Trendyol

• 58 515
  • 888
  •   1
Отговори
# 630
Като махнах отметката цената стана още по-висока. После пак я сложих и ми показва пък цена 49,77 лв.... Не мога да им хвана спатиите.

# 631
Понякога могат да се комбинират повече от 1 отстъпка

# 632
Получих още едни чаршафи. На първо четене комплекта изглежда луксозен, красив, тежък плат. На второ - не мога да се отърва от усещането, че това е полиестер. Преди да поръчам, попитах продавача дали комплекта е от памук, защото никъде не пише какъв сатен е. Отговорът беше, че е 100% памучен сатен:
https://ty.gl/xv8rj7zbmocfn

Та реших да питам и АI, и той ми съобщи, че това е сатен от дървесина. Преди да поръчам не ми беше дал тази информация, но сега му пуснах директно снимка на кутията на комплекта. Вие какво мислите, никога не съм взимала нищо такова, но много ми прилича на пипане на полиестер. Чудя се да го връщам, или да го оставя, за 32 лв. съм го взела. Мале как ме нервираха тези турчоля, дето ме излъгаха.

Скрит текст:

А, влакната били полусинтетични, то за това ми прилича на полиестер.

Последна редакция: ср, 03 дек 2025, 16:51 от Lemy

# 633
Аз не съм спец, но не се знае и чат джипити колко е 😃 Ако някой в темата повече разбира, нека сподели.

# 634
По принцип е така, но аз имам памучен сатен от lidl, и няма нищо общо с това, затова се и усъмних. Това стои точно все едно си си купил дебел полиестер.

# 635
Ако действително е лиосел, което през дисплея няма как да преценя, е разкошна материя. Малко е като жива, много е фина, но дрехи от лиосел са леки и приятни за носене.
Полиестера скърца между пръстите.

# 636
Lemy, за първи път чувам за тази материя, но и на мен ми звучи странно да прочета за нея. Потърсих в Гугъл за лилаво,ми ми излезе, че е дишаща и хипоалергенна материя, че се пере на температура 30 градуса и само с течен перилен препарат.

# 637
Аз съм си купувала от Испания летни панталони от лиосел.Изключително лек плат и държи хладно.Но тук не ми прилича на него.От памучен сатен имам само един комплект.В начолото беше доста твърд и лъскав,но след 1-2 пранета  стана много приятен.

# 638
Влакната от дървесина се водят изкуствени, за разлика от синтетичните, които са от пластмаса. Такива изкуствени влакна са вискозата, едно време имаше целволе. Като цяло доста се мачкат, ако не са специално обработени. За тенсел и лиосел не мога да кажа какво съдържат, това са търговски наименования, но са приятни за носене, не запарват като полиестера.

# 639
  • В царството на игрите:)
Помощ! Не мога да намеря описание на размери в този сайт и това много ме изнервя. Някой открил ли е ключа от палатката, защото аз не мога, а не е като да не съм търсила и търсила. Давам пример с този анцуг. Къде е описанието на размерите? Благодаря предварително!
https://www.trendyol.com/bg/mysport/5077-mjzhki-ancug-p-84131526 … merchantId=301520

# 640
Не всички имат посочени. Затова в "задай въпрос" има доста такива, като си посочват размерите.
Някои търговци прикачват в снимка.

# 641
Помощ! Не мога да намеря описание на размери в този сайт и това много ме изнервя. Някой открил ли е ключа от палатката, защото аз не мога, а не е като да не съм търсила и търсила. Давам пример с този анцуг. Къде е описанието на размерите? Благодаря предварително!
https://www.trendyol.com/bg/mysport/5077-mjzhki-ancug-p-84131526 … merchantId=301520

И аз се изнервих и даже писах онзи ден тук, за да търся и аз инфо как става .
Еми тука явно е така - ако няма между качените снимки, такава с размери, трябва да им пишеш: "задай въпрос"
Отиде, ако трябва да им пиша за всяка нещо, мерака ще ми мине Simple Smile
Четвърти ден чакам отговор за един панталон  - НИЩО.

# 642
А на мен като ми отговориха, какво, излъгаха ме....
Пристигнаха и маратонките. И при тях има нещо странно. Понеже имаме няколко чифта Asics от about you, има разлика в номерацията. Всички са 40 номер европейска номерация, но при останалите номерации  има разлика - Трендито са по-малки. Иначе  размера на стелките е еднакъв. Странно ми е, не знам защо така се получава, едва ли е заради модела.
Скрит текст:
Тренди:

Други от Абаутю:

Ха, сега като погледнах така наредени снимките, виждам, че на кутията от Тренди, пише че са детски, нещо което никъде не пише в сайта:
https://ty.gl/wbh7e8ggd8ohh

# 643
Аз още не съм си получила нещата, но усещам, че ще са греда. Тръгнали с трици маймуни да ловят... и ни хванаха, де! Мързи ги да пишат размери, на въпроси не отговарят, обаче много искат да продават. Ами нека дойдат нещата, да видим какво и как ще върна, и се махам от там. Това е абсолютно несериозно! Да купувам аз нещо, за което да гадая баш кой размер е и куп още неуредици. Мерси.

# 644
има недостатъчно описания - тогава четете отзивите или директно задайте въпрос  на продавача.. възможно е и продавача да не е съвсем коректен - аз гледам и рейтинга на продавача ( да е висок и по възможност да са го оценили хиляди). но е факт, че има и много добри попадения. или си сортирайте продукти  само от  търговец трендиол ( нещо като емаг при нас, а не от партньорите им)

Общи условия

Активация на акаунт