Професия учител - 21

• 37 997
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
И ние не сме ги получили. Колегата, който пита да не се притеснява. Актуализацията ще бъде за всички, на нас ни казаха 15 процента. Предполагам, че ще ги изплатят в края на месеца.
За протичането на инспекцията разбрахме повече и се успокоих. Получихме точния график и разработките ще бъдат само за определения ден. Съжалявам, че вчера се юрнах да пиша и си загубих хубавия празничен ден в тревоги. И написаното вчера не ми върши работа.

# 631
Ние получихме увеличението с априлската заплата. Доплащането за март също.

# 632
Още не сме подписали споразумения за новата заплата. Надявам се да стане до края на месеца.

# 633
И ние ги подписахме и взехме увеличенията.

# 634
Нито сме взели нови заплати, нито сме подписали. А в общината вече подписаха анекса…

# 635
  • Пловдив
Има ли някъде официална разпоредба, че до 7 клас задължително се изучава само английски език?

# 636
Има ли някъде официална разпоредба, че до 7 клас задължително се изучава само английски език?

Не. Предметът е чужд език.

# 637
  • Пловдив
Това ми е ясно, но преди малко ме изненадаха с това твърдение, а аз за пръв път го чувам

# 638
При нас се учат и други езици.

# 639
По-нелепо твърдение не бях чувала скоро.

# 640
  • Пловдив
Значи проблемът не е в моя телевизор и направо ми увисна ченето. В Пловдив също знам за 2-3 училища, които също предлагат и друг език освен АЕ.

# 641
Крайно време е тези от МОН освен за проверка - да влезнат и да направят едно ПОКАЗНО какво всъщност искат от нас. А преди да стъпят в длъжност да имат поне 10 години стаж в училище и да видят как стоят нещата. Иначе е много лесно като парашутисти кацнали в министерството да проверяват нещата. Нека да покажат на практика. Как може да те проверява някой, който никога не е работил тази работа?
По вярно нещо не бях чела!

# 642
  • Sofia
В нашето училище изобщо няма АЕ ди 7-ми клас.

# 643
  • Пловдив
Колеги, влизам с един по-различен въпрос. Предстои ни голямо училищно тържество с награждаване на изявени ученици.  Моля,дайте идеи за подходящи награди. Ще има книги за отличените в конкурса ни, но бихме искали да бъдем по-близо до учениците.  Засега се сещам за безжични слушалки.

# 644
Безжични слушалки, както си написала. Преносима тонклонка

Общи условия

Активация на акаунт