Trendyol

• 57 659
  • 888
  •   2
Отговори
# 870
При мен цените са в лв, но са много ниски. Някои неща са изчерпани. Дали не са оправили всичко като валути, а само като цифри. Не намирам някои марки, които преди ги имаше. Нещо ми се вижда пъъъълно мазало.

# 871
Аз в крайна сметка поръчах сатененият комплект за който питах тук, и е хубав. Не съм го разгъвала още, да видя има ли дефекти. Пише, че е 100% памук, и на пипане се усеща като такъв, фин и приятен:

https://ty.gl/6yimjjahpeg03

Здравейте! Може ли да кажете на каква цена го закупихте?

# 872
При мен вчера бяха в лв, пуснах поръчка и ме таксуваха в евро. Отказах цялата поръчка, а днес вече всичко е в евро на безумни цени.

# 873
И при мен е в евро всичко. Същите цени, но не в лева, а в евро. Мерси! Дано е недоразумение покрай превалутирането. Исках да питам и чат бота, но не открих такъв. Здраве да е!

# 874
Безплатната доставка редовно ли се предлага или е периодична отстъпка?

# 875
Нищо не е ясно в този сбъркан сайт. Исках да си поръчам няколко дребни неща за около 50 лв. с наложен платеж. Не можах да ги поръчам, защого наложен платеж можело само с безплатна доставка. Изглежда че определени артикули са с безплатна доставка, но аз по никакъв начин не можах да разбера кои са. Бездруго, май нищо кой знае какво не взех оттам. Нещата са евтини, но не се знае какъв е съставът, размера също е лотария, предпочитам да взема нещо по-скъпо, но с определени параметри.

# 876
Днес случайно видях в About You някои от дрехите, които си взех от Трендиол. При някои надценката е десетократна.

# 877
Абаут ю също много вдигнаха цените. Вчера си гледах историята на поръчките - какви намаления имаше! Сега слагат някакви проценти след предварително увеличение или намаляват ако им е останал само един или два размера, по принцип най-непопулярните.

# 878
И при мен цените са в евро и са безумни. Тъкмо се бях наканила да поръчам една пижама и суичър, ами те златни че ми излязат. Не, мерси.

# 879
  • Тра-ла-ла
Нормално ли е при връщане на продукти и пари - да не ми връщат цялата сума,защото приспадат стойността на използваните ""Coins"?! Примерно стоката е 18.54 лв, връщат ми 16.69 лв. Нещо ми куца логиката.....нали монетите са бонуси както кодовете и т.н.?!

# 880
При мен от доста време няма никакви отстъпки. Нито колело, ното монетки за търкане. Без отстъпки не е ок като цени.

Последна редакция: пн, 29 дек 2025, 14:12 от kontesa Maria

# 881
При мен все още цените да в лева и имам купон за 40%.

# 882
Някой може ли са ми обясни защо като сложа нещо в количката и излиза на по-висока цена?
Освен това забелязах, че колкото повече продукти слагам в количката, цените на всичко се повишават.

Преди малко уж пуснах поръчка за две неща на стойност 20лв. Общо.
Но като платих и видях, че съм платила 20 евро. А цените си бяха в лева. Даже си направих снимка на количката преди да пусна поръчката. Пазарувам през мобилното приложение.  Ето

# 883
Писа се много да внимавате тези дни, анулирайте поръчката в такъв случай.
Аз поръчвам само по едно нещо, така е най- изгодно. При повече неща в кошницата процентите отстъпка се разпределят върху всеки продукт и затова са по- високи цените.

# 884
Защото са мошеници, чакат да ударят кьоравото с двойни цени.
Даже и в Тему още не са изнаглели толкова.

Общи условия

Активация на акаунт