Trendyol

• 58 273
  • 888
  •   1
Отговори
# 735
Аз поръчах тези двата
https://ty.gl/d3wwqb6q7a764
Имат и кърпи към тях. Отзивите са отлични. Ще покажа като дойдат
И тази рокля за нова година
https://ty.gl/pi8zavdcklwh1

# 736
Mateah, отваря се начална страница...
При мен се отваря нормално. https://www.trendyol.com/en/trendyol-collection/burgundy-oversiz … 61&MerchantId=968

# 737
  • Пазарджик
Mateah, отваря се начална страница...
При мен се отваря доста приятно палтенце.

# 738
Сега да, но на предишния линк - начална страница.

# 739
  • Пловдив
На някой да му се е губила пратка от нашата митница? Едната стои там от 02.12 и не мърда. Днес получих друга пратка, която на 04.12 е влязла в митницата и на 08 са я освободили.

Точно влизах в темата да питам същото. Неща, които поръчах по-късно, вече са при мен. А тази не мърда от митницата.

# 740
И при мен от 3 и 5 12 две пратки си стоят и не мърдат от митница. Някой получавал ли е обезщетение за забавяне?

# 741
  • варна
Моята пратка от 2.12 също е на митницата и няма движение.

# 742
И при мен от 3 и 5 12 две пратки си стоят и не мърдат от митница. Някой получавал ли е обезщетение за забавяне?

То какъв срок дават за доставка? Защото на мен пратка от 2.12 ми я дава със срок до 18/20.12. Със сигурност ще пристигне до тогава и няма как да се говори за обезщетение в този случай. Иначе е миналата митническа проверка и се надявах утре да я получа, че ми трябваха нещата за повод. Но аз съм си виновна, защото се мотаех докато поръчам ииии ще мисля други варианти.

# 743

То какъв срок дават за доставка? Защото на мен пратка от 2.12 ми я дава със срок до 18/20.12. Със сигурност ще пристигне до тогава и няма как да се говори за обезщетение в този случай. Иначе е миналата митническа проверка и се надявах утре да я получа, че ми трябваха нещата за повод. Но аз съм си виновна, защото се мотаех докато поръчам ииии ще мисля други варианти.
При мен едната трябваше да е до 8.12, като писах на бота отговори, че днес ако не бъде доставена авомтично ще ми бъде начислено обезщетение, но ми е за пръв път и не знам какво, как и колко?

# 744
Питай го пак. Иначе много малък срок ти дава - от 3.12 и 5.12 и до 8.12 да имаш обезщетение е доста оптимистично 😃

# 745
Момичета, случи ми се нещо много странно - поръчах пуловер на ММ и съм почти на 100%, че поръчах XL. Винаги му поръчвам този размер на Поло, даже сортирам по него. Днес получавам L-ка и в поръчката пише L. Дали е възможно да си променят размерите както им хрумне?

# 746
Виж си имейла, който изпращат след поръчката. Там няма как да го променят.

# 747
Питай го пак. Иначе много малък срок ти дава - от 3.12 и 5.12 и до 8.12 да имаш обезщетение е доста оптимистично 😃
От 3.12 е на митница, доставка от 8.12 до 10.12. А иначе ще говоря утре с чата, защото може от 9 до 18 да се свържеш само.

# 748
  • София
Здравейте,
Нов потребител съм с нов профил, но не ми дава купон за първа поръчка. Като въведа ръчно купона, дава че е използван. Знаете ли как да получа отстъпка за първа поръчка?

# 749
При поръчка направена до адрес  ,  но те са решили да доставят до автомат има ли как да я пренасоча до адрес безплатно ?

Общи условия

Активация на акаунт