Звездни Компромати- март'25

• 342 046
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 90
Както винаги страхотен първи пост. Благодаря!
Кристофър Рийв последно го гледах като гост звезда в сериала "Смолвил - супермен в началото", там беше в инвалидна количка, не знаех, че е претърпял катастрофа.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 15:30 от daniela19

# 91
Радина Кърджилова по БТВ е сега.. свежа и в по-добра форма..
Аз изобщо не я видях такава-точно обратното - имаше уморен вид, лоша кожа и това русо определено не и прави услуга.

# 92
Радина я изпуснах, но в момента Бойко Кръстанов е при Мундю по Нова

# 93
Радина Кърджилова по БТВ е сега.. свежа и в по-добра форма..
Аз изобщо не я видях такава-точно обратното - имаше уморен вид, лоша кожа и това русо определено не и прави услуга.

Радина грееше, почти без грим, косата вече поне не е патешко жълто, а матирана и на нейната светла и бяла кожа и отива този рус цвят.

# 94
  • Glasgow
Хейли Бийбър честити РД на половинката
Скрит текст:

Джесика Ланг
Скрит текст:

# 95
Ее, Джесика Ланг колко е остаряла. Изглежда добре, просто отдавна не съм виждала нейни снимки и не очаквах да я видя толкова побеляла.

# 96
Много зле изглежда Радина. Състарена, увехнало, без живец и много изморена.
Много лоша услуга си е направила, като е сложила устни. На нищо във визията и не се връзват.

# 97
  • Пловдив
Кактус, благодаря ти за темата. Научих много интересни неща.
Отделно се носят слухове за лошата съдба на всички, изиграли Супермен.

За какво говори Бойко, като цяло съм останала с впечатление, че не споделя много от личния си живот и няма скандали покрай него.

# 98
Точно за приятелката си говори. Свеж въздух била. Всичко им е наред, не се карат. Усмихнат е  когато говори за нея!
Може ли снимка на Радина?

# 99
Гледам Николина Чакърдъкова по Нова. Монтирала си е нови зъби, бузите също са напълнени и има ботокс, но е свежа и изглежда много добре.

# 100
  • До морето
Ще си пусна да гледам Бойко защото го харесвам и смятам, че е от най-талантливите ни актьори. За съжаление, последният път като го слушах да говори мисълта му течеше малко като на фолкпевицата Анелия....Дано има промяна.

# 101
Всеки път, когато ми е попадал Бойко Кръстанов извън роля в някакви предавания ми е изглеждал отегчен и говорещ провлачено. И на някакво детски предаване беше водещ, и там така.

# 102
Бойко си каза, че му е трудно да говори за себе си. В театъра наистина е великан. Гледала съм го в няколко постановки и смятам, че е един от най-талантливите млади актьори!

# 103
  • Пловдив
И аз много харесвам Бойко и като актьор, и каквото съм видяла от него като човек ( то това е много малко де). Но излъчва някаква доброта и благост. Мисля, че точната дума за него е именно благ.
Спомням си, че имаше някакво скандално взимане на Икар, което той оправда, че бил много притеснен 😂

# 104
Опитах се да си представя какво би било да пиша тук без личен прочит на събитията?!?
Първо, не го мога🙈🤪 и второ, би било някакво постно изреждане на факти без душа. А съм крайно емоционален човек и си личи навсякъде и във всичко.
Ще гледам наградите Césars  на риплей, веднъж и аз да прескоча подобно събитие поради семейно събиране, а това е идеално, така ще липсва личния ми прочит, абсолютно извънредно😉
Граф Монте Кристо беше подминат като малка гара, а Емилия Перез се оказа фаворит на фр. публика. Наградиха режисьора на филма, но нито един от актьорите. Сезарите бяха дадени на Емилия Перез И за няколко второстепенни категории.
Доколкото чух, изказването на получилата César d’honneur Джулия Робъртс, било тотална щета, елементарни приказки без кой знае каква емоция и дълбочина на мисълта. Като го чуя, ще си дам личния прочит🙈, на този етап е чисто информативно.
Наградените актьори за главни и второстепенни роли, са неизвестни, ще пусна снимки допълнително.

Докато ровех из мрежите обаче, налетях на нещо покъртително.
Джийн Хекман в откъс от интервю пред Actor’s Studio през 2008, когато е на 78г.
Питат го за баща му и очите му веднага се замъгляват, гласът се разтреперва и емоцията е осезаема.
“Баща ми ни напусна като бях на 13.”
“Как го преживяхте?” (що за въпрос?🙄)
Джийн, със заглушен от емоцията, глас : “Тежко.”
“Просто ви е махнал с ръка, така ли?”
“Да. Играех на улицата с приятели и той просто мина с колата и ми махна с ръка и…”, трудно овладява емоцията.
“И това беше, така ли?”
Джийн кимва, гледайки надолу.
Интервюиращият го пита за майка му, но Джийн е фебрилен и леко притеснен, произнася ;
“Извинете ме…Все пак са минали само 65 години…”.
Това интервю ме хвана за гърлото.
Ето кадри 🥲

Скрит текст:

Беше великолепен, светла му памет🙏

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт