"Те, вълните" - БНТ сериал

• 43 438
  • 724
  •   1
Отговори
# 90
Аз сега си го върнах да гледам, интересно е, но много хаотично с това скачане от кадър на  кадър, не е приятно за гледане, напрягащо е 🤕. Не обичам да гледам 10минути и да не разбирам нищо.
Гледах сутринта интервюто на Духовникова и Койна ,нищо не разбрах какво искаха да кажат, бла-бла -бла, навързани думи без смисъл .
И това Духовникова и Вергов все да играят двойка вече е досадно и банално.

# 91
Първи епизод беше интересен, локацията ми харесва, актьорският състав се справя супер с изключение на Духовникова. Съгласна съм, че звукът е потресаващ на ТВ, но на лаптоп със слушалки се чува много добре.

# 92
И музиката е ужасна, то не е музика ,а бучене.

# 93
Не мисля, че героят на Ивайло Христов е бащата на Вяра, Надежда и Любов. Поне не и официалният. Доколкото разбрах от епизода и от трейлъра към следващия - мъжът на София и баща на сестрите е претърпял инцидент, който е представен като самоубийство, но май не е съвсем така.
Явно този случай ще изплува на дневен ред след смъртта на Стефан. Освен това имаше разговор в трейлъра между двама мъже, но не видях кои са, в които единият каза на другия да стои далеч от тези жени, защото всеки мъж покрай тях гине.

# 94
Ужасна музика и озвучаване. Актрисите изглеждат като вещици.

# 95
  • София
Проведе си се представлението с Радина. Надявам се да не е била болна, защото сума ти зрители прегърна тази вечер. 😂 Според мен добре се справи с ролята си и е заслужено номинирана за ИКАР.
Иначе имах възможност да видя устните и от твърде близо и наистина никак не изглеждат добре. Слагам ви и една снимка от преди да започнат.

С тези джуки ли играе в Медеа...доста нелицеприятна е и в сериала.

# 96
Като казахте вещици се сетих за кой филм ми напомня - Приложна магия, само където там Никол Кидман, Сандра Бълок ,Ейдън Куин ...са на светлинни години от наште конкретно тук 😏 иначе са добри .

Между другото не разбирам защо сложиха масата в тоя трап 🙄😂

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 09:34 от araselia

# 97

Е....това точно най-много ми хареса ...Joy

# 98
  • София
Стар басейн беше трапът Simple Smile
И на мен ми хареса идеята. Много декадентски вайб носеше целият този сетинг с масата, лампичките, старите дървета и жените с дългите рокли Simple Smile

Аз не разбирам заглавието и защо след Те няма запетая? Би трябвало да е "Те, вълните"
"Те вълните" ми стои нелепо, честно казано..

# 99

Е....това точно най-много ми хареса ...Joy

Каква е идеята обаче 🤔, като се напие някой да не може да изпълзи ли 😂

# 100
Стар басейн беше трапът Simple Smile
И на мен ми хареса идеята. Много декадентски вайб носеше целият този сетинг с масата, лампичките, старите дървета и жените с дългите рокли Simple Smile

Аз не разбирам заглавието и защо след Те няма запетая? Би трябвало да е "Те, вълните"
"Те вълните" ми стои нелепо, честно казано..
На мен също ми хареса този сетинг, създаваше ми особен вайб, леко мистичен, така сред дърветата много готина идея според мен. Нещо което ми направи впечатление е, че бяха без сутиени и не знам дали е нарочно, странно решение.

# 101
В този жанр повечето филми си приличат. Повечето стандартни съставки са налице - някой с амнезия, някой кръшкач, някой насилник, някой с тъмно минало, някой с проблемно минало, някой с тайно минало, някой незнайно защо отсъстващ ...

Интересно си ми е обаче, защото за момента всички са ми заподозрени за удавянето на Стефан.

# 102
Сега, като чета коментарите, да и аз имах усещане за някаква мистика, вещици, самодиви с дълги премени... Женски е филма, като енергия, но не знам дали ще ми хареса

# 103
  • Галифрей
Да вярно сега като се замисля е така. Самодивите попринцип живеят някъде забутани в гората близо до някой водоем зависи какви са, обичат танците. Тяхната сила се крие дългите им ризи, ако някой открадне тяхната риза тя става обикновена жена,ама не е вярна се опитва да избяга да си намери ризата за да се върне при своите сестри. Сценаристите са се опитали да направят тази символика май 😁 Насочвам се към Вяра.
Надя тази жена ми изглежда в началото доста безгрижна,прекалено щастлива, най-добричката. Но определено не е цвете за мирисане. Да се окаже тя убиеца ама да не помни.

Последна редакция: нд, 06 апр 2025, 16:11 от Диана Бишоп

# 104
  • София
Не успях да го гледам, ще ви чета след това.
Обаче не го откривам никъде, къде мога да го гледам. Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт