Нищо подобно. Като видя някаква дреболийка-тъпотийка-джунджурийка си казвам: "К'во пък толкова, айде ще си я взема, нали не пуша" и защо после имам 101 крема за лице, които очевидно няма как да ползвам едновременно маски, лакове за нокти, пилички, нова чаша за кафе, ластички, шнолички и каквото още ви хрумне.
Разбира се, сега нещата са много повече под контрол, тъй като това мега консуматорско пазаруване крайно не ми е присъщо и успях да си избия тая краста от главата бързо.
Вече ти дали ще ги харчиш за глупости е твое решение.
Е, и аз съм купувала някакви неща защото съм си викала, ми сега не пуша. Ама реално е нещо, което ми е било нужно и да ти кажа преди точно щото пушех си викам, ще го отложа това. Но излишни неща не купувам. А неща, които наистина ще ползвам. Но да, излишни кремове също чат пат съм взимала и преди като пушех и сега. Ама кожата ми е особена, та случва се.
Но съм си слагала в буркана по пет лева. Те са си повече една кутия, но пак се събират и накрая и от заплата пак ми остава. И си викам - егати, колко ми остават.Е, с вейпа похарчих малко, но пак съм си на печалба.
Сега нищо че вейпвам, пак почвам да си слагам.