Звездни Компромати- март'25

• 342 382
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 490
  • гр.Пловдив
Мда, Светлето май е единствената, която си живееше по-добре, докато беше компаньонка на богаташи, отколкото богаташка съпруга. Разби статуквото! Grinning

Самата истина е това,дано си дава сметка ...

# 2 491
Румънката не е кой знае какво, тип Мишето Филева. Даже не знам за каква музика на световно ниво говорим.

# 2 492
За рождения ден на Емилия, като изключим изначлно зададеното ниво откъм жанр и изпълнители, не виждам нищо възмутително - хората си се забаляват. Мария е много нисичка и тези кг са й добре. Когато съм била 150см и аз не съм тежала повече от 39-42кг. Не ми стои недохранена, просто в случая дънките й бяха твърде широки за тоя ръст ( за моя вкус ) . Мария умее да прави купон и да се забавлява и има живец в нея, което ми допада.

# 2 493
И аз не виждма нищо възмутително -забавляват си се хората , на мен ми направи добро впечатление , че е поканила доста колежки. Мъжът и също ми е симпатичен , мисля че много я подкрепя и и личи .
Мария прави купон , да.

# 2 494
Емилия и Мария преди 30 години бяха много добри приятелки. После се бяха поскарали за много дълго време. Аз даже се учудих, че са се сдобили. Браво на тях.

# 2 495
Погледнах ги на колко са  Grinning Те и двете на по 43.
Мария ми изглежда с 15г по-млада от Емилия. Харесва ми как се  e облякла, но не съм критерий, защото точно това е и моят стил на обличане.
 Предпочитам го 100 пъти пред гащеризончето на Емилия и на всички останали , уж  с подходящи  за събитието аутфити.
 Ами и мъжът на Емилия е спортен. Simple Smile  
Съпругът не се съобразил, поне на снимки да изглеждат добре един до друг, какво остава за гостите.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 08:18 от Mirella27

# 2 496
Не съм чувала да са се карали Мария и Емилия, по-скоро Мария се беше отдалечила от тези среди покрай брака си с Гущера. Емилия ми се струва ( защото не я познавам лично ) добър човек.

Ето ги преди толкова години ... Ръцете горе Trollface

# 2 497
Мария май също има ринопластика, но много финно направена

# 2 498
  • Пловдив
Мария каква сладурка беше в началото. И много добре сложена. Всъщност не е имала нужда от никоя от корекциите.

# 2 499
И на мен ми харесва Мария.
Да, не отричам, че е ниска, преди някой да се е заял, но на мен това не ми пречи.

Ето едно от гостуванията й в "Горещо" по време на връзката й с Митко Андонов:

# 2 500
Изгледах цялото интервю на Иван в Ютюб. 'Невероятни' разкрития за бг шоубизнес, продуцентство и финасиране на филми. Много ми е интересно защо не говореха за това, когато тяхната продуцентска къща беше в топ 5 по всички медии.
Bulgaria wants you е добра инициатива, но и от нея печелят повече от добре.

# 2 501
Гледах дългото интервю на Иван при Мон Дьо. Хареса ми много като визия. Видимо има промяна и то в положителна посока.

Подмятането за отчуждаването на детето от майката обаче ми направи лошо впечатление. Замислих се, че Иван и Ирина от години “захапват” Вихра и то в ефир. Имаше преди години много грозно интервю при Карбовски, където буквално я разкъса. Гледах Вихра при Миглена Ангелова (след развода, години минали и т.н) и каза, че Иван е добър баща. По спомени Ангелова я попита дали ѝ е пречил в работата в телевизията и Вихра отговори “Преди години - да. Сериозно при това”. Бях чела, че е участвала в “Черешката на тортата”, но заради позвъняване на Иван са свалили предаването.

Иван каза в интервюто, че се борил всеки ден да вижда Ава за 5 минути. Аз не съм много наясно, но нали има разпределени от съда дни? Това ли е отчуждаване? Ирина е силно манипулативна, две мнения няма. Каквото и да ти каже, както и да ти го каже, няма да е точно това, което се е случило, гледахме я вече във ВИП Брадър. Иван не знам дали изопачава истината или го вижда само от неговата гледна точка на това, какво той иска, но и там не приемам нещата за чиста монета, както ги казва.

В крайна сметка, защо са ѝ толкова ядосани на Вихра, при положение, че Иван и изневери и имаше паралелна връзка с колежката ѝ, заради която се разведе? Толкова години да си ядосан, не ми е нормално

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 03:34 от Alisa??

# 2 502
  • На морето!
Е, той си го каза- защото не му е давала да вижда детето и го е настройвала срещу него. Това не се случва рядко в България и по света и е наистина отвратително.  
Вихра е доста неприятна женица, не я жалете.  Не Иван, а тв кариерата, известността и комфорта не можа да прежали тя навремето. Първите години на Ава я отгледа майка му, Вихра беше заета да е звезда, чак при развода се превърна в майка орлица, която не може за миг да се отдели от детето.
От двете със Стрина, Вихра е по-неприятна, Стрина поне си гледа децата, дома, готви добре и с или без манипулации е създала някаква уютна и оздравителна семейна среда.

Последна редакция: пн, 24 мар 2025, 07:32 от Rapariga

# 2 503
  • София
Дженифър Лопес с дъщеря си Ема на премиерата на "Отело"
Скрит текст:

Кейти Холмс .....обувките са много странни, както и деколтето на роклята.
Скрит текст:
Джейми Лий Къртис
Скрит текст:
Самюъл Джаксън
Скрит текст:
Никол Ш.
Скрит текст:
Синтия Никсън
Скрит текст:
Дженифър Анистън и Педро Паскал били на вечеря.
Скрит текст:
Мила и Аштън
Скрит текст:

# 2 504
Вихра преди година може би работеше в магазина на София Борисова. Никога не съм я харесвала по телевизията, но на живо е много симпатична.

Общи условия

Активация на акаунт