Trendyol

• 58 081
  • 888
  •   2
Отговори
# 765
Тези кутии не са точно на Спиди, със седемцифрени кодове са.
Въведох не знам колко пъти и не стана.
Проверих, на Спиди са вече , но на екрана имаше 7 празни квадратчета и колкото и да въвеждах, не се получи.

# 766
Имам пратка за взимане от автомат на Спиди. Пин кода ми е с 9 цифри.

# 767
Получих днес този спален комплект на Tac. Струва ми се за ранфорс доста хлъзгава материята, но за тези пари може би си струва.

# 768
Не е ранфорс това... Много рехаво.

# 769
Няма такива. Всички са на Speedy и с 9 цифри код винаги.

Ако мислиш, че има проблем, пиши на Speedy. Също така може да се отвори и като се сканира баркода(долу в ляво се намира скенера, но първо се избира ПОЛУЧАВАНЕ).

# 770
Здравейте, обувки поръчвали ли сте? Отговорят ли си?
Не успях да открия някъде таблица за номерата. Има ли такава някаква.
На някои обувки си има снимки с размерите, но някои нямат.

# 771
Лятото в тези кутии съм получавала няколко пъти от Тему, никога не съм имала проблем. Получаването като опция е ясно, нещо с кода не е наред.
Не знам защо мислех, че са на Box Now. Но проверих- на Спиди са.
Да му се не види- 4 неща, всяко на различно място запратено .
Утре пак ще отида да пробвам, но едва ли..
Дано я пренасочат към офиса .

# 772
Ако не вземеш 3 дни ще я пренасочат.Но както са казали опитай с бар кода.
На мен ми пратиха купон за 10 лв за закъсняла поръчка.Искам да си взема висока и твърда възглавница.Гледам една с мериносова вълна.Това лятото ако се изпоти главата дали няма да мирише или да заложа пак на силикона.

# 773
Взех си поръчката. Трагично е всичко. Особено едното палто е различно от показаното. По-късно ще сложа снимки.

# 774
  • Русе

2 пъти съм вземала обувки, единия път сандали, другите са боти, тип кубинки. За детето бяха, според мен си отговарят. Дотук съм доволна и от двете, не са мръднали. Само на кубинките стелката се "развали", та слагах нови

# 775
Пристигна първото нещо от втората ми поръчка, артикулът е изчерпан, вече не се отваря и не мога да дам линк. Този анцуг е
Скрит текст:
.
Пратили хората каквото имали... Нищо общо на вид с картинката! Горнището е черно, а не сиво, от малко по-плътна ватирана материя, долнището е по-тънко като ... пижама да речем. Картинката е от нещо като дебел найлон, подозирам, че ще се втвърди и напука. Няма да връщам, за разхождане на куче става. Или долнището за вкъщи, за пижама... за 16,73 лв толкова.
Не купувай неща с фалшиви снимки. Видях го в интернет и го има в Temu с фотошопирани снимки(една и съща снимка/поза, но с променени цветове). Това не е реално как ще изглежда и винаги може да има изненади.

Винаги гледам да са реални снимки с реален манекен в различни пози спрямо цвета(лесно си проличава). Също и в отзивите често слагат реални снимки.

Има различни марки. Що за въпрос?

# 776
Ми не открих някъде да има таблица ?
Изкачат ми симпатични ботуши, но се чудя кой номер да поръчам. Напоследък съм между два номера и гледам сантиметри, а не откривам.

# 777
Задайте въпрос на търговеца. Не може да се отговори еднозначно за всички модели обувки. Всяка марка си е за себе си.

# 778
Въведох не знам колко пъти и не стана.
Проверих, на Спиди са вече , но на екрана имаше 7 празни квадратчета и колкото и да въвеждах, не се получи.
Провери ли адреса, да не би да е друга кутия?
На мен ми ги зафичва по различни кутии с различни наименования, различни от Бокс нау. От едната получавам от Емаг, а от другата -от Трендито.
А, ето, различни са:
На Спиди:

Сеймдей:

# 779
Емаг слагат в Изи бокс. Приличат си визуално със Спиди. Понякога може да са и една до друга и да ги объркате. Спиди са с 9 цифри и вчера си взех пратката без проблем.

Общи условия

Активация на акаунт