Звездни Компромати- март'25

• 342 086
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 330
  • In The Middle Of Nowhere
Бе не знам за Натали, но току-що прочетох, че Венко от Куку Бенд в станал дядо..

# 3 331
  • Пловдив
Десислава на участие с тоалета дето и го харесах ме оня ден.. и Магда пее. Тази я мислих за залязла. Инак е застинала и тя нейде в 90-те.
https://www.facebook.com/share/r/1AQ3kZ3wm5/

# 3 332
Десислава на участие с тоалета дето и го харесах ме оня ден.. и Магда пее. Тази я мислих за залязла. Инак е застинала и тя нейде в 90-те.
https://www.facebook.com/share/r/1AQ3kZ3wm5/
Магда е с рокля от Шейн за 20лв., дъщеря ми има същата 🙂

# 3 333
  • In The Middle Of Nowhere
Може да не й се инвестира много на Магда в ‘тоалети’, които се обличат за по 2-3 часа, а на следващата вечер трябва друг. Иначе наскоро попаднах на един подкаст с нея, с Александър влог ли беше.. Не помня много какво каза, но ми се стори помъдряла и поулегнала, което е нормално, все пак е към 42-3 годишна.
Аз нея все я помня с две неща, Красьо Черния и едни готини песни, които имаше преди 17-18 г. ( не е пяла през 90те) Ехе колко време мина..

# 3 334
Вярно, сега се сещам, че имаше един тип Красьо Черния който кадруваше в сферата на съдебната система.

# 3 335
Сигурно си е жив и здрав и нищо му няма.

# 3 336
  • На морето!
Пуснах за 10сек. клипа, за да видя знам ли я тая Магда- не я знам. Не виждам нищо лошо в бюджетните дрехи, не знам кое е възмутителното.
На Десислава аутфитът е като на класна на изпращане на класа й или маркетинг мениждър в обедна почивка между срещи с клиенти.

Натали Трифонова снощи е дебютирала на сцената на пловдивската опера в бродуейския мюзикъл “Продуцентите”
Скрит текст:

Тази вечер пак си беше забравила полата е прогнозата, а ММ отбеляза, че няма две еднакви копчета на сакото, горката Joy
А явно е заради тази премиера партенката за бремеността и.Аз телевизия все по рядко гледам,освен ако някой ме чи препоръча да гледам нещо.Следя си сериали и интернет
Толкова талантливи професионални артисти (балерини, певици) в България стоят без участия и работа на голяма сцена, а те дават роли на Наталита. 😣

# 3 337
Този Красьо Черния, не беше ли на Емилия бившия муж?

# 3 338
Този Красьо Черния, не беше ли на Емилия бившия муж?
На Емилия бившият и беше Красимир Бойса от Свиленград.

# 3 339
  • Glasgow
Този Красьо Черния беше на Магда, покрай него гръмнаха скандали в Академията в Свищов, диплома ли имаше оттам, магистратура ли. Имаше видеа с него, с кмета и разни фолк партита.
Покрай него май и Магда изгърмя, водела се студентка и тя там, а не е стъпвала.

# 3 340
Беше обвинен че “търгува” с места във ВСС и във връзки със скандалния ректор на Свищов.
Миналата година се появи нещо по софийския общински съвет пак с някакви поръчки, но не помня какво точно беше. Направи ми впечатление че имаше затишие дълго време и пак се появи. Той вероятно не е спирал де:-) само по тихичко

# 3 341
Daniel Craig
Скрит текст:

# 3 342
  • До морето
Така, така.....гледам, че ми е изтрит коментара с мерките и теглилките. Много завист има по тоя свят, мно-го 🙄

Специално ходих да гледам ръцете на Наоми, верно са малко длъжки, но ако си ги държи в джобовете, за мен тя има съвършеното тяло. Абсолютен топ е! Освен това начинът, който се движи по подиума е ненадминат. След нея може би само Лима има такова присъствие.
Друга, която много харесвам заради цялостното излъчване е Бехати Принслоу, много е хубава, без да е уау!!!

# 3 343
  • софия
Красьо Черния има сериозен строителен бизнес.

# 3 344
Красьо Черния има сериозен строителен бизнес.

Той на първо място има много тежък политически задкулисен бизнес и тъмен бизнес с някои от мафиотските босове. После вече всичко останало.
Магда е много хубава жена, виждала съм я на живо. Мила и приятна за разговор.
Мисля, че има съпруг и дете. Загърбила е миналото.

Общи условия

Активация на акаунт