Звездни Компромати- март'25

• 342 049
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 495
Диана ми изгледжа от ония тип лепки, които могат да превърнат живота ма всеки мъж в ад и да изкарат от релси и светец. Че е изяла някой шамар мисля че не лъже, но за шутове в главата с обувка и цялата мъжка сила, се оля. Не че адмирирам Вергов че е проявил насилие, но ако това със сексуалните задявки и ало тормоз над детето му е вярно… Ако бях аз не гарантирам че бих се удържала. Тя съвсем умишлено го е провокирала, а и по постовете и ми се струва че бая е посръбвала … а пияна, отхвърлена жена може да е много страшно нещо…
Натали е висока, има чар, но аз също не харесвам усмивката и нещо и захапката. Атрактивна е с това тяло и ръст няма жив мъж да не се обърне. Аз не съм мъж, но си строших врата да я зяпам. Много харесвам високи мацки😍
Много красива ми беше Шерелин Фен като млада.
Диляна и Роси са много красиви жени.
Бугазлиева малко пластмасова ми идва.

# 3 496
Най-после в последните постове започваме да си казваме нещата, а именно, че физическото насилие е недопустимо, но ако системно прекрачваш границата, провокираш, предизвикваш и нападаш, ще си намериш това, дето го търсиш.

За протокола - не харесвам Вергов, не го следвам и т.н.

# 3 497
Вярно, че имаше нещо, че Диана е пращала еротични закачки на дъщерята на Вергов. Това истина ли беше или някакъв спасителен ПР ход от негова страна, за да обясни агресията, нямам представа.
Иначе, мисля, че за всеки е ясно, че ако зарязано гадже почне да атакува детето ми, по какъвто и да било начин, камо ли сексуален, нищо хубаво не го очаква. И това важи за всеки родител.
Нещата обаче не стигнаха до никъде, имаше само клюки и партенки.

# 3 498
Жаки ме върна доста назад с този Туин Пийкс.
Аз много харесвах тогава Лара Флин Бойл.
Подобен тип красота и загадъчен, замечтан поглед има и Клеър Форлани. Много ми харесва тази жена.

# 3 499
От Туин Пийкс всички момичета бяха много красиви, всяка по своему. Няма да отварям дума за Дейл Купър Simple Smile)

Продължавам да стоя зад думите си, че Роси Иванова си е красива по нашенски балкански начин, красиво момиче от улицата, няма общо с модел като визия, но пък и на близо 40 изглежда супер, което е важното за мен Simple Smile

# 3 500
Аз съм против физическо насилие под каквото и да била форма. Както и да си провокиран, нямаш право да удряш или блъскаш човек. Има хора които не си знаят силата, с един удар или блъскане може и да убиеш човек.

# 3 501
Мъж няма право да посяга на жена, независимо от провокациите на които е подложен. Точка. Колкото до щерка му, че тя е била голяма тогава, какво ти дете. Да не говорим колко много истории излязоха за "мирния" нрав на Вергов.

# 3 502
  • Glasgow
Всички бяха много красиви 😍за мен Медхен Еймик и Шерилин Фен. А от мъжете визуално ми харесваше онзи селяндур дето биеше жена си със сапун в чорап, като бях гледала след години ужасно грозен ми се видя 🙈

# 3 503
Жаки ме върна доста назад с този Туин Пийкс.
Аз много харесвах тогава Лара Флин Бойл.
Подобен тип красота и загадъчен, замечтан поглед има и Клеър Форлани. Много ми харесва тази жена.

О да, Лара Флин Бойл, Шерилин Фен и Медхен Еймик - тази корица на Ролинг Стоун от 1990 е култова!

Скрит текст:

Интересно, че главната актриса никога не ми е харесвала, но пък за сметка на това много се забавлявам винаги с това меме:

Скрит текст:

# 3 504
Николет Шеридън дето игра Иди от Отчаяни съпруги? Тя ми беше любимата отчаяна съпруга, жалко че сценаристите така я завършиха

Даааа, но русата коса й отнема половината хубост, според мен

Много ми харесваше като Лъки в едноименния филм в началото на 90-те:

Скрит текст:

Друга актриса, която много харесвах през 90-те е Карол Алт:

Скрит текст:

Не си я спомням Николет, и този филм не си го спомням, много огнена в била.

Наскоро гледах един стар филм - "Мече, наречено Артуро", и там участваше Карол Алт, снимките не могат да обхванат цялото ѝ излъчване, голяма красавица.

# 3 505
Има хора които не си знаят силата, с един удар или блъскане може и да убиеш човек.

Затова не пишеш еротични съобщения на децата им Simple Smile

# 3 506
Роси е красива по всякакъв световен начин, красотата й е универсална. Сега, дали е подходяща за дефилиращ модел - ръст, пропорции, походка, изобщо не мога да кажа. Но тя и никога не е блестяла с това, беше си Мис България. Балканското може да идва от количеството и типа грим, цвят боя за коса и пр. Нежните й и хармонични черти са универсално хубави.

# 3 507
Има хора които не си знаят силата, с един удар или блъскане може и да убиеш човек.

Затова не пишеш еротични съобщения на децата им Simple Smile

Въпреки, нямаш право да биеш или блъскаш! То детето не беше ли пълнолетно?.. Друг е начина за справяне със ситуацията, има си съд да докаже това и съответно присъди. То иначе всеки ще намери оправдания да набие някой защото го е обидил, защото му е препречил пътя, защото го дразни.. Агресорите винаги имат причини за агресията си.

# 3 508
Шерилин Фен доста се е олелчила.
О, виждам сега, че е на 60 г. жената - е, в такъв случай изглежда добре за възрастта си. Гледах я в един епизод от някакъв шантав сериал с Кортни Кокс, пълен с популярни лица.

# 3 509
Може, но и ние имаме двоен стандарт за съденето на агресията. Много пъти тук сме коментирали хора, които са проявявали физическа агресия, но и през ум не ни минава да ги канселираме. Ето Христо Стоичков, неведнъж е налитал на бой, веднъж беше пребил някакъв репортер, че дошъл да снима на сватбата на дъщеря му. Голяма работа, направил им там пет снимки как друсат хоро, то пък великата тайна. Обаче Стоичков го наби. Някой да е предлагал да канселираме Стоичков? Напротив - българска гордост! И други примери има много. И Златка Р. беше била едно момиче. Някой да я канселира?

Та мисълта ми е, че не трябва да докарваш хората до ръба, защото после има да се разправяте.

Общи условия

Активация на акаунт