Звездни Компромати- март'25

• 342 086
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 315
Някъде писаха, че Джони се завръща със следващ филм за пиратите, не вярвам,  фейкове и мераци много, но все рак - друг срещал ли е инфо по въпроса?
Нищо ново не намирам по въпроса.
Последното, което знам, е, че Джони не е твърдо против, но офертата трябва да е добра и задължително да върви с публично извинение.
Много обиден беше Джони, по време на делото свидетелства, че е изградил образа от нулата, вложил е толкова много от себе си, поредицата е повече от успешна и изведнъж го изритват без дори да може да се защити. Тогава беше категоричен, че за нищо на света няма да работи пак с тях по следваща част, дори и да му предложат "триста милиона долара и един милион алпаки".
Дисни си подновиха мераците към Карибски пирати след като той спечели делото. Мине - не мине и тръгне слух, че ще снимат шеста част. По едно време дори бълнуваха, че ще го правят с главен герой жена-пират, но феновете са категорични, че Карибски пирати без Джони не е Карибски пирати. А Дисни и до днес не са му се извинили публично.
Може и да направят филма без него, мнението на феновете кога ли им е било важно, но ще се сдобият с една нова Снежанка.

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 22:33 от Дидичка

# 3 316
Michelle Pfeiffer винаги ми е харесвала в лице, нежно е
Скрит текст:

и тялото й не е било зле

# 3 317
Нищо общо не виждам с наша Духовникива, която освен набедена за красавица, според мен е набедена и за умница.
Койна на живо е още по- хубава

# 3 318
Добре, че са яслите 😄

Скрит текст:

# 3 319
Дъщерята на Шарлопови завършва в Швейцария
Скрит текст:
Прилича на майка си Simple Smile

# 3 320
Натали Трифонова е бременна
“ Таткото на очакваното бебе е Мартин Чой, с когото блондинката ту се разделяше, ту се събираше, съобщава Блиц. "Имам мъж до себе си, да. Цъфтя, щастлива съм, добре съм, любовта играе най-важната роля в живота", призна Наталия в едно от последните си интервюта, но пак без да споменява името на любимия си. Ето, че двамата бързо напредват в отношенията си и скоро ще затвърдят връзката си с наследник.”
https://-spam082-/article/2025032916224487125?fbclid=IwZXh0bgNhZ … Hs2EpsPHkqf-Ga8Lg
Дали не е партенка?

# 3 321
Бременна не знам дали е, но днес беше по сако само. Кой я облича и кой решава, че това е адекватно облекло за екран?!

# 3 322
На мен много ми харесваше Никол Кидман във филма Мулен Руж и в Приложна магия

# 3 323
  • Mediterraneo
По пуснатия линк, който нито се отваря, нито е някаква връзка изобщо, мога да съдя, че е партенка.

# 3 324
Мулен руж ли?

# 3 325
# 3 326
Натали Трифонова снощи е дебютирала на сцената на пловдивската опера в бродуейския мюзикъл “Продуцентите”
Скрит текст:

Тази вечер пак си беше забравила полата е прогнозата, а ММ отбеляза, че няма две еднакви копчета на сакото, горката Joy

# 3 327
Саркози в момента е на топа на устата.
В четвъртък му беше обозначена присъда, но обвиненията са толкова тежки, че той буквално бе смазан, произнесе се, че едва ли не е жертва на прекалено, настървено очерняне и желание всячески да му се вреди.
Общите обвинения срещу него, в които буквално го линчуват като загърбил всякакви ценности и морал с една цел, да задоволи собствените си, грандомански амбиции, му отсъждат цели 10г затвор и 375 000 глоба + отнемане на гражданските права за 5 години. В последния ден на процеса му, на 8 април, ще пледира защитата му и тогава ще се разбере дали ще обжалва или не.
Самият Саркози заяви, че ще направи всичко, което е по силите му, да докаже невинността си по различните обвинения.
Тече 17та година на брака му с Карла, имат дъщеря Джулия на 12-13г. Карла в момента е адски сериозна, действа активно по програма за борба срещу рака на гърдата, почти не се явява на светски събития.
Но е неотлъчно зад мъжа си, без политически изявления, само любовни.

# 3 328
Точно с това сако гледах Натали опо телевизията и съм сигурна, че има коремче. И в Култ, седнала, не за първи път днес ми прави впечатление издайническа коремна извивка. Според мен е бременна и ако е така й желая безпроблемна, щастлива бременност. Да изживее най-голямото щастие на света - да имаш рожба!

# 3 329
Натали Трифонова снощи е дебютирала на сцената на пловдивската опера в бродуейския мюзикъл “Продуцентите”
Скрит текст:

Тази вечер пак си беше забравила полата е прогнозата, а ММ отбеляза, че няма две еднакви копчета на сакото, горката Joy
А явно е заради тази премиера партенката за бремеността и.Аз телевизия все по рядко гледам,освен ако някой ме чи препоръча да гледам нещо.Следя си сериали и интернет

Общи условия

Активация на акаунт