Звездни Компромати- март'25

• 342 076
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 480
Като сме започнали, да говорим за красиви българки, за мен Диана Димитрова е олицетворение на красота. Може би единствено няколко килограма е хубаво да качи за по-свеж вид.

Ралица Паскалева и Диляна Попова са ясни.

# 3 481
Роси Иванова ли е жената в клипа?
Скрит текст:

# 3 482
Аз пък погледнах инстата на Роси Иванова, изглежда много добре! На около 40 е, а за мен си младее, честно казано. Красива е, все още даже май дефилира, малко прекалено е надула устните, ама айде. Не знам каква дрога е вземала, ама явно не се погрознява от нея.
 Жени Калканджиева много се алкохолизира и на 40 беше вече мн зле.

# 3 483
Това ако наричате булевардна красота, ех, дай Боже всекиму точно такава булевардна красота.
Скрит текст:

# 3 484
не е Роси Иванова в този клип

# 3 485
  • Пловдив
Николет Шеридън дето игра Иди от Отчаяни съпруги? Тя ми беше любимата отчаяна съпруга, жалко че сценаристите така я завършиха

Даааа, но русата коса й отнема половината хубост, според мен

Много ми харесваше като Лъки в едноименния филм в началото на 90-те:

Скрит текст:

Друга актриса, която много харесвах през 90-те е Карол Алт:

Скрит текст:

# 3 486
Николет Шеридан и аз я гледах като дете в Лъки Шансове, изглеждаше като богиня. Жалко, че си остана недооценена, рядко съм я срещала в други продукции, освен Отчаяни съприги.

# 3 487
Росица е направо като кукла, пък и екзотична заради черната коса и зелените очи. Фина, нежна, истинска красавица за мен! Ако булевардна и сладникава значи класически красива, с правилни нежни черти, като от картинка, значи да, Росица Иванова е с булевардна красота.
Аз такива класически и булевардни ги признавам за красиви - Росица, Моника Белучи, Мегън Фокс.

Карол Алт беше много, много хубава!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 14:09 от Tess d`Urberville

# 3 488
Oо, Николет Шеридан беше много хубава, мислех, че никой не я помни много.

# 3 489
Росица Попова много ми напомня на Диляна Попова, но с по-овално лице.

# 3 490
  • Glasgow
Аз не съм я виждала с тъмна коса Николет, наистина е много хубава. И колко яка беше в Отчаяни съпруги 😍Тя е била на кастинг за Бри, а си е тръгнала с Иди, не мога да си я представя Бри, ужасно скучна и дразнеща ми беше. Но нещо се бяха скарали с продуцента и я утрепаха без време, те се съдиха после. Много кофти ги трепят като се изпокарат, и Чарли Шийн от неговия сериал, и актрисата от "Аферата", не могат ли да ги пратят някъде в изгнание 😅🙈

# 3 491
Как ли би отговорила наша миска:

https://www.facebook.com/reel/1044069970878243

# 3 492
На мен отношението ми към Натали Трифонова се промени по скалата от "по-скоро антипатична" до "по-скоро симпатична", но за грозна не съм я намирала никога. Ако ми беше приятелка или роднина, най-вероятно щях да я определям като красавица. Подобно ми е отношението и към Теди Бургазлиева - знам, че е хубава, но не ми харесва лично на мен.

А това е Карол Алт към днешна (скорошна) дата:

Скрит текст:

# 3 493
И аз не припадам по Теди Бургазлиева, за мен пък тя е толкова сладникава, та чак лепне. Не може да се отрече, че това е хубаво лице, но не ми е тип изобщо.
Карол и сега изглежда супер!

# 3 494
Николет Шеридан я гледах в един сериал “Династия” Поостаряла е, но пак е хубава.

Последна редакция: вт, 01 апр 2025, 06:21 от SilviPv

Общи условия

Активация на акаунт