Trendyol

• 39 697
  • 572
  •   6
Отговори
# 555
Здравейте, по един продукт ли поръчвате, защото забелязвам, че така цената е най-изгодна и всичко ли е с безплатна доставка?

# 556
Здравейте, по един продукт ли поръчвате, защото забелязвам, че така цената е най-изгодна и всичко ли е с безплатна доставка?
Нямам такова наблюдение. Най-вероятно имаш купон, който има ограничение на максималното намаление(като сума) и го превишаваш. Така цената става по-висока при повече бройки.
Само в момента има безплатна доставка без минимална сума, както и за първата поръчка.

# 557
Много са “гадни”- веднъж съм поръчвала и сега от друго устройство направих друг акаунт. Въведох всичко, даже и банкови данни и хоп- нещо в кошницата се объркало. 😀повече от това устройство няма как да поръчам, някак засича и колкото и нови профили  да правя, не се получава.
Добре поне, че не ми дръпна парите от картата.

Последна редакция: сб, 29 ное 2025, 22:58 от Mateah

# 558
Много са “гадни”- веднъж съм поръчвала и сега от друго устройство направих друг акаунт. Въведох всичко, даже и банкови данни и хоп- нещо в кошницата се объркало. 😀повече от това устройство няма как да поръчам, някак засича и колкото и нови акаунти  да правя, не се получава.
Добре поне, че ме ми дръпна парите пт картата.
Направи регистрацията и всичко останало през браузър. Трябва да ползваш различни карти.

# 559
  • Пловдив

Всичките ми поръчки до сега са по един или два продукта защото ползвам купони , които те ми предоставят .
Веднъж поръчах 3 пъти по 1 продукт едно след друго за да се възползвам най-добре от намалението на купона.

# 560
Здравейте, за първи път разглеждам сайта. Според вас дали са оригинални марковите стоки и по-точно този спален комплект ТАС? Излиза ми в кошницата на доста изгодна цена.

# 561
И аз поръчвам по един продукт. Зависи дали имам купон.

# 562
  • Под кривата круша
Много са “гадни”- веднъж съм поръчвала и сега от друго устройство направих друг акаунт. Въведох всичко, даже и банкови данни и хоп- нещо в кошницата се объркало. 😀повече от това устройство няма как да поръчам, някак засича и колкото и нови акаунти  да правя, не се получава.
Добре поне, че ме ми дръпна парите пт картата.
Направи регистрацията и всичко останало през браузър. Трябва да ползваш различни карти.
Аз поръчвам от 4 акаунта - моя, на мъжа ми и от на децата. Всички данни като имена, адрес и телефон са техни. Само на малката смених при последната поръчка моя телефон, заради куриера да не и звъни в учебно време. Техните акаунти имат по 2,3,4 поръчки вече., не ги следя, гледам купоните. 🤣
Всичко се плаща с моята виртуална карта от ДСК. Никога не я запаметявам в никой сайт.
Колежка оня ден плати с нейната карта поръчка от профила на мъжа си, дружка поръчва вече няколко пъти от профила на детето си-вкаран е нейния телефон, но тя винаги е с наложен платеж.
Пробвай след известно време пак да поръчаш, изтрий и свали отново приложението. При нас се случи, че има някакви рестрикции, че акаунта е нещо си, което вече не помня в началото и ни изхвърляше, но поръчките в крайна сметка минаха.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 01:56 от NTG

# 563
На мен този сайт ми запаметява картата, след всяко плащане, при положение, че не натискам тази опция. Изтривам картата, и след следващото плащане, пак ми я запаметява.
Дори и в Тему не ми се е случвало подобно нагло нещо.
Тези връщат ли пари по Револют?
Че май при Абаутю не можеше.
Абе хора, не си давайте току така данните, пък и на децата, за някакви смешни пари. То не, че навсякъде не сме ги оставили, но все пак...опитвайте се да спазвате някаква дигитална хигиена. Казвам го съвсем добронамерено. То и аз се набутах в Темуто и тук де, но...гледах този професор, експерт и преподавател по киберсигурност, казва много интересни неща, и предупреждава:
Откъс
https://youtube.com/shorts/YamAlpVtAWk?si=d8hyJ2tOGxgjqKaP
Цялото видео:
https://youtu.be/gcY8A6TwoJw?si=wnXjf_XBOc7Ii9-j
От тези дни:
https://youtu.be/Z-u4X9SWS74?si=DyYmnt_ELbo5VEtN
1 част:
https://youtu.be/4v8Ekkk7E4g?si=pyxdwPRsTNyqHt-2

И тн.

Последна редакция: нд, 30 ное 2025, 08:53 от Lemy

# 564
Картата си абсурд да запаметя в такъв сайт.
Нямам идея , но по някакъв начин “ лови” - дали устройство, ай пи адрес, номер или нещо друго.

# 565
  • Под кривата круша
Скрит текст:
Първо махате тази отметка при вкарване на данните от картата. После след плащането има още една стъпка където отново ви пита да се запази ли карта - не се съгласявате.
И няма запазени данни в акаунта.

# 566
Lemy, и при мен запаметява картата, да веднага след това се налага да я изтривам. Нямам идея защо, при положение, че никъде няма опция дали да я запамети или не... Странна работа, ще питам асистента.

# 567
  • Пловдив
Получих първата си поръчка:
https://www.trendyol.com/bg/lumberjack/apreski-palto-cherno-dams … merchantId=579540
тефтери и дреболии.
Якето ми излезе 26 лв. - топло, ветроустойчиво и непромокаемо. Много съм доволна!

# 568
Скрит текст:
Първо махате тази отметка при вкарване на данните от картата. После след плащането има още една стъпка където отново ви пита да се запази ли карта - не се съгласявате.
И няма запазени данни в акаунта.
Точно за тази отметка най-много следя вече 🤔 Обаче имам съмнения, че може би първия път съм я натиснала, не съм догледала че е и за запаметяване. И оттам нататък колкото пъти да плащам, и без да съм я натиснала, пак запаметява.
sunflower, много добра цена.
Аз поръчах на дъщерята едни Асикс за 38 лв
Едно време ги поръчвах от about you, но сега няма такива цени. Да видим какво ще дойде де.

# 569
  • Под кривата круша
Тази отметка си е автоматично чекната, трябва да се махне след въвеждане на данните от картата. Ако преди това я махнеш, след въвеждане и тя пак е чекната.
Това случайно го разбрах 😁

Общи условия

Активация на акаунт