Звездни Компромати- март'25

• 342 372
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 475
Иван ми попадаше в някакви клипчета как се излага в "Капките", та останах с впечатлението, че нещо са го позакъсали откъм продуценство и пари. А това да обикаля отново телевизии с претоплената си житейска манджа само доказва това.
Едва ли, все пак "Гунди" пожъна голям успех и счупи всички рекорди.

# 2 476
Скоро бях много изненадана да науча, че Севда Шишманова е собственик на фабриката, която произвежда най-популярните български солети.

# 2 477
Чакайте сега да видим, като е “ безработен” Иван какво ще стане, ако и когато финансите са значително по- малки и стрина остане с него, ще и повярвам, че е лобов. За него съм убедена, че я обича, за нея имам едно наум.
А това че Иван говори с нейни думи е абсолютно нормалното, като живееш с някого 15 г, обичаш го и го слушаш всеки ден, без да искаш взаимстваш изрази. Моят като се караме използва мои нападки, викам даже обида сам не можеш да си измислиш бе😅🤫
Гледах 1/3 от интервюто, аз много хареса и Иван и Андрей, забавни са с чувство за хумор и в Капките го харесвам. Жените им не са ми симпатични, но и двамата изглеждат щастливи, което е супер.

# 2 478
"Гунди" на думи пожъна голям успех чрез ударния маркетинг, за който немалко пари се хвърлиха също така. Та печалбата ако е възвърнала разходите по филма и поктиването на скъпия маркетинг, то за джобчетата на опосумите вероятно нищо не е останало. Виждам как славните им дни отминават, просто си личи. И Youtube се опитват да обхванат, но и там не са фактор.

# 2 479
Днес за първи път попаднах на една теория, която от около 10 години се е развивала. Теорията е, че Кейти Пери е момиченцето Джон Бенет Рамзи. Използвани са различни техники и изкустен интелект, за да се види как Джон Бенет е щяла да изглежда като възрастна и се появява лице, което прилича много на лицето на Кейти Пери.
За детето се знае, че е отвлечено и издирвано, а в последствие открито мъртво в мазата на къщата на семейството  - според любителите на теориите обаче детето е скрито и е продължило живота си под ново име.
Днес историята е на първите страници на повечето лайфстайл и клюкарски издания.

https://www.eonline.com/news/1415128/katy-perry-responds-to-theo … s-jonbenet-ramsey

Големи глупости са това.
Ако детето беше изчезнало и не е намерено е ок да има конспирации, но за съжаление детето е убито и намерено мъртво.

Стрина какви магии му прави на Иван, че след сумати години заедно продължава да я обожава и гледа с любов, все едно от вчера са гаджета.
На мен ми харесват Иван и Андрей, амбициозни, умни, пари имат, не са и грозни.., а пък единия си хвана досадна лелка, а другия жена 2 глави над него, с доста лош външен вид, но явно за любовта няма граници.

# 2 480
Много харесвам песните на Дара Екимова. Не знам колко пее, но песните й са много зарибяващи, не бих я нарекла бездарна. Иска се талант и много работа за да правиш такива песни

Братът на Иван нали се занимава с хипноза. Това го забравихме, май. Това ще обясни много неща и обожествяването на Ирина

Светлана в един нов подкаст обяснява как някои хора като имат много пари и се самозабравят, а тя винаги си била останала същия човек и никога не можела да бъде друга. Сигурна съм, че тя може и да е забравила, но тук не сме забравили за малкото й медийни изяви по времето когато Гущеров имаше пари. Да припомня ли как говореше за някакви хора, "които никога не са имали дори един Луи Витон" и как си купувала един диамант против уроки, точно преди да стане ясно, че са разорени...

# 2 481
Братът на Ирина е хипнотизатор.

# 2 482
Била съм веднъж при него преди много години. Не е хипнотизатор, а леко агресивно куку.

# 2 483
Да, за него нищо хубаво не съм чела.

# 2 484
За мен всякакви ментори, гурута, баячки, гледачки, кобилки, нелки, хикселки и разни новоизлюпени "намерили себе си" са мошеници!

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 10:19 от Чи лу

# 2 485
Светлана е невероятно тъпа, не само , че беше самозабравила , а не знам какво . То се видя още във втория “Биг Брадър”, в който участва . Грозна , безхарактерна и смешна ми е . Голям късмет извади , че Гушеров е решил да я сваля , за да дразни Мария .

# 2 486
Аз харесвам и двете Дари. Дара Екимова прави хубави песни. А другата Дара, която в началото не харесвах, прави също много хубави неща. Стараят се и си личи, че се работят здраво. За разлика от тях, двете Михаели - Филева и Маринова, язък за гласовете им. Май само по една песен тяхна мога да изтананикам. С нищо не ме впечатляват.
Но пък тялото на Филева е убийствено, а и не ме дразни по интервюта, колкото Маринова.

# 2 487
Да, за него нищо хубаво не съм чела.
Когато го видях в черешката,ми стана ясно защо сестра му е подчинила Ванката

# 2 488
  • гр.Пловдив
Светлана е невероятно тъпа, не само , че беше самозабравила , а не знам какво . То се видя още във втория “Биг Брадър”, в който участва . Грозна , безхарактерна и смешна ми е . Голям късмет извади , че Гушеров е решил да я сваля , за да дразни Мария .

Candy _girl Kiss
За преди Гущеров да кажа само,че Светлето си живееше царски в София-та самосиндикално без да й липсва нищо,ама грам и в ББ се оплакваше,че дала на заем 100к спестявания на добър приятел и я бил запалил и пила 1 студена вода ...та доста добре си е била постлала с труда и творчестото преди да се омъжи официално ...

# 2 489
Мда, Светлето май е единствената, която си живееше по-добре, докато беше компаньонка на богаташи, отколкото богаташка съпруга. Разби статуквото! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт