Trendyol

• 58 426
  • 888
  •   2
Отговори
# 465
Някой има ли проблем с приложението?
Вече няма проблем, ако е имало.

# 466
https://ty.gl/jixktg4emvh3r Тези хавлии са много тънки, но като за 5 лева, биват.
Пижамата е с памучно долнище, но горнището май не, купих я за подарък,  дано се хареса https://ty.gl/bxqdlxq5nvlxt

# 467
Да, в описанието пише, че горната част е полиестер , а долната памук.

# 468
Би ли показала пердетата,че търся за сина ми.
И да попитам как докарвате такива ниски цени?Като отварям линкове са поне двойни цените ...
https://ty.gl/dpwlkb7ahcybn
За първа поръчка имах 60% отстъпка+ още някаква, и ги взех за 36лв.
За вторите дадох 50 лв, пак с някакъв купон, не ги намалиха повече, и реших да поръчам. Двете пердета са почти еднакви, разликата е в цвета на една нишка акцент, при първото е златна, а на това е сребърна.
Тези дни пак имах 60% намаление, оглеждах чаршафи, но докато се намотам, намалението изчезна.
Сложи си неща в кошницата, и проверявай за купони и за цената.

# 469
  • Сливен
Разгледай този продукт! https://ty.gl/ifbied8w8b3ap
Получих тези боти ,доволна за 45лв

# 470
Гледам една цена слагам в количката става по висока защо така?

# 471
Ако използваш купон, първо виж дали е натиснат, когато продуктът е в количката и виж самото условие за купона.
Пример:

Тези ботуши вчера в количка ми бяха 32 лв. Трябва да се четат условията на купоните и намаленията от самия търговец, докога важат. Има определени часове и ако не се поръчат до този час, то цената се променя. Нерядко, ако стои нещо в количката цената се променя, но понякога ако го извадиш, преместиш в любими и после пак върнеш в количка, цената пада (тъй като търговците или Trendyol) променят и проценти намаление на дадени стоки)

Условието на купона ми е 40%,но не повече от 12 лв намаление. До вчера мисля имах до 34 лв намаление. Забравих.
С купона ботушите падат на 52 лв.

Без купон са на 64 лв. Тоест, - 12 лв, колкото е максимум отстъпката ми.

Така мога да ги поръчам с наложен платеж, с такса 4 лв, защото ще станат 56 лв. С безплатна доставка, защото сумата на ботушите надвишава 40 лв.

Слагам едни чаршафи, които струват 38 лв. В количката се слага и на тях част от купона с отстъпка и така ботушите скачат като цена и стават 57 лв, чаршафите от 38 лв падат на 33 лв. Общата сума скача с 10 лв. Нямаш доставка 8 лв, но един вид сумата се качва в количката. И пак имаш 4 лв за наложен платеж.

Мъжът ми направи поръчка през моя профил. Сумата надвишаваше 40 лв. Доставка безплатна. Плати с виртуална карта на ДСК и нямаше такса наложен платеж 4 лв.

Не съм много наясно и аз със сайта, но и не чета много. Има описани всички неща в Trendyol асистент. Добавям и махам разни неща в количка, някои неща излизат изгодно, други не.
Най-изгодно беше в началото, с първа поръчка и последващи купони за 80 лв отстъпка при 200 лв поръчка. Пусна 2 пъти такива и нещата се качиха с малко като сума в количката. 3 неща с 10 или 12 лв отгоре, което като приспаднем сумата 8 лв за доставка си е нищо.
Ако не се вземе този купон попва да пуска малки суми,или неизгодни купони. Ако се използва започва да пуска все големи купони. Ама не може постоянно да поръчвам.

А при първа поръчка имаш 60% отстъпка. Изгодно е да вземеш 1 скъпо нещо. Имаш и 30% или 30 лв (забравих) през апп приложението и наистина тогава си струва да е нещо по-скъпо. Активират се и двете отстъпки при първа поръчка. Но може и 2 неща да се вземат, но май падаше процента отстъпка, но пак е на далавера.
При последващи поръчки може да ползваш само един купон от наличните ти в профила. Избираш си с кой ти е най-изгодно.

Последна редакция: ср, 19 ное 2025, 09:35 от Merelenda

# 472
Някой знае ли къде мога да видя условията на купоните, които са на банера на заглавната страница на сайта?
С днешния купон не се намалява нито един от продуктите ми, въпреки че са от селекцията посочена след натискането на рекламния банер.

# 473
На някой да му се е губила пратка? Едни дънки от 05.11 стоят в логистичния център в Турция. Вчера и днес питам асистента и всеки път ми казва, че ще се забави 7 дни. Чудя се ако анулирам поръчката дали ще ми възтановят парите?

# 474
Питай чатбота. На мен от Тему ми върнаха парите за една пратка, заседнала в безметежните Бг пощи.

# 475
  • Под кривата круша
Относно забавени или изгубени пратки.
Някъде назад дадох отговор аз какво направих. Моята пратка от 4.11. стоеше в логистичния център в Турция, 2 пъти писах на чат-бота, и на мен ми изписваше закъснение 7 дни. Оня ден пак писах и пуснаха рекуест, в рамките на 10-12 работни дни трябваше да се разгледа. Днес сутринта е пуснат рефънд на сумата. Много бързи бяха, да видим сумата кога ще влезе в сметката ми.

# 476
Merelenda много благодаря за изчерпателната информация.
Дала съм домашен адрес , но куриерите никога не ме намират. Box now  samedey офиси на куриери приема ли този сайт?

# 477
Относно забавени или изгубени пратки.
Някъде назад дадох отговор аз какво направих. Моята пратка от 4.11. стоеше в логистичния център в Турция, 2 пъти писах на чат-бота, и на мен ми изписваше закъснение 7 дни. Оня ден пак писах и пуснаха рекуест, в рамките на 10-12 работни дни трябваше да се разгледа. Днес сутринта е пуснат рефънд на сумата. Много бързи бяха, да видим сумата кога ще влезе в сметката ми.
Не ми се ще да ги отписвам, защото много ги харесвам и ще ги изчакам до кроа на седмицата. Чат бота ли пуска този рекуест?

# 478
  • Под кривата круша
Меган, да, те го пускат. И аз не исках да ги отписвам, но много време мина и се видя, че няма да дойдат. Малко по настоятелно с бота, аз му написах всички номера-на поръчка, на тракинг, пратих скрийшот от коя дата не мърда и те пуснаха рекуеста.

# 479
Някой знае ли къде мога да видя условията на купоните, които са на банера на заглавната страница на сайта?
С днешния купон не се намалява нито един от продуктите ми, въпреки че са от селекцията посочена след натискането на рекламния банер.
Питах в чата за същото в 14ч. Казаха, че ще предадат на техническия отдел. Имам и имейл с потвърждение.

Цитат
Dear Customer,

Thank you for reaching out to us — we appreciate the opportunity to assist you.

Your request is now with our technical team, and they’re actively reviewing it to ensure the best possible solution. We’ll be keeping you updated via email as soon as there’s progress.

Общи условия

Активация на акаунт