Отговори
# 30
Илиянка, сега прочетох старата тема.Дано това на Саши да е от зъбки, да не е някаква настинка.  Peace

Русенски мами, днес май няма да има разходки Rolling Eyes.Мноооо дуа бе...егаси вятъра и щял следобед да се засилва. Язък, че е топло временцето. Така ми се излизаше, а и харесах едни сладки оранжеви обувчици на Цеци-много ще му се връзват с оранжевия анцуг. Дано не свършат

Аир, много те измъчи Ради .Аз също незнам какво да те посъветвам.Може да са зъбки, може да е криза на растежа...незнам newsm78

Теди,какъв е този сняг при вас Twisted Evil. Я го гонете, ама на север, че да не дойде при нас

Мамичка,
подкрепа и от мен имаш Hug

Са, благодаря Heart Eyes Heart Eyes

Сложих един линк за обувките на първа страница... Вчера много разглеждах. Продавачката ми каза, че сега когато не ходим и обувките са просто един аксесоар към дрешките, не е нужно да са от естествена кожа, но после когато започне да се учи да ходи, задължително е да са от естествен материал и добре да придържат глезена

# 31
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕСА !!!    newsm67  party023

# 32
момичета, привет и от мен!
ЧРД Неса!   bouquet
Да ви се оплача, тъкмо преборих настинка миналата седмица и се оказва че тази седмица Ваньо я започна с хрема  Sad . За първи път му е. И преди е имал сополки ама съм ги вадила лесно от носа му с тези бебешките клечки с ограничител. Да ама сега не дава, а сополи много... На всичкото отгоре докторката каза да слагам Стеримар. ми то пробвах, действа супер, ама на третия път ваньо категорично го отказва, то въртене, то рев, а аз се чудя как да уцеля носа му и ако изобщо го направя, как да бръкна да извадя сополите след пръскането... Как процедирате вие? Мъчно ми е да го гледам как подсмърча и киха от тези пусти сополки, ама като не ми дава да ги чистя и вече не знам какво да правя... Може ли да споделите опит? аз се успокоявам че поне не му е запушен носа, тоест може да диша със затворена уста и така си диша де, ама все пак като почне да подсмърча и да му хърка нослето...
Да се похваля иначе--миналата седмица отидохме на гости на прабаба му по бащина линия и беше много хубаво. Тя ни разказваше истории от младините си, а аз записвах всичко, защото искам Ваньо да знае за рода си, да знае семейната си история. Представяте ли си, тя срещнала бъдещия си мъж на хорото  (през деня) и се омъжила за него вечерта! И са имали щастлив брак! Направо ме шашна и възхити! 

# 33
Гале, пробвай като го къпеш следното: обръщаш го по коремче и поливаш лечицето с вода като веднага след това стискаш нослето, сякаш го издухваш. При нас всяка вечер така чистим сополите. Калоян без да иска духа по малко и изкарваме толкова много сополи.... Не бих могла да ги почстя с клечки в никакъв случай.

# 34
Здравейте и от нас. Кръци мерси за сладката темичка  bouquet.
Ние преди малко се прибрахме от педиатъра.Каза ,че хремата е минала но имаме зачервено гърло Sad....та сега него ще лекуваме.Ваксината я отложихме за по натам.Взеха ни кръв и на мен и на нея...малко плака Cry.Тия дни ще се борим с взимането на урина. А ето и мерките ни: тежим-7,010 и сме високи-68см. newsm10  Kissing Heart

# 35
  • Варна
Неса , честит рожден ден!От всичко само най - и по много!

Днес нещо май наистина си подухва и си стоим вкъщи. Чакам нашият татко да си дойде  ,защото и ние ще си имаме нова кола. Е , не съвсем нова , но ще е 4 годишна( не 14 като предната Simple SmileНа нас нещо не ни върви с колите и се надявам с тази вече положението да е по-добро. Praynig
Зеля - напълно те разбирам , ние една блъскахме няколко пъти , втората се уби да се чупи. Много е кофти . Но пък новото винаги си е добре дошло. Кофти е като си с бебе и трябва да ходиш по разни институции  , дето никой не ще да ти влезе в положението.
За дупетата - ами дебелички са си ( и на Митето , а и моето ) - ама какво да се прави.Нали татито си ни харесва , пък до лятото все ще влезем във форма , че откогааа не съм ходила на плаж!

# 36
Зел4е,много лошо.Но погледни от хубавата му страна.Сега можеш да си избереш с голям багажник Mr. GreenАз имах катастрофа(не по моя вина) и петгодишната ни готина кола отиде зян на гробището и още ме е ядм,та знам какво ти е

# 37
galentse има една  помпа за нос, която се слага на прахосмукачката и изсмуква всичко. Има я в Данет http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=74_80&products_id=1960 Това е нещо страхотно. Аз го ползвам и е страшно хубаво.

# 38
galentse- аспиратор или помпа, то е едно и също, но това най помага на носа при нас верно реве, ама като усети че може да диша и става спокойна Peace няма начин да не реве, лично мое мнение, ако има сополи и трябва да се махнат  ooooh!

Любопитка и friki - мерси много , знам че ламарини се оправят, човешки живот никога  Peace, ама.........и фрики новата е с поголям багажник  Crazy точно заради количката  Laughing

# 39
Зел4е,аз не разбрах.Новата ве4е сте я купили или още избираш?

# 40
Честит рожден ден на Неса!!!
Кръци, страхотна темичка !!!
Зелче, поверпи поне по едно кайвенце с мляко за новото кола ..За старата много жалко, ама ме шашна колко бързо са я прибрали към моргата. Варненските улици са такъв ужас, направо на офроад

Ние за днес приключихме с разходките.. навън вятъра разнася прахоляка и е ужасТ

Аир, пробвай да му пееш.. От малък го свикнах, че като запея Зайко Байко гледай тук и тн ..значи ще яде или спи

# 41
Зел4е,аз не разбрах.Новата ве4е сте я купили или още избираш?

Купихме Рено Меган Crazy, предната беше пежо 306 Cry, ама мъжо се заглеждал по едно Поло newsm78, и тъкмо се навил да я взема, когато брат му му казал луд ли си я и и отворил багажника, и казал тук количка ще влезе ли  Laughing Иначе черпя  cheers Wine Glass beer3 eat Coffee/с мляко/ е не е нова ама някои ден и нова ще имаме  Praynig

Коте и аз се учудих при все че беше на паркинга пред блока в кайсиева  ooooh!

# 42
Честит Рожден Ден Неса!  bouquet

Аз да се отчета- днес ходихме на консултация:

Вадете бележниците и пишете: 8 500  Shocked и 69 см.

За вятъра: Нас не ни касае, ние си тежим на мястото. hahaha
Вече сериозно - този път Йоанна вдигна температурата много по-бързо от предните 2 пъти, че се наложи насред път да давам панадол #Crazy

# 43
  • София
Привет отново  Laughing
Русенските мами, много сте сладки!  Heart Eyes
Зелче, айде да ви е честито новото возило!   Laughing Благодаря за почерпката, ще полея новата кола с червено вино! Laughing
kL30pa7ra, браво за мерките!  Laughing Голяма мома имаш!  Heart Eyes
galentse, аз най- добре действам с аспиратор. Всичко си излиза. Капвам физиологичен разтвор и после действам. Ачко малко недоволства, но това го облекчава и после диша по-леко. Успех  Peace
Днес времето тука е ветровито и ние сме си вкъщи. Добре сме и захранването върви добре за сега. Миналата седмица му дадох 1/4 жълтък със зеленчуковото пюре. Добре се прие.  Simple Smile Тая седмица пробваме месните пюрета. Днес му дадох пуйка със зеленчуци и на малкия май му хареса. За разлика от зеленчуковите, месните пюрета май са по- апетитни или поне Ангел по- добре ги приема. Пробвахме още и бананова каша на HUMANA, само че аз патката  #Crazy , не съм видяла че е млечна, видях че пише от 4 месец и му дадох  ooooh! Сега ще взема от другата безмлечна каша ябълка пак на Хумана и ще ги редувам със оризовата, която си хапва следобед. 
За спането - Ачко отдавна си спи по цяла нощ, заспива към 21.30ч. и се буди сутрин към 6.30 - 7ч. Нощем спи спокойно и ако се събуди му давам веднага бибата и пак заспива. Пу- пу  Grinning Дано така да продължим. В тая връзка, AIR пробвай да промениш нещо в режима на Ради, може би  по-рано да го къпите, охх знам ли...  newsm78
Харт, ние с Патс ходим на една кафе-сладкарничка близо до магазин Ена. Много е хубаво, има много мами с колички и по- големи дечица. Има разни играчки, пързалка и други забавления за по- големите дечица. Когато желаеш винаги можеш да се присъединиш към нас, пиши на лични и ще се разберем. Ако има и други желаещи да се обаждат  Mr. Green   

# 44
Nessa, Честит Рожден ден  bouquet!Пожелавам ти всичко най-хубаво Peace!
Аз да Ви се оплача, че моя мъник спи доста неспокойно тия дни и денем съм като парцал.Да не говорим, че два дни не спи и през деня, а аз моного се надявам.Искам и аз да положа глава за 30мин, защото вечер, като се разцърка излизам извън нерви и започвам да му викам.Днес излизах за малко, че духа, а така хубаво изглежда от вътре.Ама е маймун моя, като сме на разходка спи и като паркирам пред блока се събужда.

Общи условия

Активация на акаунт