Trendyol

• 58 188
  • 888
  •   1
Отговори
# 720
Вече всичко зависи от банката.Във вторник ми върнаха парите от Фешън дейс,вчера бяха по сметката.

# 721
Поръчах риза, палто и яке. Якето беше последно, от неделя. Вече е при мен. Страхотно е, много фина кожа, но е леко умалено. Поръчах номер 38, но дойде нещо между 36 и 38. Изненадана съм, защото турските размери са ми точни или леко уголемени. Няма да го връщам, защото ми става, макар и с лек компромис откъм комфорт.

Разгледай този продукт! https://ty.gl/gjuv7b6kkl2ow

# 722
Значии,едно пухкаво палтенце свеъл цвят,което няколко дами похвалиха..излиза ми реклама за 27лв.,но като го сложа в кошницата е 49 или нещо подобно. Не виждам да ми дава код някъде.. Как да купя за 27лв. .. То аз го и загубих.някой,ако може дфа даде линка пак,че сега и тази реклама не ми излиза..?

# 723
Влез си в профила на моите купони и си активирай най-високия процент
в кошницата ще ти се отрази при слагане на поръчката
виж после и за допълнителни промоции понякога има на самият артикул по-надолу като си го отворила и го активирай и него (ако има)
бе играчка си е
колкото повече неща сложиш, толкова по-малко отстъпка обаче имаш не знам защо, при мен така се получава, та...наблюдавай и това

# 724
Влез си в профила на моите купони и си активирай най-високия процент
в кошницата ще ти се отрази при слагане на поръчката
виж после и за допълнителни промоции понякога има на самият артикул по-надолу като си го отворила и го активирай и него (ако има)
бе играчка си е
колкото повече неща сложиш, толкова по-малко отстъпка обаче имаш не знам защо, при мен така се получава, та...наблюдавай и това
Намалението има максимална стойност. Писали сме 1000 пъти вече...
Освен това два купона не могат да се ползват заедно.

# 725
Нямам купони в акаунта. Под продук някви 3 %..

# 726
Отстъпката не намалява, а се разпределя на всички артикули, които сте избрали. Ако купона намаля най-много 30лв, а вие сте избрали 3 неща, тези 30лв ще се приспаднат общо от 3те артикула (примерно по 10лв на артикул). Ако изберете 1 продукт, ще се приспаднат само от него. Поне аз такива наблюдения имам.

# 727
Значии,едно пухкаво палтенце свеъл цвят,което няколко дами похвалиха..излиза ми реклама за 27лв.,но като го сложа в кошницата е 49 или нещо подобно. Не виждам да ми дава код някъде.. Как да купя за 27лв. .. То аз го и загубих.някой,ако може дфа даде линка пак,че сега и тази реклама не ми излиза..?
27лв. е на банера в някой сайт, но като отвориш trendydol и ти показва различна цена? Така ли? Доказано е, че не трябва да вярваш на реклами. Grinning И на Temu са ми излизали такива реклами, а в действителност цената друга.

# 728
От кога няма опция Пейпал в методите за плащане?

# 729
  • Пловдив
Последната поръчка ми я разделиха на две.
Сега получавам мейл,  че едната част от поръчката ми е доставена  а аз не съм получила нищо.
Как да разбера какво се случва?
Как се плаща разделена поръчка?
Да споделя за развръзката по моя случай:
явно в системата отчита предването на куриер в държавата получател, като доставена /за Fan куриер става дума/.
Днес получих едната част от поръчката с Еконт, в петък - другата.
Незнайно защо ми я пращат в офис на съвсем различен от посочения адрес, та се наложи да пренасоча /Спиди/.
НП са ми разделили между двете пратки.

# 730
На някой да му се е губила пратка от нашата митница? Едната стои там от 02.12 и не мърда. Днес получих друга пратка, която на 04.12 е влязла в митницата и на 08 са я освободили.

# 731
https://ty.gl/c7b510fe0
Ето това е разкошно,по- красиво на живо,  уголемено е с номер.
Бях се насочила към бежово друго, но прочетох, че се скубе и взех това.
Уникален цвят, модел, има блясък косъма, топли. 11 лв ми излезе.

# 732
На някой да му се е губила пратка от нашата митница? Едната стои там от 02.12 и не мърда. Днес получих друга пратка, която на 04.12 е влязла в митницата и на 08 са я освободили.
Същата  ситуация, но от 03.12.

# 733
Роклята с голия гръб ли? Къде има косъм?

# 734
Mateah, отваря се начална страница...

Общи условия

Активация на акаунт