Trendyol

• 58 490
  • 888
  •   1
Отговори
# 660
Според мен за 3 лв. ще вземете полиестерна калъфка, която само ще ви запари и изпоти. Усещането няма нищо общо с естествената коприна. Ако искате да усетите, вземете някой шал от естествена коприна и увийте възглавницата с него. Така ще усетите вълшебния допир на истинската коприна. Цял живот работя с естествена коприна и моето мнение е, че възглавница от естествена коприна много бързо ще се скъса, освен това иска специални грижи, коприната е фин материал. Мисля, че най-близкото усещане е памучният сатен, който е здрав материал и също приятен до кожата.

# 661
Здравейте! За пръв път поръчвам. Раздробиха ми поръчката на 6 пакета. Явно ще пристигнат от различни доставчици. Вчера пристигана първата пратка- яке на Дефакто, което обаче се оказа уголемено и искам да го върна. Четох в началото на темата,но реално нямам опция за връщане. Трябва ли всичко от тази поръчка да получа или аз не гледам където трябва?

# 662
Саси, все пак ии я взема от интернет тази информация, и не ми се вижда нещо супер сложно, та да си измисля, тоест аз си мисля че е вярно. И че е полусинтетичен материал.
Както и да е, върнах го, точно заради опасения от запарване и потене.
Вчера получих чаршафа от "гребенна тъкан", долен с ластик, харесва ми, горе-долу изглежда не лошо трико за 7 лв. Цвета на снимката е на лампа, та е малко по-различен.
https://ty.gl/gls0ckh2cyj21

И тези чорапи, които нямат нищо общо с цвета на снимката, заради който ги поръчах:
https://ty.gl/z45bmbfbjangx

Даяна, и аз ги загледах копринените калъфки, но според опита ми със сайта до сега, мисля, че ще са от нещо изкуствено.

Последна редакция: пт, 05 дек 2025, 09:23 от Lemy

# 663
Вчера получих ей тази пижама: https://ty.gl/4c4v1tkostbix. Навсякъде в описанието пишеше, че е 100% памук, на етикета също пише, че е памучна, но на допир е леко хлъзгава. Влизам днес в сайта и виждам, че съставът е променен, т.е. на едно място пише памук, на друго-памук и полиестер. Изпрах я още вчера, че да си я нося, но май ще ми е малка. Е, взех я за около 10 лева и ако не ми стане, ще я подаря на майка ми, но ме хвана яд, защо така сменят характеристиките на продуктите.
Другото, което получих, е този органайзер за гримове: https://ty.gl/xai4slfvja8mw. Хареса ми, и заглежда почти като на снимките, бяла пластмаса, но пък ще събере доста козметика, която ползвам ежедневно.

# 664
  • София
А някой поръчвал ли е копринена калъфка?
Наясно съм,че за 3 лв. е абсурдно да е хубава😁
Идеята ми е да я взема за проба като усещане преди да си купя скъпа.

Аз поръчах. Не е коприна, а полиестер. И е маломерна. Върнах я.

Но като цяло съм много доволна от сайта. Имам страхотни попадения от там - официална рокля, сега ботуши на детето, които са супер. Но най-големият удар е едно черно кожено яке от естествена кожа, което купух лятото за 150 лв и е най-хубавото, което имам (имам 4), дойде прекрасно опаковано с луксозна хартия, в кутия, ухаещо на кожа, а кройката е повече от хубава - вталена и не ми е до пъпа.

# 665
  • Пловдив
Може ли линк на якето? Simple Smile

# 666
Според мен доставката е бърза за страна извън Ес.При мен пристигат между 7 и 10 дни.От които 2 на турската и 2 на българската митница стоят. От about you  пристигат горе долу за същото време.От намалението имам много добри покупки,най вече пазарувах от us.polo assn.Марката е с много добро качество ,работят предимно с памук.В България малко прекаляват с надценките.
Аз заглеждах пижамите на us.polo assn., но не посмях да си поръчам ,че цената все се менеше и беше между 30 и 50 лв. и си мислех дали не са като пуловерите дето ги продават на пазарите в Одрин за по 20 или 30 лв. и са реплики? Поръчах пижама на DoReMi, но ми е малка и тънка , нищо че я избирах много време.
Според Вас продуктите на тази марка в сайта са добри?
Иначе съм пазарувала в магазините им в Одрин и знам , че са скъпи и добри и по- евтини отколкото тук.

# 667
Марката се шие в Турция. Не знам на пазара дали са оригинални, но цените им за 20/30 лв на пуловер са адекватни за Турция.

# 668
  • София
Може ли линк на якето? Simple Smile

Ето го. Само че трябва да се вземе по-голям размер, размерите са описани, вижте и коментарите.

https://www.trendyol.com/bg/alin/damsko-yake-melody-ot-estestven … merchantId=116821

# 669
Много сте лоши! Току  що поръчах и аз едно кожено яке, че беше на добра цена и последна бройка. Купонът за 40 процента беше мижав - максимум 12 лева отстъпка, но свърши някаква работа.
Ето това поръчах. Излезе ми 136 лева:
https://www.trendyol.com/bg/alin/damsko-cherno-bajkersko-yake-ot … 48&merchantId=968

# 670
Чудя се защо ги поръчвате чаршафите от сайта. Сигурно ще ме изтрият, но ако отидете в Юск, има чаршафи на ластик, които са памучни и не по скъпи от турските. Можете да ги пипнете, да усетите материята и да видите цвета на живо.

# 671
Poni69, лично аз съм фен на Cotton box и не очаквах да се разочаровам с оглед на това, че сайтът е турски и марката също. Заради цената и дългогодишното ми доверие в сайта поръчах, но няма да повторя конкретно с чаршафи.

# 672
Марката се шие в Турция. Не знам на пазара дали са оригинални, но цените им за 20/30 лв на пуловер са адекватни за Турция.
Стара ти е имформацията.Преди 2-3 години толкова бяха цените.В момента марката има 50% намаление в магазините и сайта.Повечето пуловери са на 1000 лири или 50 лв,а модела който харесвам аз 1300 лири.
Днес получих поръчка с пижама и пуловер.Пижамата е тъничко ,стегнато трико.Пуловера,защо се подведох по коментарите незнам.Една жена с моите килограми и ръст питаше кой размер да вземе и продавача отговори XL.При положение,че го имам същия в друг цвят закупен от Турция L размер и ми стой свободно, с какъв акъл поръчах по голям незнам.

# 673
Да попитам по-опитните. Заради безплатната доставка и хубавите намаления с купони имам поръчки, които са под 40 лв. Ако се наложи връщане в този случай, безплатно или платено ще е?

# 674
Здравейте, направих поръчка на 29 ноември на 3 продукта: две рокли и едно палто. Днес ми пристигна палтото, но е прекалено голямо, за да го нося. Опитах се да го върна, но ми излиза като влезна в Trendyol Asistent, че пратката ми не е доставена и не може да бъде върната. Като проследя пратките си, показва ми, че палтото се подготвя, а двете рокли са изпратени. Писах два пъти на търговеца Trendyol, отговори ми, че трябва да си избера тема от Trendyol Asistent.
Случвало ли ви се е това и как стоят нещата при връщане?

Общи условия

Активация на акаунт