Звездни Компромати- март'25

• 342 294
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 805
  • На морето!
Какво ѝ има на Снежанка? Много хубаво момиче със страхотен глас. От филма се оплакват от дървената Гал Гадот, джуджетата били крийпи, ама чак пък тоналностите на кожата ѝ да са проблем е чист расизъм. Не съм гледала филма. Чак пък цяла орда хора да гласуват с 1* е жалка работа, едва ли е най-лошият филм, който са гледали в живота си... Не вярвам да е по-зле от "Гигли" с Афлек и ДжейЛо. Grinning
Скрит текст:
Тоналностите на кожата нямаше да са проблем, ако героинята не се казваше Снежанка, заради своята "кожа бяла като сняг".

# 2 806
Интервюто беше за чистене на имидж, затова и така обрано, но все пак злобно и дребнаво. Вихра при Миглена Ангелова като я питаха си беше над нещата. Който иска да чуе, след 25мин говори за това:
  https://youtu.be/AgA-4CW1dQY?si=64gnt-wGIRW0POQq

Никога не съм харесвала нито един от триъгълника Вихра-Иван-Ирина, с ясно нехаресване на последните двама, но   начина, по който Вихра говори в това интервю е коренно различен от псевдо-дзена на Ирина, примерно. Вихра е спокойна, уравновесена, над нещата. За сметка на това бившето и мъжленце, което НА НЕЯ Е ИЗНЕВЕРИЛ, я плюе години по-късно.. Новата му жена е фалш и лицемерие отвсякаде. Възхитих се как Вихра не каза нищо лошо за тия плужеци..

# 2 807
Актрисата на мен не ми изглежда черна. Това е като споровете за цвета на кожата на русалките. Чудо голямо, светът гори, ама проблем е какъв е тенът на Снежанка. И да, расизъм е.

# 2 808
Актрисата голям хейт отнася.

# 2 809
  • Glasgow
Е те за Снежанка не гласуват с 1 заради кожата ѝ, от каквото чета се оплакват от джуджетата, анимацията, че Снежанка се държала като в личен TED talk Grinning Но си имаше напрежение откак обявиха актрисата, та предполагам индиректно е повлияло. И самата актриса в разни интервюта, ако не е извадено от контекст се държи нагло, за заплащане, за остарелите разбирания в приказката, принцът бил столкър и разни такива.

# 2 810
Актрисата отнася хейт, защото не спря да говори против оригинала на историята месеци наред, докато течаха снимките. Просто вижте едно нейно изказване. А в новия филм Снежанка се казва така, защото е оцеляла снежна буря.

# 2 811
Актрисата е хубава, но е далече от снежно бяла, каквато е Снежанка. Затова хората реагират. Когато правиш римейк на класика се съобразяваш, иначе отнасяш 1.

# 2 812
  • Sofia
Сега се заслушах в преводачката Хил/дъщеря/по бтв,то въздишки,хилежи,дихания…ужас 😀
По-зле и от майка ѝ.

# 2 813
Не, не е расизъм. Това са известни произведения - класики, ако щете, които са създадени отдавна и са познати на всички в този си вид. Героите им са такива, каквито са, историите също. Не е ОК да преиначаваме всичко, за да се правим на интересни и толерантни. Няма как хората да не реагират на подобни неща, това си е чиста подмяна и провокация.

# 2 814
Ванюшка покрай стрина е почнал да говори като някоя  превъзбудена ЛЕЛЯ ....."...нито във вечността! ".....хахаха айде малко по-спокойно братле ....голям филмар ...😂😂😂

# 2 815
Аз пък не искам да гледам една и съща история, поднесена по един и същ начин. Всеки пореден римейк може да внесе нещо ново. Ако искам оригинал, ще си чета оригинала. Някои популярни истории търпят всякакви промени и в това не виждам нищо лошо. Хората ги мързи да идат да гласуват, но ще идат да цъкнат 1* на Снежанка. Гарантирам, че огромна част от гласуващите дори не са гледали филма, просто се носят на вълната на расисткото си възмущение. Като видиш в каква компания си, добре е да се замислиш.

# 2 816
Добре де, ама защо самата актриса отнася хейт, като идеята да се промени историята е на Дисни? Тя само играе и си върши работата.

# 2 817
Добре де, ама защо самата актриса отнася хейт, като идеята да се промени историята е на Дисни? Тя само играе и си върши работата.

По същата причина, поради която го отнасят касиерките в Билла, Лидл или служителката в банката.Joy

# 2 818
Е, не знам, аз я харесвам. Гледах я в “Игрите на глада” - филма, който разказва предисторията, и там ми хареса. И пее чудесно. “Снежанка” още не съм гледала, но може да отида с детето.

# 2 819
  • Glasgow
Защото имаше разни изказвания, докато снимаха филма. Сега не знам дали не са били преиначени, защото не съм чела/гледала цяло интервю. Например когато Марго Роби снимаше Барби имаше една вълна в британските таблоиди, извадка от интервю, как като изтекли папарашки материали от снимките - тя потънала в земята от срам. Таблоидите го представиха сякаш се срамува от ролята, но не се срамува да вземе сума ти милиони за нея. А реално Марго Роби е продуцент на филма, едва ли я е било срам, иначе защо ще се кастне сама Simple Smile Сигурно нещо друго е казала по повод папараците, може би че не са успели да опазят локациите и снимките...

Общи условия

Активация на акаунт