Trendyol

• 58 424
  • 888
  •   2
Отговори
# 675
Бавят се с актуализацията.Като получиш имейл,че в доставена,тогава заяви връщане.Сигурно ще е утре.

# 676
От първата ми поръчка (с три неща), пристигна най-незначителното - тюрбан за коса след баня, който купих за пълнеж. Явно трите неща ще пристигат едно по едно. Къде им е сметката с тая безплатна доставка... Не, че ме вълнува, просто ми е странно.
На картинка изглежда по-добре и прилича на микрофибър. На живо - обикновена хавлиена материя, изглежда памучна, но няма етикет със състав. Цветът няма нищо общо! Не съм сигурна, че ще ми побере косата и главата. 😆
https://www.trendyol.com/bg/ender-home/cottonverse-kopchesta-100 … 70?merchantId=968

# 677
Чудя се защо ги поръчвате чаршафите от сайта. Сигурно ще ме изтрият, но ако отидете в Юск, има чаршафи на ластик, които са памучни и не по скъпи от турските. Можете да ги пипнете, да усетите материята и да видите цвета на живо.
Защото от в къщи онлайн е по-лесно. Пък и аз си мислех че турците с тяхното традиционно производство ще имат хубави неща на хубави цени.  Ето например от пердетата съм много доволна, обаче останалото което поръчах.....
На JYSK размерите бяха малко странни като че ли, трябва да вляза в сайта и да разгледам.

# 678
Аз пò читави чаршафи от икейските, не съм купувала. Имам TAÇ три комплекта, но минах на 220х240, а техните долни от комплектите, са без ластик. Та икейски съм накупила сигурно за цял живот.

# 679
Дразни ме, че кодовете на началната страница не работят за България, но се показват на нас. Толкова са неадекватни. Писах им и ми отговориха... да използвам правилната платформа - уеб или приложението. Явно и те не знаят какво правят.
Например сега има такъв, но не работи.

# 680
Момичета, трябва ми килим . Да сте попадали на нещо интересно, което да не е тип с размери на пътека?

# 681
На тези тотално им е объркана логистиката
Имам три отделни пратки, само втората е с два продукта, другите са с по един артикул.
Като първа обработена и изпратена даваха втората, разделени бяха нещата, едното със Спиди, другото - с Еконт/ едни чорапи, представете си/.
Другите две ги дава необработени.
Отивам днес- от Спиди взех пратка 3, от Еконт- пратка 1. От уж тръгналата - нищо.😀

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 17:49 от Mateah

# 682
Дали пращат такива големи стоки като голям килим, по куриер, то доставката ще им излезе златна.

# 683
Защото пратките са от различни търговци и за това може би идват отделно. И моята поръчка я раздробиха на 5/6 пратки. Всичко е отделно.

# 684
Дразни ме, че кодовете на началната страница не работят за България, но се показват на нас. Толкова са неадекватни. Писах им и ми отговориха... да използвам правилната платформа - уеб или приложението. Явно и те не знаят какво правят.

Работи кода, просто трябва да го въведете допълнително сама.

# 685
Аз въвеждам кода сама, но не ми позволява да го използвам. Пише да си проверя артикулите и условията на кода и да опитам пак. Условията на кода никъде не ги намирам, а артикулът е от конкретната селекция, не произволен от сайта.

# 686
Скрит текст:

Може ли да покажеш скрийншот на въведен кода и че работи при теб?

# 687
Прехвърлям се тук от другата тема  да се образовам  и поръчам нещо изгодно.

# 688
Скрит текст:

Може ли да покажеш скрийншот на въведен кода и че работи при теб?

И при мен работи

# 689
На тези тотално им е объркана логистиката
Имам три отделни пратки, само втората е с два продукта, другите са с по един артикул.
Като първа обработена и изпратена даваха втората, разделени бяха нещата, едното със Спиди, другото - с Еконт/ едни чорапи, представете си/.
Другите две ги дава необработени.
Отивам днес- от Спиди взех пратка 3, от Еконт- пратка 1. От уж тръгналата - нищо.😀
При мен също логистиката беше объркана, но за ден се актуализира и успях да върна палтото.

Общи условия

Активация на акаунт