наложен платеж и ми изписа, че няма да имам тези монети, заради наложения.

# 117
Лесно ли е връщането, че поръчах едни кецове, може и да са малки, но цената си заслужаваше и рискувах

# 118
  • Ланкър, планините Овнерог
Лесно ли е връщането, че поръчах едни кецове, може и да са малки, но цената си заслужаваше и рискувах
Лесно е, но бавно.

# 119
  • Варна
Да попитам, при въртене на колелото, дава ли различни купони? При мен винаги е HELLO30, който след това не може да се приложи и изписва, че кодът е изтекъл. Въобще не мога да им схвана каква е схемата. В неделя въобще не можах да пусна поръчка, на стъпката с плащането единствено ми разреши с карта да платя, но с това искане на всяка стъпка да се потвърждава с SMS ....въведох кода и след това - греда, празно прозорче и до там.

Общи условия

Активация на акаунт