Trendyol

• 58 125
  • 888
  •   3
Отговори
# 750
https://ty.gl/c7b510fe0
Ето това е разкошно,по- красиво на живо,  уголемено е с номер.
Бях се насочила към бежово друго, но прочетох, че се скубе и взех това.
Уникален цвят, модел, има блясък косъма, топли. 11 лв ми излезе.
Моля те,обясни ми на ЛС как ти излезе 11лв. 66лв. го виждам и няма код за намаление.

# 751
Ех, шанс. Моята пратка е в Пловдив (явно през тази митница минават) и утре ще е тук, а така се надявах за днес….

# 752
И при мен от 3 и 5 12 две пратки си стоят и не мърдат от митница. Някой получавал ли е обезщетение за забавяне?
Моята беше със срок до 09.12. Вчера нямаше купон, но днес са ми пратили.

10лв. отстъпка при поръчка над 30лв. 15 дни срок на валидност. Реално погледнато е 33% отстъпка, което е нищо на фона, че често дават 50-60%, че и повече.

# 753
https://ty.gl/c7b510fe0
Ето това е разкошно,по- красиво на живо,  уголемено е с номер.
Бях се насочила към бежово друго, но прочетох, че се скубе и взех това.
Уникален цвят, модел, има блясък косъма, топли. 11 лв ми излезе.
Моля те,обясни ми на ЛС как ти излезе 11лв. 66лв. го виждам и няма код за намаление.
Имаше голяма отстъпка покрай Черния петък.
Цената непрекъснато варира, дебни го и с някой купон ще стане около 20- тина лв.

# 754
И моята пратка вися 10 дни на митница, обаче изненада утре ще пристигне. явно не смогват на митницата. но ми е странно пратките от тему минават митницата за 1 до 3 дни ( ама те май минават в друга държава)

# 755
При мен още няма купон, но по-лошото е, че пратката не мърда.
И при мен от 3 и 5 12 две пратки си стоят и не мърдат от митница. Някой получавал ли е обезщетение за забавяне?
Моята беше със срок до 09.12. Вчера нямаше купон, но днес са ми пратили.

10лв. отстъпка при поръчка над 30лв. 15 дни срок на валидност. Реално погледнато е 33% отстъпка, което е нищо на фона, че често дават 50-60%, че и повече.

# 756
И моята пратка вися 10 дни на митница, обаче изненада утре ще пристигне. явно не смогват на митницата. но ми е странно пратките от тему минават митницата за 1 до 3 дни ( ама те май минават в друга държава)

На различни митници са. Моята сегашна от Трендиол, изпратена от Турция, е минала през Пловдив. Иначе малко дни е стояла на митницата, но шанс. Утре ще я взема.

# 757
Някои връщал ли е продукт, лесно ли става?

# 758
  • В Града на липите
Някои връщал ли е продукт, лесно ли става?
Лесно е. Следваш указанията. Направи снимки преди да опаковаш, ако има дефект или нещо друго. На мен ми възстановиха парите доста бързо. Ще ти възстановят й размера от купона, който си използвала.
Днес се канех да връщам една пижама, която поръчах на раета, а дойде ярко червена, но като видях, че е 5,17лв и се отказах Simple Smile Ще я подаря на някой.

# 759
Благодаря, супер, че си поръчах едно облекло, което дойде в нереален цвят, пък и голямо. 😀  А си беше и 50 лева, ако беше нещо по-евтино щях да го отсвиря.

# 760
Пристигна първото нещо от втората ми поръчка, артикулът е изчерпан, вече не се отваря и не мога да дам линк. Този анцуг е
Скрит текст:
.
Пратили хората каквото имали... Нищо общо на вид с картинката! Горнището е черно, а не сиво, от малко по-плътна ватирана материя, долнището е по-тънко като ... пижама да речем. Картинката е от нещо като дебел найлон, подозирам, че ще се втвърди и напука. Няма да връщам, за разхождане на куче става. Или долнището за вкъщи, за пижама... за 16,73 лв толкова.

# 761
  • София
И аз поръчах подобен комплект за ММ, още не е дошъл, но явно не трябва да имам големи очаквания...

# 762
Момичета, ще връщам едни маратонки които са естествена кожа. Размер 39, но са уголемени. Някой ако ги хареса да пише. Разгледай този продукт! https://ty.gl/tek6ur6c7pbr3

# 763
Последната част от една пратка от Спиди са я запратили в автомат.
Хубаво, ама са ми дали 9- цифрен код, а кутиите са със 7.
Безплатно ли е пренасочването до офис на Спиди, пише , че ако не я взема до 14- ти, сами ще я пренасочат.

# 764
9 цифрен е кода на Спиди на автоматите, днес я взех от такъв с 9 цифров код.

Общи условия

Активация на акаунт