Звездни Компромати- март'25

• 342 299
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Glasgow
Да не е фейк новина, вече не знам кое е истинско🙈и Хийтклиф по книга е тъмен и "див", не се връзва много с тези актьори

# 2 776
# 2 777
Подозирам, че скоро ще пропие повече от 2-3 чаши вино годишно.

Аз вече казах, че тези двамата само за алкохол и отказване говорят. Иван се отказал, пък взел да пие две-три чаши, Ирина се отказала, пък люснала една чаша на закуска с баницата, абе тия хора друга тема нямат ли.

# 2 778
  • Бургас
Тези двамата са си по-токсични отколкото с бившите си!

# 2 779
Аман от тях!

# 2 780
Скрит текст:

Щракнах специално за вас, с тоалет с панталон по ИвСенЛорански, 77 годишната “четяща прогнозата за времето” Евелин Делиа по първи TF1, за която ви говорих преди време.
Безпрецедентен случай на дълга кариера на подобен пост.

Като се замисля, в първия канал трудно се разделят с “четящите прогнозата за времето” - един го свалиха от екран чак като си отиде от коварен рак на 61, а преди броени седмици си отиде от тежка болест и негова колежка на 72.
Без болести просто остаряват на екран.
Което не важи за журналистките по новините, защото изхвърлиха Клер Шазал, за която също писах, поради появили се бръчици…

А тази Евелин е впечатляваща, въпреки, че според мен, ръцете и гласът й определено треперят в ефир, признак, че е време да помисли, евентуално, за заслужена почивка🙌

# 2 781
  • Пловдив
Мисля, че Хитклийф беше циганин в романа, така че Джейкъб може и да го издокарат.
Марго Роби не ми се връзва с образа, особено като е по-пищна след раждането.

# 2 782
  • Glasgow
Когато има мегдан да вземат някой по тъмен не го правят, да не вземе да се обиди някой, ако го изберат за джипси ли🤷🏻‍♀️ама тъмна Снежанка може (Снежанка с рейтинг под 2 в IMDb, не съм виждала май такъв рейтинг досега)

# 2 783
Кое дете на Вуйчо? От кого чака дете восъчния човек?
май от девойчето на протеста и с плаката по-горе Simple Smile
Глупости. Тя не е бременна.

# 2 784
Иначе за Ирина и Иван, стига сте идеализирали Вихра, имало е конфликт там, но пък и човек като се ожени/омъжи да не умира?! Влюбил се, каква е драмата. Ако едно семейство е стабилно, никоя Ирина не мож се вклини.
Супер са си сега и двете страни, хората се срещат и разделят, не е края на света.
Къде видя някой да идиализира Вихра?
Просто не се харесва поведението на Иван.

"Ако едно семейство е стабилно, никоя Ирина не мож се вклини."
Към това изречение имам какво да кажа, но без връзка с положението на Иван, защото там не е миродавен пример.
Имам много приятелски семейства, които се разпадат, защото просто мъжа е палав, а жената не може да прости.
Не може да се разпадне само семейство, което жената е влюбена в мъжа и мъжа обича истински жена си.
Повечето мъже са незадоволени галоши, които не познават себе си и това се отразява на изборите им. Много млако мъже имат съзнанието и капацитета да правят правилни избори и да застават зад тях. Такива нито с похот, нито с пари може да ги разбиеш, а останалите са твърде лесни. Винаги се връщат при жените си, но не защото ги обичат и почитат, а защото им перат гащитите и не им се занимава да започват нещо тепърва наново.

# 2 785
Не стига, че изневерявал на Вихра с колежката ѝ, която също е омъжена, ами и я плюе.. и то години по-късно.
Стрина ми е много анти, пролича си в Брадъра колко е злобна.

# 2 786
Всичките избори за Брулени хълмове са абсурдни. Марго Роби, 34-годишна блондинка, ще играе Кати, описана като тъмнокоса девойка, която умира в книгата на 18. Не знам какви чудесии ще правят с костюмите, Марго наскоро роди и ѝ личи. Хийтклиф ще е със седем години по-млад от нея. Blush Кака ще го отрака. Но като видях избора за Линтън - мургав актьор с пакистански корени - вече разбрах, че режисьорката здраво троли. Grinning Ще се гледа!
Линтън:
Скрит текст:

# 2 787
Зор голям майката на Чарлиз да я води в парламента! Сред вируси и отровна атмосфера. А депутатите, които и без това не са концентрирани, ще слушат детски рев.
Представи си и колко ще работи Simple Smile
То ясно, че иска да се прави на интересна ама да си водиш детето/бебето на работа !!!

# 2 788
Хем, че ги харесвам, хем ми писна да слушам за тях Joy
Гледах интервюто. Имаше въпрос съвсем в края за отношенията му с Вихра. Той каза, че не е важна майката на детето му, нито той, важно е само детето. Мон Дьо пак пробва да го провокира и Иван каза, че  е в прекрасни отношения с дъщеря си. Пита го коя е най-голямата загуба в живота му и той каза, че са 2-3 години в които не е можел да вижда дъщеря си и се е бодил за всяка секунда. Няма да връщам да гледам пак, не ми е толкова важно, но аз хей по Вихра не чух. Съвсем тактически избягване на темата.
Марго Робин я харесвам, ще я гледам (:

# 2 789
  • Glasgow
Тази режисьорка на Брулени хълмове била режисьор и продуцент на Saltburn, ще се гледа.
Този избор на Линтън- аз Хийтклиф така си представям.

Общи условия

Активация на акаунт