Trendyol

• 57 679
  • 888
  •   1
Отговори
# 855
При мен абсолютно всичко е вдигнато още повече тази тениска беше 18лв

# 856
Да, купоните и при мен са на половина в евро. От 12лв на 6€ и от 8лв на 4€. Цените са едни хубави.. за довиждане.

# 857
Според мен не са си настроили превалутирането. Само са сменили знака на валутата. Ще го оправят сигурно.

# 858
Дайте им време. Процеса ще е труден навсякъде. Просто трябва да бъдем по-внимателни при пазаруването.

# 859
В профила ми на изпратените пратки стоиността е в лева, значи може, ама нещо се надценяват...
Ако останат на тия цени, спестиха си един клиент, 😄

# 860
Няма как да останат, трябва време за поправка.
Гледам, че ОЛХ полазват и двете валути, Базар още са на лев.
Последно поръчах две ризи и рокля за по 10-14 лв, доволна съм.
Получих и палтото за 6 лв, не е зле.
Както и едно късо, но го подарих, че идваше уголемено.
Сред моите познати това е новият фаворит онлай сайт за пазаруване , доста реклама си направиха и явно има защо.

# 861
Последно съм поръчала на 14.12 една покривка за спалня, на 29.12 ще е при мен. Няма да поръчвам нищо до средата на януари ,дотогава все ще оправят цените.
Весели Празници!

# 862
Като за първи път - видях голяма отстъпка и давай Simple Smile
Поръчах 7 неща, като едното беше пижама.
Всичко дойде, отворих - огледахме ги уж, всичко ОК, размери - почти ставаха, и изхвърлих всички пликчета, опаковки, документи.
И оставих дрехите, за да ги пусна да се изперат другия ден.
И почвам да слагам в пералнята и заглеждам на долнището на пижамата - две дупки Sad
Снимах, изпратих им запитване - как процедираме, аз съм изхвърлила вече опаковката.
Нямам отговор.

Какво ще ме посъветвате? Има ли начин да ги върна, и да си получа сумата обратно?

# 863
Аз в крайна сметка поръчах сатененият комплект за който питах тук, и е хубав. Не съм го разгъвала още, да видя има ли дефекти. Пише, че е 100% памук, и на пипане се усеща като такъв, фин и приятен:

https://ty.gl/6yimjjahpeg03

# 864
Имах компенсационен купон за 10лв, днес е 5€. Но пък стоките са х2 в евро Frowning1
И при мен е така, купона на половина, а цените същите...

# 865
  • Русе
При мен единия продукт се "оправи" беше 38 лв, сутринта 38 евро, сега станал 18 и нещо. Другия обаче си стои на цена 12 евро ( беше 12лв)

Опа...и другия се оправи

# 866
  • Под кривата круша
Весели празници, момичета!
Отдавна не бях влизала тук.
И при мен цените са в евро вече и никак не са Ок, купони няма. Ще видим как ще е януари месец.
Бях обещала отзив за един сив халат - използван вече няколко пъти. Тънка хавлия, но попива добре, не са ми объркали размера, доволна съм.

# 867
При мен се актуализираха цените, намалиха ги наполовина в евро. Излезе ми и съобщение, че се променя валутата за страната в евро. Някои неща са на същите цени, други са завишени обаче.

# 868
При мен цените си стоят в евро, но не са смъкнати. Исках да поръчам още едни чаршафи, но преди бяха 54 лв, сега са 62 евро.

Последна редакция: сб, 27 дек 2025, 08:41 от Lemy

# 869
При мен са 44€

Общи условия

Активация на акаунт