Звездни Компромати- март'25

• 342 204
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 000
Ама има предостатъчно актриси с достатъчно светла кожа, които с един по-бял кит и руж стават точно Снежанки. Какво толкова странно в черната коса пък намерихте не разбирам.

Значи, те не успели да изнамерят една такава актриса или не успели да нагримират една такава, ама изгенерирали джуджетата.

Абсурдно е просто!

# 3 001
Ама какво нелепо има в един тен по-мургава Снежанка? Вие колко снежнобели жени с черна коса и розови като кръв бузи сте виждали в живота си? Аз - нула, освен това трябва и да е актриса, че и да пее. Миии...
За поне три се сещам Снежанки, които съм виждала. То това да е оправданието, че не могат актриса да изберат или да я нагласят с перука. На първо време за Аня Тейлър Джой ли беше се сещам, че е адски бяла, но изрусена, ама ако ѝ сложат черна коса е идеалната.

# 3 002
Ами това е приказка, в живота обикновено супер-бялата кожа върви с руса коса или с червена, ама червенокосите често пък имат и лунички, та се разваля работата... Чак пък толкова педантичност не я разбирам, момичето не е чернокожо? Чак пък край, цялата приказка е окепазена, защото не била с тен 0, а с тен 1. Смешна работа е, че това се възприема като някакво посегателство върху идентичността едва ли не... В детски филм по приказка. Абе дъра-бъра, колкото хората да се разсейват от реалните проблеми, много по-сериозни от тен 1.

# 3 003
  • Glasgow
Анджелина на младини е Снежанка типаж, Натали Ъмбрулия певицата, Чарлийз Терон с тъмна коса..със сигурност има и млади от този типаж, не е нещо чак толкова необичайно.
Вече за червенокоси би било по трудно, по повод Ариел, но чак никакви да няма...

# 3 004
В случая е основна характеристика на героинята Simple Smile от там идва името й Simple Smile

# 3 005
То не е само тенът точно. Излъчването ѝ е едно такова неснежанчесто (каква дума сатворих само). Кристин Крук ми е била най-хубавата Снежанка от тези, които съм гледала, а Рейчъл Зеглър даже е най-нехубавата.

# 3 006
  • София
Памела Андерсън
Скрит текст:
Ева Лонгория на премиерата на новия си филм "Alexander and the Terrible, Horrible, No Good, Very Bad Road Trip"
Скрит текст:
Ванеса Паради и Лили-Роуз
Скрит текст:

# 3 007
Тази актриса винаги ми е била тип "Снежанка":
https://m.imdb.com/name/nm0812133/?ref_=mv_close

Като се замисля, и Том Круз е с бяла кожа като млад, с черна коса и червени бузи.

# 3 008
Харесвам Памела, но не мога да разбера защо е навлякла сандали, чорапогащи и палта едно връз друго без особена връзка 😂

# 3 009
  • Berlin
При положение, че се казва Снежанка, на английски е даже още по-точно, Snow White , не виждам как може да пренебрегнем бялото в случая.
Друго ми е чудно - кастът се знае и предполагам са били наясно, че Рейчъл Зеглър и Гал Гадот са малко несъвместими поради политическите им възгледи (Гал Гадот е от Израел), така да го кажа, защо са продължили и изобщо започнали да снимат този филм с тези актриси, поне този конфликт може би е можел да се избегне.

Последна редакция: чт, 27 мар 2025, 13:09 от abs

# 3 010
Е, ако си спомняте и Ахил беше чернокож(нищо общо с описанието на Омир). И гологлав😂. Че гърците са леко мургави, спор няма. Но не и в този вариант😁

# 3 011
Дисни са майстори в това да си вкарват автоголове.
Не зная дали помните, но имаше пак скандал около Джина Карано и това й коства участието в последващи сезони на The Mandalorian. Беше говорила открито в защита на Тръмп, против Ковид, нещо такова ми се върти.
След това замина в девета глуха, тази индустрия забавя, но не забравя.

Шефовете в Дисни и продуцентите са за бой, че въобще са наели Зеглър, знаейки с кого ще играе.
Тя пък с какъв акъл се е съгласила, не зная. На Гал Гадот ще й е много трудно да намира роли в една машина, която е анти-ционистка. Последният проблем на тази продукция е какъв точно тон е кожата на актрисата, играеща Снежанка.

Жалко за останалите участвали в този сеир, както и за похарчените пари.
А Зеглър ще излезе героиня от цялата тази история, със сигурност.

# 3 012
Е, ако си спомняте и Ахил беше чернокож(нищо общо с описанието на Омир). И гологлав😂. Че гърците са леко мургави, спор няма. Но не и в този вариант😁

Сигурно е бил заспал на плажа за една седмица Wink

# 3 013
Аз за един чернокож Орфей се сещам. Холмарк май бяха избухнали с тази оригинална идея.
Инклузивитет, разбирам. Ама ще го приема като видя бял, рус и синеок актьор да се въплъти в образа на Шака Зулу, да речем. Да видим колко добре ще се приеме.
Ми, абсурдно си е!

# 3 014
Аз чакам Мадс Микелсен да изиграе Мартин Лутър Кинг.
Ще е велико Grinning

Общи условия

Активация на акаунт