Звездни Компромати- март'25

• 342 321
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 790
Писала съм го и друг път, за мен единствените Хийтклиф и Катрин са Ралф Файнс и Жулиет Бинош.Този римейк даже няма и да го гледам.

# 2 791
Александрия, отрицателното отношение на Иван беше очевадно. Явно не си чула, че няма никакви отношения с нея и че няма да има нито сега, нито никога (цитирам по памет).

# 2 792
  • София
Никол Кидман
Скрит текст:
Оливия Уайлд със сина си
Скрит текст:
Селена Гомес
Скрит текст:
Кели Озбърн
Скрит текст:
Хайди Клум с дъщеря си
Скрит текст:
Никол Шерцингер за списание V Magazine
Скрит текст:

# 2 793
  • София
Кели Озборн е заприличала на младата Сара-Джесика Паркър, дори на втората снимка се зачудих коя от двете гледам.

# 2 794
От тази политкоректност към Свежанки и русалки ми се повръща.

# 2 795
Александрия, отрицателното отношение на Иван беше очевадно. Явно не си чула, че няма никакви отношения с нея и че няма да има нито сега, нито никога (цитирам по памет).
Нито във вечността

Не е библейско, Иване

# 2 796
  • София
Оливия Уайлд трябва да започне да носи висока талия, за да издължи малко визуално тези къси крачета.
Кели Озбърн на втората снимка я обърках за майка и.

# 2 797
Нито във вечността

Не е библейско, Иване
Благодаря за допълнението. Думите му за Вихра бяха в пълен противовес на това, което каза за Ирина - че ще са заедно и във вечността.

# 2 798
  • Варна
Селена Гомес как отслабна толкова...
Много добре й стоят тези кг.

# 2 799
Не мога да изтрая цялото интервю, но по откъсите, които публикувате - помпозни и пошли приказки.

# 2 800
Е, никой не е очаквал да я боготвори, нали? Това си е някаква лична драма тяхна. Не я е коментирал този път. Всички познаваме семейства след раздяла, който не могат да се търпят. Слава Богу има и такива, който загърбват личните си предпочитания и държат добър тон. Е, те явно не са от тях. Не съм и очаквала, че след цялата драма ще станат голямо италианско щастливо семейство Joy Исках да кажа, че не е отварял темата за Вихра, а от разговорите тук останах с впечатление, че яко я е солил.

# 2 801
Като имаш дар слово и с едно изречение може да насолиш някого.

# 2 802
Интервюто беше за чистене на имидж, затова и така обрано, но все пак злобно и дребнаво. Вихра при Миглена Ангелова като я питаха си беше над нещата. Който иска да чуе, след 25мин говори за това:
  https://youtu.be/AgA-4CW1dQY?si=64gnt-wGIRW0POQq

# 2 803
Какво ѝ има на Снежанка? Много хубаво момиче със страхотен глас. От филма се оплакват от дървената Гал Гадот, джуджетата били крийпи, ама чак пък тоналностите на кожата ѝ да са проблем е чист расизъм. Не съм гледала филма. Чак пък цяла орда хора да гласуват с 1* е жалка работа, едва ли е най-лошият филм, който са гледали в живота си... Не вярвам да е по-зле от "Гигли" с Афлек и ДжейЛо. Grinning
Скрит текст:

# 2 804
  • София
Това майтап ли е?
Ехооо, Снежанка - с кожа, бяла като сняг примерно?
В следващата екранизация очаквам Снежанка да се изиграе от китайки - сиамски близначки.
Рапунцел най-добре да е плешива. Сигурно вече няма да ни прави впечатление.

Общи условия

Активация на акаунт