Звездни Компромати- март'25

• 343 453
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 105

Интервюиращият го пита за майка му, но Джийн е фебрилен и леко притеснен, произнася ;

Фебрилен означава с висока температура...

# 106
Ее, Джесика Ланг колко е остаряла. Изглежда добре, просто отдавна не съм виждала нейни снимки и не очаквах да я видя толкова побеляла.

Лятото в София доста по-свежо изглеждаше. Аз малко по-отдалеч я гледах, не съвсем близо, но ми направи много добро впечатление как изглежда. Някой ако е бил по-близо, да сподели.

# 107
  • Sofia
На един му е интересно едно, на друг - друго. Надявам се никой в темата не очаква да се съобразяваме само с неговия вкус Simple Smile

От пре-Оскар Шанел партито:
Ким Кардашиян
Скрит текст:

Деми Мур
Скрит текст:

Лили-Роуз:
Скрит текст:

Ел Фанинг
Скрит текст:

Годеницата на Безос:
Скрит текст:

Хайди Клум
Скрит текст:

Рита Ора
Скрит текст:

Патрик Демси и съпруга
Скрит текст:

# 108
  • Glasgow
Ее, Джесика Ланг колко е остаряла. Изглежда добре, просто отдавна не съм виждала нейни снимки и не очаквах да я видя толкова побеляла.

Лятото в София доста по-свежо изглеждаше. Аз малко по-отдалеч я гледах, не съвсем близо, но ми направи много добро впечатление как изглежда. Някой ако е бил по-близо, да сподели.
В движение на видео някак по добре стои и не личи така, а и все пак не толкова отдавна беше в American horror story и беше Уау. Тези снимки са от фестивал в Глазгоу завчера, тя е гост, Ед Харис и Тим Рот, всички доста възрастни.

# 109
Kim Kardashian в колаборация с Balenciaga = тениска за $825
Скрит текст:

ето я, ако някой иска да я купи 😁

https://www.balenciaga.com/en-bg/kim-k-oversized-t-shirt-faded-b … 305TSVJ81083.html

# 110
Криско от снощи. Много хубав концерт, организация и изпълнение - перфектни.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 111
Скрит текст:

https://www.balenciaga.com/en-bg/kim-k-oversized-t-shirt-faded-b … 305TSVJ81083.html

Още утре Мария и Николета ще са с нея Simple Smile

# 112
  • Варна
Лили Роуз всеки път успява да ме изуми. Не в положителна посока 🙄🙄🙄

# 113
  • Наблизо
Скрит текст:

Преди 20 години носихме такива “”метъл тениски” купени от пазара..

# 114
Лили Роуз всеки път успява да ме изуми. Не в положителна посока 🙄🙄🙄
Тя винаги си е била такава - издължено торсо, къси крака с изразени прасци, независимо от килограмите си.

Единствено много високият ток, като на снимката с изрязаното раирано боди, оправя донякъде пропорциите. Но донякъде. Пак си личи.
Скрит текст:

# 115
Навремето Лили Роуз и Тимъти Шаламе бяха хубава двойка. И двамата не са ми уау, но изглеждаха добре заедно.

# 116
На снимките от Шанел партито Лорън Санчес, Лили Роуз и Деми ако си разменят обувките, и ще го докарат по-естетически издържано. Те пак няма да ми харесат, де, ама поне сетът от дрехи+ обувки, подходящи за тях, ще е адекватен.

# 117
CAA pre-Oscars party
Скрит текст:

# 118
Еха, Джейн Фонда и Джей Ло изглеждат много добре. И Бакалова е там.

# 119
  • Sofia
Джей Ло изглежда супер в тази рокля

Общи условия

Активация на акаунт