Звездни Компромати- март'25

• 342 311
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 760
Ива Софиянска
Хубава жена.

Скрит текст:
Ива се изявява с някакви тъпи клипчета в тикток … май друго не прави в момента ?!

Жена без работа, толкова е скучна, опитаха се в предаване да я сложат, то мъка.
много ми ебезсмислено момиче, добре, че е татко и съпруга Божков.

Иначе за Ирина и Иван, стига сте идеализирали Вихра, имало е конфликт там, но пък и човек като се ожени/омъжи да не умира?! Влюбил се, каква е драмата. Ако едно семейство е стабилно, никоя Ирина не мож се вклини.
Супер са си сега и двете страни, хората се срещат и разделят, не е края на света.

# 2 761
Само аз ли не виждам нищо скандално във видеото с Ани Салич?

# 2 762
Зор голям майката на Чарлиз да я води в парламента! Сред вируси и отровна атмосфера. А депутатите, които и без това не са концентрирани, ще слушат детски рев.
Софиянска ми е в топ 3 по антипатичност.

# 2 763
  • Glasgow
Марго Роби на снимките на "Брулени хълмове". Джейкъб Елорди ще е Хийтклиф, детето Хийтклиф ще е хлапето от Adolescence
Скрит текст:

# 2 764
Тя е толкова замазана, че сама няма да се познае.Едно не мога да разбера, толкова процедури и корекции си правят и после пак прибягват до филтри…
Разгледах кадрите от рд на Емилия и попаднах на Весела Тотева, бях я забравила 😀.
Жената се развела поне преди 5 години, хванала нов мъж и направила куп корекции.
Не мислех че е възможно Тотева да направи ОЩЕ корекции, при условие, че е буквално кърпена на всеки кв.см. Grinning
е дайте снимка, де

https://www.instagram.com/p/DHlqv_CNRWH/?igsh=c2UzZ3RvN2d0ZHc2

# 2 765
# 2 766
  • Варна
На Емилия сисите я правят да изглежда закръглена, цоцолана, едра.

# 2 767
Ами тя си има трътчица, бая. И бутчета си има, плътна е.
Над 40 е така, неусетно 😀

# 2 768
Дъщеряата на Ивана е много хуабво момиче

# 2 769
Никой не идеализира Вихра и не е проблема в развода. Не ставаше въпрос за нея, а за Иван. Въпреки голямата и единствена любов към стрина, не забравя толкова години да плюе бившата, подозирам манипулиран от настоящата.
Подозирам, че скоро ще пропие повече от 2-3 чаши вино годишно.

# 2 770
Това джибойче фризьор ли го раздаваше?
Скрит текст:

# 2 771
Да, Момчил Спасов.

# 2 772
"Това", чак ми е неудобно да го гледам 😆

Тия хора вярно ли се харесват така. То все едно си ходил мед от кошера да вадиш. Кога ли ще изчезне тази мода.

# 2 773
Аз не знам какво стана с нашия щангист, който също бе надул барлите.

# 2 774
Ъъ, Марго Роби в Брулени хълмове 🤪. Тази роля е за британска актриса, за Кийра Найтли.

И аз ъъ много харесвам Марго Роби, но с тия сиси и гушка прилича на наша Емилия.

Общи условия

Активация на акаунт