Trendyol

• 58 197
  • 888
  •   1
Отговори
# 690
Подлъгах се по тези чаршафи и аз, но ще ги връщам! Ужасна изкуствена материя. Не знам как става, но се надявам да успея и да си получа парите!

# 691
И при мен не работи кода. С малки, с големи букви го писах и не.
Получих тези чинии. Разгледай този продукт! https://ty.gl/6zineof4515tz
Разгледай този продукт! https://ty.gl/56psw4acmyki2
Стана цял комплект и съм супер доволна.

Последна редакция: сб, 06 дек 2025, 23:06 от kontesa Maria

# 692
Подлъгах се по тези чаршафи и аз, но ще ги връщам! Ужасна изкуствена материя. Не знам как става, но се надявам да успея и да си получа парите!
Какво поръча?
Пусни заявка за връщане на продукта, те ще ти изпратят на имейла товарителница, принтираш я, и отиваш с нея в Спиди.

# 693
Здравейте! Не съм чела назад темите, но може ли някой да ми обясни защо се получава разминаването с цените след като се добави в количката? Например нещл ми излиза 8-9лв. и след добавяне в количката скача на 30 и няколко? Направих първата си поръчка преди няколко дни и поръчах 3 артикула, платих ги и изведнъж се оказва, че само 2 ще ми изпратят! Нещо не мога да фи разбера Simple Smile

# 694
Здравейте! Не съм чела назад темите, но може ли някой да ми обясни защо се получава разминаването с цените след като се добави в количката? Например нещл ми излиза 8-9лв. и след добавяне в количката скача на 30 и няколко? Направих първата си поръчка преди няколко дни и поръчах 3 артикула, платих ги и изведнъж се оказва, че само 2 ще ми изпратят! Нещо не мога да фи разбера Simple Smile
Важи и за теб.
https://www.bg-mamma.com/?topic=1746825.msg50530620#msg50530620

# 695
Момичета, има ли минимална сума за поръчване? Плащам с карта. Все около и над 20 лв купувам. Търсих безуспешно. То като ще поръчвам по едно няма смисъл да се чудя в кошницата кое с кое върви?
Чакам отзив за юргана с агнешката вълна. Мислех да ги дебна, но отдолу една жена е писала че силно мирише овчо ?
Чакам една кафява рокля от трико. Имам и нови якета. Мисля да се организираме да снимам и покажа от кое съм доволна. Страх ме е за комплект спално да рискувам. Grinning

# 696
Пусни заявка за връщане на продукта, те ще ти изпратят на имейла товарителница, принтираш я, и отиваш с нея в Спиди.
Това изобщо не ми харесва не само тук, а и в други сайтове. Не всеки има принтер вкъщи. (имам, ама е в друга къща и не мога всеки път да ходя до там за едно листче!) Има ли възможност да се запише само генерирания номер и в Спиди да си разпечатват етикета?
Следващата ми поръчка пише, че ще е до автомат на Спиди. Мога да пренасоча до адрес, но защо те са пренасочили до автомат?! Закриха два офиса на Спиди и автомати няма в близост. Всичко е на разстояние с кола или градски транспорт от нас. Не искам да мъкна пакети. По тази причина поръчвам до адрес, те ще ми пренасочват!

# 697
Момичета, на етикета за връщане излизат ли вашите имена? При мен излизат първите три букви от името и звездички след това. Няма ми и адреса, пише София, а аз не съм от там? Дали всичко е наред?

# 698
Момичета, на етикета за връщане излизат ли вашите имена? При мен излизат първите три букви от името и звездички след това. Няма ми и адреса, пише София, а аз не съм от там? Дали всичко е наред?
Сега погледнах,че и на моя етикет пише така. Утре ще ходя да връщам палтото в Спиди, ще стане ясно дали има проблем с етикета.

# 699
Това изобщо не ми харесва не само тук, а и в други сайтове. Не всеки има принтер вкъщи. (имам, ама е в друга къща и не мога всеки път да ходя до там за едно листче!) Има ли възможност да се запише само генерирания номер и в Спиди да си разпечатват етикета?
Следващата ми поръчка пише, че ще е до автомат на Спиди. Мога да пренасоча до адрес, но защо те са пренасочили до автомат?! Закриха два офиса на Спиди и автомати няма в близост. Всичко е на разстояние с кола или градски транспорт от нас. Не искам да мъкна пакети. По тази причина поръчвам до адрес, те ще ми пренасочват!
ZМоже да ти го разпечатат в Спиди.

# 700
Правиш си екранна снимка на товарителницата и с нея връщаш в Спиди. Може и направо да им я покажеш от мейла. Няма нужда нищо да принтираш.

# 701
На Трендиол не съм връщала неща, но от Бест Сикретс Спиди само ми сканират баркода и после си разпечатват тяхна. Такава на етикетен принтер. Сигурно и тук ще може да не я принтираш.

# 702
  • Пловдив
Последната поръчка ми я разделиха на две.
Сега получавам мейл,  че едната част от поръчката ми е доставена  а аз не съм получила нищо.
Как да разбера какво се случва?
Как се плаща разделена поръчка?

# 703
Последната поръчка ми я разделиха на две.
Сега получавам мейл,  че едната част от поръчката ми е доставена  а аз не съм получила нищо.
Как да разбера какво се случва?
Как се плаща разделена поръчка?
Имаш проследяване.

# 704
  • Пловдив
Пише, че е доставена.  Как да проследя?

Общи условия

Активация на акаунт