Мъжът Риби-2

• 3 279
  • 98
  •   1
Отговори
# 75
Много ми е трудно да го разбера.
Прекарвахме заедно всеки уикенд почти, цяли дни неразделни, нощите спяхме заедно прегърнати през цялото време. Говорихме си супер много, разказахме си за детството, за всичко. Мислих че изграждаме някаква близост. Все казваше че му е много хубаво, че аз съм първата жена, която е спала у тях откакто се е разделил с бившата си преди 3г. Запозна ме с родителите му, беше казал на приятелите си за мен. Мислих, че нещата вървят.
После каза, че бил по-назад в чувствата си от мен, че не искал да се натоварва с такъв тип разговори, приписа ми някакви сценарии какво щяло да стане (щом сега водим такива разговори по-натам щяло да бъде по-зле). Иска едва ли не само тая част в която прекарваме време заедно, почиваме си, но моите чувства и нужди нямат значение явно. Не ме накара да се чувствам сигурна и спокойна. Каза че не приоритизирал отношенията ни, което го приемал като критика. И сега не му се занимава с връзка и не му било приоритет. И всичко, което беше все едно няма никакво значение… ако му е било само за секса защо не ми каза просто. Щеше да има някаква граница в отношенията ни и изобщо нямаше да си представям светло бъдеще и да имам очаквания. Много е болезнено и гадно. От три дни не съм спряла да плача.
Запознал те е с родители и приятели, ако бяха взаимоотношения само на сексуално ниво би следвало да те дистанцира от този кръг хора. Има чувства към теб, дай му време. Нека вземе решение. А ти какво си искала от него?

# 76
Казах му че ми е непостоянен и че имам нужда от повече сигурност. Говорихме за разни ситуации от предните дни - единият ден го бях питала да отидем заедно до един магазин, той го видя и не ми отговори с часове. Някъде 5 часа по-късно му писах че ме е игнорирал и той се издразни, че съм била инфантилна. Бил много зает, беше и с негова приятелка, която ми е малко съмнителна. После на другия ден реших да не го търся, за да му дам пространство, той не ми писа. Чак вечерта му писах и го питах сърди ли се и той ми отговори супер рязко че имал тежък ден и му се спяло и му пожелах лека нощ. На другия ден той ми писа сутринта, опитах се да се разберем какво е станало предния ден, но си отговаряхме през няколко часа и му предложих на говорим на живо. И тогава вече нещата ескалираха, за съобщението каза че се е разсеял и не му се е виждало важно за да ми отговори, вече като повдигнах темата с въпросната приятелка съвсем се ядоса. Каза че нямало да прекъсва връзка с нея (не съм го искала), че това с ревността било ужасно, какво съм  си мислила - че правят секс, ама ми е казал за нея, толкова ли тъп бил. Стана супер нападателен като цяло за всички мои емоции, за ревността съм съгласна, че може би прекалих, но той някак си подходи кофти. Можеше да се извини, че се е забавил с отговора, да каже че ще се обади после. Да каже че ще ни запознае, че и аз ще я харесам и ще видя че всичко е наред, например. И други неща бяха, говорили сме около 4 часа… той не можа да ме разбере и да ми влезне п положение, докато аз се опитвах да го разбера. Накрая каза че това нямало как да стане, не искал отношенията ни да продължат, не му е приоритет, искал да си гледа живота. Много го натоварвали тия разговори и бил бесен в момента.
Иначе му било много хубаво с мен, но не си заслужавало заради конфликтите. Нямало смисъл да се опознава с хора, щял да си стои сам без жена и деца.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 15:24 от Уейв

# 77
  • Deutschland
Драма куин!!! Той, не ти.

# 78
  • Бургас
Постановки е това, може и да има нова на хоризонта затова да се прави на ядосан, по принцип агресират за защита.Използвай времето да се очистиш от влиянието му, това е един от знаците с доста слабо проявление на мъжките качества, трудно им е да постъпват мъжки освен ако нямат други фактори в картата, които да ги засилват. Бъди сигурна, че няма да те остави току така да се измъкнеш, ще те разиграва още доста ако му позволиш. И да, те предпочитат да си живеят сами, дори и да имат семейство като цяло не присъстват понякога буквално, и преносно -дори физически да са в къщи.

# 79
Просто се чудя лично отношение към мен ли е или си е такъв? Имал е преди това много дълга връзка без развитие в брак и деца и се чудя - или е бил тотално различен с нея, или това момиче трябва да го намеря и да му подаря медал 😀

# 80
  • Бургас
Може и да е лично, но донякъде, по принцип  е модел.Те не допускат хора много близо до тях, както и да изглежда отстрани.Ако е бил млад може и да е бил влюбен, възможно е да показал по-добрата си страна, но ето- не е задържал момичето.Много хора твърдят, че искат връзка, но в същност саботират всяко истинско сближаване или като се случи правят нещо за да отблъснат човека. Рибите са едни от най-нежелаещите да се обвързват мъже.

# 81
Може и да е лично, но донякъде, по принцип  е модел.Те не допускат хора много близо до тях, както и да изглежда отстрани.Ако е бил млад може и да е бил влюбен, възможно е да показал по-добрата си страна, но ето- не е задържал момичето.Много хора твърдят, че искат връзка, но в същност саботират всяко истинско сближаване или като се случи правят нещо за да отблъснат човека. Рибите са едни от най-нежелаещите да се обвързват мъже.
Прави впечатление, явно не е само при мен, че в началото са доста отдадени. Обгрижват, обръщат внимание.. Настоятелни! В момента, в който ги приемеш в живота си и започнеш да се разкриваш - черта. Стават студени, отдръпнати.. пълна противоположност и в момента в който и ти се отдръпнеш - пак всичко отначало.

# 82
Ей ме, будя се и първото нещо което правя е да плача. Направо ме съсипа тоя човек. Може ли всичко, което имахме да го прекъсне с лека ръка, все едно е нямало никакво значение… всичко само в моята глава ли е било? Cry

# 83
  • Тра-ла-ла
Ей ме, будя се и първото нещо което правя е да плача. Направо ме съсипа тоя човек. Може ли всичко, което имахме да го прекъсне с лека ръка, все едно е нямало никакво значение… всичко само в моята глава ли е било? Cry
И това ще мине. Пак навреме си разбрала какъв е. Така, че след Х период ще гледаш на това като отърваване "всяко зло за добро". Имай предвид, че може да пробва да се върне на бял кон. Да твърди колко му е било хубаво с теб и за нула време пак да спретне драма....в която разбира се той ще е жертвата, а ти - лошата приятелка, която пак е съсипала нещата между вас.

Последна редакция: пн, 29 сеп 2025, 14:27 от Джулая

# 84
  • Бургас
Така е- ще мине.Това е нормална реакция, когато си подложен на такъв тип нарцистично облъчване.  Поплачи си и ако не е за първи път да попадаш в такива отношения започни да търсиш в себе си това, което ги привлича.Ако не, имай си го като опит и обица на ухото.

Наблюдавайте винаги дали това, което ви се представя чрез думи и прекалено внимание  отговаря на цялостното поведение и отношение към хората и живота и е към всички или само избирателно при интерес.

# 85
Ами все в такива отношения попадам, уж са много различни на пръв поглед хората, но моделите на отношение към мен са сходни. Дългогодишната ми връзка беше с водолей, който всеки път ми омаловажаваше чувствата и все му бях писнала с моите скандали, пък реално той ескалираше и правеше скандалите. Беше почти 1:1, мисля и това ме шокира толкова 😀

# 86
  • Бургас
Хората са наше огледало. Доскоро не го разбирах на практика как работи, но на този принцип ако някой срещу нас прави скандали и ни въвлича в караници би следвало да се замислим ние дали не потискаме едно такова скандалжийство, едно желание да ни забележат, да ни обърнат внимание. Дали не потискаме гнева си и отрицателните емоции, или пък не  ги овладяваме разумно т.н.

# 87
не съм риба, но ако Уейв ми дойде с драмите и претенциите си, ще запаля с 300

# 88
Наистина ли аз имам драми и претенции? Искрено питам, не се заяждам. В такава ситуация като описаната как би следвало аз да реагирам и да се държа? Ще ми е полезна и друга гледна точка. Може и на лс за да не спамим темата.

# 89
много се обясняваш и притискаш за отговори,
нещата или вървят или не вървят, като се стигне до там да отчиташ време кога си му писала, кога го сийнал, кога ти е отговорил... няма смисъл
рибата ти е казала, че му е хубаво с теб, ти сега зор за счетоводство,
мъжете, всичките мъже, не харесват това,
пълен анализ ще получиш като те зарязват, ако изобщо им се занимава да си говорите

то нямаш изчитане, а ако си му издуднала всичко това... ми не се чуди, че се е покрил
не ти го казвам с лошо, отнасяй се по-лежерно, то тръпката и щастливите усмивки са в началото, най-сладките моменти са сега, леко и безгрижно трябва да се чувствате и двамата,
един мъж иска да го правиш щастлив, сметките идват после

Общи условия

Активация на акаунт