Сложни отношения с мъж

• 14 758
  • 265
  •   1
Отговори
# 240
Много си отчаяна щом вадиш и коза "бебенце".
Добре, че не е факт.

# 241
Той те лъже, ти му вярваш и така до края на света или поне докато си намери друга. Искал деца, семейство, ама планове с теб и детето няма. Ако продължаваш да му прислугваш, сама си си виновна.

# 242
Здравей той не иска да имаш близост с родителите му защото явно няма да е добре нито за теб нито за тях най вече за теб. Има хора дето трудно приемат чуждо дете и че синът им ще го гледа. Аз по същата причина 11гд нямам общо с близките на съпруга си и ако по някаква причина по стечение на обстоятелствата се озовем някъде на едно и също място бомба.

# 243
Прочетох само първия пост и отговарям на него. Какъв е този мерак да общуваш с родителите на партньора? Аз винаги съм предпочитала да стоя настрана. Видели сте се там, знаят, че е с теб, какво друго - на семейни сбирки ли ти се ходи? Thinking

# 244
Той щял да му мисли когато имал деца как ще е дали ще се ходи заедно по такава събирания, кога ще се прибира и дали ще излиза със семейството си.
Аз бих му казала, че когато живее с жена (тоест в случая с теб) и особено ако има собствено дете някой ден, няма нищо да решава. Даже и носът няма да може да си издуха без семейно събрание. Пък ако ще да избяга след това ми съобщение.

# 245
  • София/Търново
Там, където отиваш, от там се връщам. Дръпни се. Създай правила. Обясни какво очакваш. Зор за мъж. Айде де, стегни се. Не искаш да видиш истината. Той е още в ерата на безсмъртие. Когато узрее, вече няма да те има. Прекрасно. Ама тоя живот е един. Как ми каза една позната, бях в подобна ситуация. Пусни го, пък, ако иска ще се върне. Права беше. Пуснах го. Спрях домакинстването да е идеално. Последва скандал, ама как така. И осъзнах, че искал да се върне, ама някой да слугува, да пазарува. Да си живее, паразита, как иска. Последно ме срещат общи познати, ама съберете се, че горкия не е мръднал от къде го остави. Моля?! 15 години и няма никой. Да се радваш с кеф, че си го пуснала. Накратко. Иска при мама, нека е при нея. Иска си приятелите - чудесно. Много си избързала като си го прибрала. Той вижда жена в нужда за мъж и се възползва. Честно казано, пусни го. Той не гони, ти качваш тестостерона. Как хубаво ще ти изневери скоро. Искаш, ама няма да е с този мъж. Повярвай, там, където си, аз също бях. Грешки много. Не съжалявам. Ще се случат нещата. Една позната психоложка ми каза така. Мъж се появява, когато вече не го търсиш. Де факто, с мъж или не, пак бях успешна, доказана, утвърдена, гледах си детето. Въй... Не е невъзможно. Та мъжа не запълва празнота, каквато и да е била. Той е равен с теб в света. Съжалявам, ама точно с тоя и с твоя начин на мислене само ще повредиш и себе си, и детето, и хората наоколо. Накратко. Пак. Прибира се през техните. Да остане там. Излиза с приятели прекалено често. Да остане при тях да спи. Точка. Остави го за секс. Не е хубаво да се сменят партньори прекалено често, а и си е здравословно. Аз от тоз момък толкова бих взела. И прав му път.

# 246
  • По света и у нас
Малеее то е много страшно да подредиш бившата при свекърва и, за да може да си види детето.

Вместо да се радваш че детето заминало някъде за 2 дни ти ще се развеждаш.

Късметлийка си че ти е добър мъжа. Ма може да го загубиш защото ти си гнила отвътре.

# 247
Стана ми мъчно за детето…Хем далеч от майка си, хем с “добра” мащеха.

# 248
Малеее то е много страшно да подредиш бившата при свекърва и, за да може да си види детето.

Вместо да се радваш че детето заминало някъде за 2 дни ти ще се развеждаш.

Късметлийка си че ти е добър мъжа. Ма може да го загубиш защото ти си гнила отвътре.

А, заминало, сигурно със свекървата живеят младите и бившата е при настоящата. Може да са на различни етажи, ама надали са на различни адреси със свекървата.

# 249
  • По света и у нас
Все тая, представям си колко е изолирано това дете.

Последна редакция: пн, 07 апр 2025, 13:23 от Не се сърди, човече

# 250
Здравейте, не знам дали е правилното място да искам съвет, но реших да споделя и моят проблем! Постът ще е дълъг, извинявам се, но която има повече нервички нека го прочете. 🫣😱

Имам дете с бащата сме разелени от години и в момента от 2 години и няколко месеца съм с друго човек когото познавам и имаме интимни отношения от 10 години. Живея на семейни начала с него от година и половина, а сме по-сериозно заедно от близо 3 години.
Или по-скоро “живях” вече и аз не знам какво да кажа.
От начало всичко беше супер както и в леглото, детето ми го прие, даже го търси нищо, че той си е странник (мълчалив) аз си го обичам такъв, не, че не искам да е малко по-различен .
Проблемите ни взеха да ескалират от там, че се крием и официално не сме открили връзката си пред всички негови близки, родители и приятели , а моите близки знаят за нас.
Подкрепям го във всичко, дори финансово съм му помагала като съм му дала определена сума пари на заем за да си помогне в работата.Финансово аз съм по-добре, но така се е случило и не мисля, че съм виновна, но пък никога не съм парадирала и злоупотребявала с това. От друга страна аз се грижа за всичко плащам сметки, пазарувам за хладилника и абсолютно всичко и нищо не съм му искала, всичко му е наготово!
Аз взех да се изнервям от това криене, а той при най-малката пречка без обяснения си стяга багажа и си тръгва, естествено аз не оставям нещата недоизяснени и после се връща уж говорим и после пак същото, до днес отново, уж всичко е наред поддържаме контакт през деня, прибира се вечер , но когато вече четвърти ден си ляга до мен като все едно сме съквартиранти и не ме докосва даже, аз реагирам, защото до преди няколко дни не издържаше и ден без секс! Естествено взех да се усъмнявам избухнах и скандала готов, исках обяснение, а той уж на шега ми изръси “Имам здравословен проблем, не ми става” и до там повече нищо не каза! Познайте какво си мисля като всяка една жена!🤦🏼♀
И отново след скандала си взе част от багажа и си тръгна без да обясни нищо.Детето го няма вкъщи при баба си е, скандали пред него избягвам.
Като цяло много добре се разбирахме, всичко беше супер!
Много го обичам и искам да спася връката ни, но вече се чувствам толкова безсилна и в пълна безизходица! 
Знам, че ще получа много упреци, как трябва са го оставя, но понякога имам чувството, че съм обсебена от него или от самият навик да съм с него и страха да не остана сама все пак съм вече на 35 години.
Дайте ми съвет ако някой е имал подобна “токсична” връзка! Искам да спася положението!

Благодаря, че ме изчетохте
Вие сте Сила 🩷🎀🌷

# 251
Обикновено развитието с любовника е точно такова, рядко се получават нещата за нормална връзка. Магията, тръпката е точно в това, секс без отговорности, без усложнения, само медът без жилото. Когато обаче бъде ъпгрейднат до официален мъж ( за жените е същото между другото) изведнъж магията изчезва. Сори, ама няма как 10 години да се боцкате тайно, в това време да имаш дете от друг и сега изведнъж той да стане примерния съпруг и глава на семейството.

# 252
Обикновено развитието с любовника е точно такова, рядко се получават нещата за нормална връзка. Магията, тръпката е точно в това, секс без отговорности, без усложнения, само медът без жилото. Когато обаче бъде ъпгрейднат до официален мъж ( за жените е същото между другото) изведнъж магията изчезва. Сори, ама няма как 10 години да се боцкате тайно, в това време да имаш дете от друг и сега изведнъж той да стане примерния съпруг и глава на семейството.
Явно аз не съм написала правилно и Вие сте ме тазбрали грешно, не ми е бил любовник! Детето ми е на 10 години разделих се с бащата кигато беше на 2 месеца и след това почнахме да се виждаме, но Да каквото и да кажете мисля, че слее 10 години без никаква промяна е време да приключим!

# 253
Плащаш, домакинстваш, живее на твой гръб и даже не те е “обявил” официално.
На твое място бих му досъбрала и останалото багажче и пред вратата.
Наистина не разбрах за какво ти е освен, че си престарила свят на 35 години? Scream

# 254
Плащаш, домакинстваш, живее на твой гръб и даже не те е “обявил” официално.
На твое място бих му досъбрала и останалото багажче и пред вратата.
Наистина не разбрах за какво ти е освен, че си престарила свят на 35 години? Scream
Че и пари на заем му дала, които едва ли някога ще върне.
Шут и край.
И посети психолог, за да се справиш с това "омагьосване". Обикновено си е чиста манипулация от пиавицата, която хем те смуче, хем те тормози.

Общи условия

Активация на акаунт