Звездни Компромати- март'25

• 342 161
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 225
Aз не я разпознавам.

# 3 226

Много, когато не се експлоатира правилно 😂

# 3 227
  • До морето
Е, поне е със сако! Тя може много повече 😃

# 3 228
  • Sofia
Бетина Жотева
Една госпожа, която съм сигурна,че знаете коя е, но не съм сигурна дали ще разпознаете. Не искам да си представя как изглежда на живо.
Скрит текст:

# 3 229
  • софия
Това Жотева ли е , че ми излиза една разкривена физиономия из фб, от екрана, пеняви се колко е зле в Белгия.
Тя, тя. Чета, че в една евразийска държава има облекчен режим на прием на граждани от чужди държави, нищо че сме от списъка с неприятелски. Защо се мъчи и не замине там? Че и валутата им стабилна, не е пропадащо евро.

# 3 230
Една госпожа, която съм сигурна,че знаете коя е, но не съм сигурна дали ще разпознаете. Не искам да си представя как изглежда на живо.
Скрит текст:
В момента я гледам Жотева,учудена съм от това,че сме на едно и също мнение с нея по доста въпроси

# 3 231
Тя не беше ли хубава жена, на какво е заприличала.

# 3 232
Тя не беше ли хубава жена, на какво е заприличала.
Ами поостаряла и понапълняла,може и някакви корекции да има?

# 3 233
 Еднаквостите се привличат. То такива коментари по нея, да те е  срам да се покажеш.  Наяла се въшка , излязла на чело. И представя България там, за наш срам.

# 3 234
А тя защо представлява България?

# 3 235
С какво се занимава Бетина напоследък ?
Кореспондент ли е ?

# 3 236
Дипломатически   неща мисля, помня , че я  изпратиха, дали има промяна не знам.

# 3 237
Азис. Използва всеки повод да говори за тази Арена, чак след година, ще ни надуе главите до тогава. Ама вие побързайте с билетите, както знаете са на привършване.😄😄😁
Скрит текст:

# 3 238
Нали някой беше писал, че Азис емигрирал в Щатите.

# 3 239
Азис. Използва всеки повод да говори за тази Арена, чак след година, ще ни надуе главите до тогава. Ама вие побързайте с билетите, както знаете са на привършване.😄😄😁
Скрит текст:

Горкия. Като облече потника с космите и няма да си личат белезите от операциите.

Общи условия

Активация на акаунт