Звездни Компромати- март'25

• 342 102
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 300
Амбър Хърд беше много красива в по-ранната си младост и сега я намирам за красива..
Скрит текст:

и сега с дъщеря си

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 19:08 от SHE_IS

# 3 301
  • Glasgow
Много, точно като от Златните години на Холивуд. Но тя още си е много хубава

# 3 302
От актрисите Чарлийз Терон ми се струваше съвършена в 30-те си години. Направо като статуетка.

Скрит текст:
[/url]

[url]

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 21:19 от SparkleN

# 3 303
Тя е Кралица!И сега е топ,моята любимка.

# 3 304
Силвия Кацарова и гости," посветени на светлина, промяна и добротворчество", на събитие на Академия щастлив живот. Служене с любов-титлата "Херцогиня". Свят ми се зави от толкова епитети.🙄  
Скрит текст:

Къде е Нелка Хикселка ?! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 3 305
Аз въобще не харесвам Амбър Хард , наистина за мен е мистерия какво и харесват

# 3 306
  • Viena
Хелена беше топ красива!

# 3 307
  • Враца
Да ви кажа, Чарлиз Терон баш в младите си години, например в Адвокат на дявола, си е с топчесто лице и обикновено изглеждаща.
После се е разхубавила, след като детската пухкавост на лицето се е махнала, някак чертите й са се разкрасили.
Същото се отнася и за Никол кидман, но там има и други промени- зъбите са оправени и май и пластики има.
Но Чарлиз има добра основа.

# 3 308
Чарлийз ми е като витрина. Абсолютна красавица. Не се сещам за друга толкова съвършена.
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 29 мар 2025, 19:20 от bubanka

# 3 309
  • ту тук, ту там
Шарън Стоун харесвах много аз (покрай Чарлийз, която също много харесвам, се сетих). Харесвам я и сега, мисля, че остарява красиво.

# 3 310
  • София
Чарлийз не я хресвам, никога не е била от ивестните,които са ми красиви. Има приятна външност, но ми е безразлична.
Амбър е много красива, даже не като Барби, ами като от картина. Все едно са дали задача на някого да нарисува съвършеното женско лице и той я е измислил.  Но е противна като личност и не мога да я гледам.
Красиви намирам някои известни личности, но те не са винаги най-красивите. Просто ми харесват като цяло. Риана, Ашли Греъм...навремето Моника Белучи. Одри Тоту, Ана де Армас.
Например Марго Роби не харесвам, въпреки че е красива жена според стандартите, но не ми е в класациите.

# 3 311
Аз харесвам Джей Ло, Шаки (тя малко се промени към зле в лице, но пак е хубава), Ририто, Деми Ловато сега изглежда доста добре.

# 3 312
Саркози в момента в затвора ли е?
Още ли е женен за Карла?

Саркози пък отнесе 7г затвор и 300 000 евро глоба по обвинения за финансиране на президентската му кампания през 2007 от Муамар Кадафи.

В защита на Саркози, нямаше изявления.
Всички разбраха какво се случи тогава и си замълчаха.

# 3 313
  • Наблизо
Заедно са уж,ама тя си се появява без него.

# 3 314
Дъщерята на Шарлопови завършва в Швейцария
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт