Звездни Компромати- март'25

• 342 255
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 2 985
Ж. Дерардио е французин, при тях тия неща не стоят ли малко по-различно? Веселяшка може да даде повече инфо

# 2 986
За Депардийо излезе някакъв документален филм, който го показва в действие. На посещението му в Северна Корея хванал преводачката си за дупето, после ѝ говори, как я сънувал гола и как тя трябвало да отиде под душа и да си мисли за него. Заведоха го да види езда и е коментирал 10-годишно момиче, което яздело кон - как жените получават сексуално удоволствие от язденето и че били к*рви, как обичащите ездата обичали и други неща. Има и други коментари, как тежал 126 кила, а с ерекция 128 (нещо такова). После са и тежките обвинения, мисля, че и за изнасилване има, освен системно опипване, натискане в ъгъла на млади колежки, абе гадости.

# 2 987
Съдят го. За две жени. Признал е че е опипвал едната, но не я е насилвал.
Тук има дълга статия от вчера: https://www.segabg.com/category-culture/zherar-depardiyo-prizna- … e-e-opipval-zhena

# 2 988
Обяснил, че има руски характер и оттам идвали нещата.

# 2 989
Той нали беше взел руско гражданство и беше живял в Русия известно време, ама нещо не му хареса и се върна (още преди войната). Бях чела, че там пиел по 10-14 шишета вино на ден?! Не знам вярно ли е, че и възможно. Все пиян и същинско животно.

# 2 990
Отвратително е всичко това с Депардийо.
А още по-отвратително е когато по такъв начин се разочароваш от човек, когото си харесвал като творец - било актьор, било музикант, било писател, говоря принципно.

# 2 991
То тези драми около каста са на възрастните, на деца и тийнове едва ли им прави впечатление.

На малките деца им прави впечатление и направо питат защо в приказката е така, а във филма - коренно различно. Родителите бързо ще съобразят и ще си наложат автоцензура, но децата по-късно загряват кое е политкоректно, кое къде може да бъде обсъждано, къде - не и т.н.

При нас е лесно, защото аз винаги обяснявам на децата си-- например при Пипи цензурирам-обяснявам за негърския крал, че в днешно време не е ок бял човек да е автоматично крал на черни хора и тн. За Снежанка още не сме го гледали, но бих обяснила, не ми е проблем. В смисъл, времената се променят, нормално е и елементи от приказки, художествена литература да са ни неприемливи. Какво толкова. Например, при всички приказки убиват вълка, пълнят му корема с камъни, горят го и тн, винаги съм цензурирала. При ръдиард Киплинг, а и в Патиланско Царство винаги се бият децата за наказание, това също е неприемливо и не е смешно, поне на мен не ми е. Винаги обяснявам и това. При дядовата ръкавичка, щастливият край е дядото да пречука сума ти животни и да носи кожите на бабата, и това не искам да е ок за децата ми, защото в днешно време живеем друг живот.
Да не говорим, че принцът, който целунал спящата красавица докато е спяла и тя отворила очи и се влюбила, също много внимателно тр да се обясни на момчетата, че не е баш ок в днешно време Simple Smile
В "Сребърното Копитце", дядото иска да си вземе хранениче, някакво сираче го държат затворено в мазе, пак трябва да се обясни. Дядото иска момче, за да ходи на лов, но му казват да си вземе момиче, да му чисти и готви и върти къщата, отново трябва да се обясни. Произведенията на деца няма как да се поднасят без обяснение, при положение, че светът е много различен, както в отношението към животните, така и в отношението към жените, така и в отношението към други раси и тн. Та аз лично нищо против нямам да обяснявам, че преди хората са смятали така, ама в днешно време е еди как си.
Променили са приказката и снежанка е красиво момиче, какво лошо има, че са модернизирали и са гледали да е в съзвучие с по-модерни ценности...И да попита едно дете, може да му се обясни, че в САЩ живеят хора с много и най-различни цветове на кожата всички те имат деца, имат момиченца, и заради това е ок да бъде променена историята, за да може героинята да бъде relatable за всички момиченца, а не само тези, бели като снега (каквито и няма) Simple Smile) Кво толкова.

# 2 992
Ясно, благодаря ви. Винаги съм смятала, че има малко похотлив поглед и е леко луд (в добрият смисъл) затова го и харесвам. Но явно е прекалил, жалко. Но съд на тези години май са 76,но всеки трябва да си плаща.

# 2 993
Обяснил, че има руски характер и оттам идвали нещата.
Ехе,голям майтап!Руски корени.

# 2 994
За корени не знам. За природа/характер е говорил: https://news.sky.com/story/amp/gerard-depardieu-acknowledges-rus … in-trial-13335434

# 2 995
Е то има и приказка Клан клан недоклан, може би някои уроди не са се сетили да я ползват в защитата си. Айде сега. Приказките се изучават, изменят, имат огромна роля за обществото, гледат се с едни очи като дете, с други като възрастен, изобщо... вероятно е нормално да се развиват, но Дисни не успява да напипа как точно.  Спящата красавица или червената шапчица всъщност са много по-кръвожадни от това което сега познаваме, даже е имало такива филмови вариации. Във Frozen принцесата специално набляга да не се омъжваш за първия срещнат и принца е измамник, и се одобри това, но просто историята си е такава! И се вписва! В Мулан дъщерята се прави на момче, генерала се влюбва в момчето и се терзае но това е разказано нормално! Част от историята.
Що не направиха игралния Цар лъв със зайци примерно? Някои неща са си нелепи и това е.

# 2 996
Ама какво нелепо има в един тен по-мургава Снежанка? Вие колко снежнобели жени с черна коса и розови като кръв бузи сте виждали в живота си? Аз - нула, освен това трябва и да е актриса, че и да пее. Миии...

# 2 997
Снежанката беше хубава, но филма не ставаше... Разочарование. Можеше да се постараят малко.

# 2 998
Очаквам възмутени, че Гал Гадот е еврейка, а царицата от приказките -- арийка Simple Smile)) примерно.
А момичето не е и мургаво спрямо средната българка...
Ако гледате "Снежанка" в театър в България ще се ядосате ли толкова, че актрисата е с нормална кожа, а не баш бяла като сняг?

Ето Рейчъл Зеглер https://www.instagram.com/p/DHQ_whNpbxD/?img_index=2

Ето Ни Ло, идеал за много българки за хубост Simple Smile Зеглер не е по-мургава, но е по-хубава Simple Smile))

https://www.instagram.com/p/DCoFj0FIqxl/?hl=bg&img_index=1

# 2 999
Мен темата не ме интересува особено, но е театър е едно (има определен брой налични актьори, обикновено без огромно разнообразие на етноси/цветове и т.н.), друго е в кино, където всичкото актьор във всички цветове на дъгата е на разположение за снимки.

Общи условия

Активация на акаунт