Сложни отношения с мъж

• 14 689
  • 265
  •   1
Отговори
# 255
  • Paris, France
Съгласна съм с последните две мнения. Мъжът е ниска топка за повечето бездетни моми - мълчалив, не особено опаричен, освен скръндзав, трябва да се храни и настанява, че и се цупи и мрънка, а и финансово трябва да му помага жената, не семейството му, от което я крие.

И влак да ме гази, подобен няма да прибера, камо ли да го търпя със "здравословния" проблем.

А като си вземе част от багажа, къде отива? Има ли собствено жилище? Той дете има ли или е ерген?

За мене е нехранимайко, който е намерил коя да го търпи и кюта докато муфти кльопане.

Връзка няма и емоционално не се е привързал. И двамата седите от удобство. Той за да го дондуркат, а ти за да не останеш сама на старческата възраст от 35г, когато повечето моми още се чудят къде да купонясват.

На мене ми е по добре сама, отколкото в лоша компания.

# 256
Очевидно има къде да се прибира, дори и в детска стая при родителите да е, пък може и друга приятелка, за да продава фасони, да се муси и да зачезва.

Ако не ти пречи да го издържаш и да му даваш пари, не е особен проблем да си с него за хубав секс, ама като няма секс, за какво ти е?

# 257
Но тя иска да са семейство.
Ако има син дали би му препоръчала такава конфигурация за живота?

# 258
Очевидно има къде да се прибира, дори и в детска стая при родителите да е, пък може и друга приятелка, за да продава фасони, да се муси и да зачезва.

Ако не ти пречи да го издържаш и да му даваш пари, не е особен проблем да си с него за хубав секс, ама като няма секс, за какво ти е?

Ами секса беше перфектен до скоро, дори го мислих и този вариант да сме заедно само за това! Като ще се използваме да е взаимно, но уви не става! Май наистина съм за психолог, станала ми в фикс идея да сме заедно и се надявах нещата да се променят, нооо промяна не виждам! 😞

# 259
  • В полите на Пирин планина
Е, добре, а той защо има внезапни пориви на идване и тръгване, без обяснения?!
Или просто си "е такъв" и не дава обяснения, а ти приемаш нещата в този вид?
Все пак има някаква причина за това криене. Заради какво се крие? На мен би ми било обидно, като се има предвид, че и двата нямате други половинки, че да се правите на любовници.
Иначе преди мен са ти казали - ти се буташ, така да се каже, а той просто се възползва.

Последна редакция: нд, 05 окт 2025, 22:07 от Lady Brinne

# 260
А защо не те е представил толкова години?

# 261
Добре, за какво се унижаваш така? Дори и да ви е бил “страхотен” сексът, да седиш с някакъв който ти го издържаш и те крие от близките и роднините си в продължение на 10г.????

# 262

Ами секса беше перфектен до скоро, дори го мислих и този вариант да сме заедно само за това! Като ще се използваме да е взаимно, но уви не става! Май наистина съм за психолог, станала ми в фикс идея да сме заедно и се надявах нещата да се променят, нооо промяна не виждам! 😞
Ама как искаш да  го използваш, като ти дори базов минимум не получаваш от него? Защо  се примиряваш, с толкова ниска топка?
Достойнство нямаш ли?
При първото му тръгване, вратата ще е залостена завинаги.
И пари му давала и го хранела и го дундуркала.
Божеее...

# 263
Pepi 91, мъжът най-нагло те използва и не възнамерява да има по-сериозни взаимоотношения от това.
Вижда те уязвима и вероятно влюбена или поне имаш силни чувства и надежди за бъдеще с него, но недей се заблуждава повече.
Попаднала си на мъжка к*ва и не стига това, ами ти разбива сърцето като те кара да го чакаш и едва ли не да се молиш.
Когато не става -не става.Нека ти освободи пътя за някой стойностен човек, с когото да се чувстваш отново щастлива и свободна.
Тайна връзка означава само едно-няма никакви намерения към теб и второ-дори се срамува или страхува от нещо-вероятно бившия ти мъж.Такъв страхливец не ти е нужен!

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 23:47 от Roshelle

# 264
Тайна връзка означава само едно-няма никакви намерения към теб и второ-дори се срамува или страхува от нещо-вероятно бившия ти мъж.Такъв страхливец не ти е нужен!
А, що, ако е ергенче може и от мама да го е страх...

# 265
Големият ти проблем е, че на 35 , че и с дете, не си зряла в мисленето си. Смяташ, че си престаряла - което е просто смехотворно - обаче не смяташ, че да си в лоша връзка е зле. Ами всеки с разбиранията си... Щом те кефи...

Ама се съмнявам той да се промени - той звучи още по-незрял от теб. Финансово не си зависима, което е супер - възползвай се! Някои жени го нямат това. Обаче емоционално си много зависима. Опитай нова връзка, може би. Явно имаш нужда от гадже. Само че не знам дали е редно детето ти да е свидетел на всеки опит за връзка, иначе е разбираемо ти да имаш нужда от мъж. Ама все един и същ, който ти пили нервите ли?

Последна редакция: пн, 06 окт 2025, 17:41 от Linda*kiss

Общи условия

Активация на акаунт