Trendyol

• 58 519
  • 888
  •   1
Отговори
# 405
А има ли начин да разберем предварително с кой куриер ще пристигне поръчката?

# 406
Не.
Ето одеве получих съобщение за пратка от Спиди. Бях дала адрес на Еконт, те я пращат в автомат близо до адреса на Еконт. Аз я пренасочих безплатно до желан офис. Та такава ми е тактиката. Стои ми адрес на офис на Еконт и пренасочвам, ако ся я шипнали със Спиди.

# 407
Срещу поръчката имаш бутон подробности.След това натискаш проследи.Моята идва от Турция и са я разделили на две.На едната си пише,на другата тракинга започва с 3-ка,съответно пак ще е със Спиди.

# 408
Тя май с “предварително” имаше предвид преди поръчката.

# 409
Вчера поръчах едно пухено палтенце, та да видим Wink

Последна редакция: ср, 12 ное 2025, 10:05 от J_M_L

# 410
  • София
Поръчах една възглавница на 14 октомври. Трябваше да дойде до края на месеца, но и до днес ми дава само, че е изпратена и толкоз. Пробвах 2 пъти да се свържа с формата им за контакт, постоянно ме препращат към Trendyol Асистент, където са само готови отговори на често задавани въпроси. Някой да има реален имейл?

# 411
Днес си взех поръчката за детски чаршаф - плик и какъфка. Аз и само това исках. Избирах по десен. Малко не ми харесва на живо, но за 9 лв не ми се занимава да връщам. По-нататък ще вземе нещо по-хубаво.

# 412
Някой да препоръча олекотена завивка.

# 413
Тя май с “предварително” имаше предвид преди поръчката.
Да, това имах предвид.
В момента има намаление на Дефакто с код за 50 %. Поръчката трябва да е за поне 20 лв., но не зная има ли ограничение в максималната сума на отстъпката, аз сложих в количката 2 артикула и се получи много изкушаваща сума, но ще помисля още дали да поръчам.

# 414
Момичета, връщането заплаща ли се и колко е?

# 415
Момичета, връщането заплаща ли се и колко е?
Не, безплатно е. Със Спиди, правиш заявка за връщане, вадиш етикет и я носиш в офис.

# 416
Някой да препоръча олекотена завивка.
Аз много харесвам зимните на Марла.Имам закупени от турския сайт преди 2 години.Мекички и много топлят. Разгледай този продукт! https://ty.gl/38lwk2ym55cu9

# 417
  • В Града на липите
Привет! Приложението ми стои на телефона от половин година, но Тему и Шийн ми бяха предостатъчни за забавление.
Снощи най-накрая направих първата си поръчка за 15,87 - за килим 2х3 и спално бельо.
Малко е късно да питам, но някой поръчвал ли е килим и как пристига? Предполагам че ще е сгънат, а не навит, защото едва ли е дебел Simple Smile но ми трябва за вилата и по-скоро за декорация.
Ще дам отзиви, когато и ако пристигнат. Още оСмислям цената Grinning
https://ty.gl/70ppdqofgeq2v
https://ty.gl/dzim5hmf6fcwc

Последна редакция: чт, 13 ное 2025, 10:14 от hrissi_sz

# 418
  • Пловдив
Първия линк не го виждам като килим, а "калъф за килим"? И на снимките е показано как обгръща друг килим.

И аз се изкушавам да поръчам чаршафи, но искам 2 единични завивки, пък с голям чаршаф с ластик, а май няма такива комплекти...

# 419
  • В Града на липите
Първия линк не го виждам като килим, а "калъф за килим"? И на снимките е показано как обгръща друг килим.
Благодаря! Така е, като поръчвам след полунощ и чета през ред GrinningGrinning
Поне да не чакам килим. Grinning Дори не бях чувала, че съществуват калъфи за килими.
Дано поне спалното бельо да пристигне нормално. Пак ще си струва, за 15лв.

Общи условия

Активация на акаунт