Звездни Компромати- март'25

• 342 321
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 835
Е, не знам, аз я харесвам. Гледах я в “Игрите на глада” - филма, който разказва предисторията, и там ми хареса. И пее чудесно. “Снежанка” още не съм гледала, но може да отида с детето.
Ааа, тази същата ли е от Игрите?
Наистина пее чудесно и е красива и с нежно излъчване

Но все пак редно е Снежанка да си отговаря на описанието. То пък вече расизъм с обратен знак: толкова ли не намериха пеещо момиче с порцеланова кожа. Ще каже човек, че не съществува. А то - пренебрегната заради инклузивитито

# 2 836
Да, да, същата от "Игрите" е. Но тя не е чернокожа, просто не е "бяла като сняг". Grinning

# 2 837
Ох, може и Ан Болейн да е била. На мен ми се върти Анна Каренина, но може да греша.

# 2 838
Не вярвам ,че го пиша- Вихра ми допадна много , изглежда щастлива и  в мир със себе си.

# 2 839
Имаше тъмнокожа Анна Каренина в театрална постановка във Великобритания.

# 2 840
  • София
Аз не разбирам проблемът. До сега нито една азиатка не съм гледала в Мадам Бътерфлай, както само един тъмнокож Отело. Не ми е пречило да харесам постановките.

# 2 841
Това че се случва в Англия е достатъчно.
А и.. Снежанка също е измислена история, просто малко по-отдавнашна:-)

Глупости, къде в историческа Англия е Бриджертон? Няма такова място. Това е фантазия и даже е обяснено във филма, че тя е първата цветна кралица, за да приближи и двата народа, двете раси. Тази сватба налага равноправието на двете раси във фентъзи света на Бриджертон, който е нереален, а измислен. Можеше да не е черна, а да е Чоки или ЕТ...Таргет групата за този филм е самотни жени, като мен, и  някои хомосексуални мъже и се търси експлицитно секс елементът, химията, интригата, напрежението, страстта, а не историческата правда. Това си е същият боклук като 50 шейдс оф грей, само че с дълги рокли.

# 2 842
Кралица Шарлот наистина е била доста тъмна, защото е имала мавърска кръв покрай португалските й корени. В Бриджъртън има много историческа истина, без любовните истории.

# 2 843
Те толкова ли не могат да измислят нови истории от Disney? Да измислят нов филм с чернокожа актриса... ама явно толкова си могат

# 2 844
  • на село
Въобще не ме дразнят мен такива неща, а и не е зле да се възпитават децата по този начин.

Но аз не се дразня и когато променят сюжет на филмирана книга.

# 2 845
Ей, имаше и "Гордост и предразсъдъци и зомбита", дори и той е по-високо оценен от Снежанка, с млада, хубава, талантлива актриса, която е с едно море тен по-мургава от снега. Проверих - майка ѝ е с колумбийски, а баща и с полски произход, тъй че и черна не е, разводнена латина, но повече латина от Илария Болдуин. Laughing

# 2 846
Не вярвам ,че го пиша- Вихра ми допадна много , изглежда щастлива и  в мир със себе си.

Предполагам, че това дразни Иван и Ирина, които по този повод вероятно са обърнали по едно-две, само по изключение, разбира се 😃

# 2 847
А аз имам даже книгата  "Гордост и предразсъдъци и зомбита" и е култова, бих я оценила по-високо от оригинала, поне този с Кийра Найтли, но аз не съм фен Simple Smile)).

Да, бе, Вихра селянката показва по-високо ниво от извисените. Simple Smile))

# 2 848
  • София
Иван е много отслабнал, но изглежда свеж. Явно Капките добре му се отразяват.

# 2 849
Е съжалявам, но името на героинята е Снежанка, защото е с кожа, бяла като сняг. Не виждам защо това би обидило някого и защо трябва да се сменя основна характеристика на героинята, както и сюжета! Защо не се направи изцяло нов сюжет, с други герои. Има достатъчно попадения като теми и сценарии!
Червенокосите хора също са малцинство, ама не надигнаха много глас за Ариел. Хубаво, там можеше да има място за интерпретация, въпреки че милиони хора си представят анимационната русалка тя е обичана и не виждах причина да се бяга от образа й.
Но Снежанка?!? Еми смешно си е.

Общи условия

Активация на акаунт