Звездни Компромати- март'25

• 342 128
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 075
Много е мъничък, нали?

Да… ама тук ли ще се заселят…

# 3 076
Лена Перминова (38 официално е с новo гадже (29).
Тя се раздели с мъжа си (65) преди няколко месеца и явно е имало защо.
Скрит текст:

.
.

А изглеждаха много хубаво семейство,

Тази връзка ми напомня малко на Мегън Фокс, как и тя си намери младок набързо.

# 3 077
Аз онзи ден в "Манастирски ливади" видях Иван, беше с костюм и бяла риза и посрещаше някакви хора. Аз бих казала, че беше като ученик на тържество на 24 май.(Младее, малее)

# 3 078
Лена е с четири деца, нали?

# 3 079
Лена е с четири деца, нали?
Да, всички от Лебедев.

# 3 080
И те изглеждаха перфектното семейство в Инстаграм, а изобщо не е било така. За Перминова и Лебедев говоря.

# 3 081
Ама и тя на младо агнешко е налетяла 😀

# 3 082
И те изглеждаха перфектното семейство в Инстаграм, а изобщо не е било така. За Перминова и Лебедев говоря.

В Инстаграм абсолютно всичко и всеки е перфектно/перфектен!

# 3 083
Още малко мийм за снежанка
Скрит текст:

# 3 084
Ев Мендес е 74 набор, Ники Рийд - 88.
А Зендая - 96.
Ева снима последния си филм през 2014, като е на 40г. Не е като да си на 30 🙈
Ники Рийд не ми е известна с друго освен с ролята си в Здрач?!? Тоест не мога да сравня кариерата й с тази на Зендая, годините, на които е прекратила тук не са от значение.
Тоест трите не са в равностойна ситуация. Зендая е в пъти по-успешна от другите две дами и да се спре точно тя на около 30г си звучи като голямо изхвърляне.
Но като се знае какво печели на филм, защо не?
Не намерих репортажа за отказването от кариера, но публикувам това:

Скрит текст:

Зендая добре си е направила сметката.
Дори и само с 3я сезон на Еуфория🙈

# 3 085
  • на село
Тази Лена е била с този дядо по голяма любов. Особено личи по избора на следващия мъж. 
Изглеждали са в инстаграм лъскаво, щото дядо е поддържал скъп имидж. Сигурно вече е навъртяла аудитория и дето се вика - изтъкала платното, па ритнала кросното.

# 3 086
Хора, Иван Стринкин го видях току-що в нашия комплекс. Не знам какво да кажа 😂
Е, кажи де?

Не мога. Онемях 😂
Признай си, че се влюбИ!

# 3 087
Историята на Лена и Лебедев е много странна. Той я спасява (помага да излезе) от затвора, където е излежавала присъда за дрога. После се женят и имат 4 деца

# 3 088
Мария Шрайвър за развода с Арнолд Шварценегер: Беше брутално и бях ужасена

Скрит текст:
Мария Шрайвър не се притеснява да бъде уязвима пред своите читатели, споделяйки за най-трудните моменти от личния си живот.

Някога тя беше смятана за жената, която има всичко. Голямата кариера на водещ на новини. Родът Кенеди. Високопоставеният брак с Арнолд Шварценегер и четирите им красиви деца. Това е преди да настъпи средата на 50-те ѝ години, когато животът – такъв, какъвто го познавала дотогава – се променя драстично. 25-годишният ѝ брак се разпада, любимите ѝ родители умират, а работата ѝ като първа дама на Калифорния приключва.

Първоначално съкрушена, Мария започва да дълбае дълбоко, опитвайки се да научи коя всъщност е. Изненадващо, писането на поезия помага – особено що се отнася до емоциите, които тя таи в душата си. Там са се установили чувства на безпокойство, обида и липса на самоуважение.
Сега, на 69 години, майката на четири деца е написала нова книга. „Аз съм Мария“ е колекция от лични стихотворения и интимни размисли, които са описвани от издателството като „откровени, лесни за четене стихове, с универсални чувства в основата си“.

Близката приятелка на Шрайвър – Опра Уинфри – нарича книгата „удивителна“ и казва „Прочетох я в един дъждовен ден, седейки на прозореца си, и плаках. В тази книга тя е отворила душата си и позволява на всички нас – всеки, който някога е изпитвал чувство на загуба или обида, или недостатъчност – да влезем. Стиховете на Мария ни водят до открито поле, място на любов към себе си, изцеление и у дома“.

В предстоящата ѝ книга „Аз съм Мария“ 69-годишната авторка разказва в детайли за края на брака си с Арнолд Шварценегер и как е успяла да намери отново себе си след него.
Мария, която споделя четири деца с холивудския актьор – 35-годишната Катрин, 33-годишната Кристина, 31-годишният Патрик и 27-годишният Кристофър – пише, че крахът на брака ѝ бил „опустошителен, животопроменящ удар“, който дошъл след смъртта на родителите ѝ Юнис и Сарджънт Шрайвър.

„25-годишният ми брак се срина. Това разби сърцето ми, духа ми, счупи всичко останало в мен. Без брака, родителите и работата ми – илюзията на моето дългогодишно отричане се изпари“, пише бившата съпруга на Арнолд.
И макар да отказва да коментира детайлите, обграждащи края на брака ѝ, който настъпва малко след като Шварценегер признава, че е баща на Джоузеф Баена – дете на семейната помощница – Мария пише откровено за емоциите, които изпитвала в тези моменти.

„Бях изпълнена с тъга и обзета от объркване, гняв, страх, мъка и безпокойство. Бях несигурна относно това коя съм, къде принадлежа. Честно казано, беше брутално и бях ужасена“, споделя Шрайвър.

Като малка част от изключително известното и обичано американско семейство Кенеди, Мария от ранна възраст е била свикнала да чува, че не е достатъчна. Крахът на брака ѝ за момент затвърждава тези думи в ума ѝ, но в същото време ѝ помага да се изправи и да се бори срещу етикетите, които дълго време не е успявала да преодолее.

Моминската фамилия на майката на Шрайвър е Кенеди, което прави Мария част от едно от най-известните американски семейства. Тя е племенница на покойния президент на САЩ Джон Ф. Кенеди.

В книгата си авторката пише, че ѝ е било казано да отслабне драстично, да посещава вокален педагог, за да се научи да говори като новинарски водещ, както и да боядиса косата си в русо. „Направих две от тези неща“, признава тя.

След това, което тя описва като „лутания“ и „пътувания“ до различни терапевти, шамани, лечители и екстрасенси – както и времето, прекарано в манастир – Мария намира изцеление в писането на поезия.

„Започнах да пиша от дълбините на душата си. Чрез моята поезия открих жена, която беше ужасена, че не може да живее според наследството на семейството си – уплашена, че не е достатъчно значима, достатъчно добра дъщеря, сестра, съпруга, майка, журналист“, пише Шрайвър.

Тя продължава „Намерих жена, която настояваше да се съобразява с някакъв невъзможен стандарт, според който винаги ще губи и никога няма да е достатъчна, независимо от всичко. Намерих човек, който цял живот е избягвал скръбта. И също така научих, че когато този живот на дисоциирана скръб и травма бъде освободен, той се излива като цунами“.
За щастие, докато емоционалното ѝ състояние се променяло, Мария отбелязва, че децата ѝ остават до нея през цялото време.
Източник: https://www.tialoto.bg/a/1-zvezdi/131231-mariya-shrayvar-za-razv … o-i-byah-uzhasena

# 3 089
Хора, Иван Стринкин го видях току-що в нашия комплекс. Не знам какво да кажа 😂
Стояла съм на два метра от въпросния еее миии изгубих се в сините му очи Joy невинни, детски.

Общи условия

Активация на акаунт