Звездни Компромати- март'25

• 342 092
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 150
Историята на Лена и Лебедев е много странна. Той я спасява (помага да излезе) от затвора, където е излежавала присъда за дрога. После се женят и имат 4 деца
Разгледах ѝ видеата сега от Нова година и не ми изглежда много адекватна, дано не залитне пак при дрогата,
Скрит текст:
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MDY4NTE4MjUyNjg2MjI3 … =eHJkbXVxbWQ5Z3J2

Става въпрос за видеата в раздела NY Tulum
Скрит текст:

Попаднала е на добър баща на децата си, не знам колко други биха се съгласили майката да избухва на техно партита в Мексико на Нг с младо гадже, докато има 4 деца на различна възраст.
Всъщност на 25.12 обявяват в иг, че се развеждат и тя на нг вече с новия, съвпадение или Close

# 3 151
[/url]
Джони Деп

# 3 152
Скоро пак бях мернала едно стори на Светлана и пишеше нещо в м.р. Така, че не се знае знае ли се 😅

# 3 153
Някъде писаха, че Джони се завръща със следващ филм за пиратите, не вярвам,  фейкове и мераци много, но все рак - друг срещал ли е инфо по въпроса?

# 3 154
Историята на Лена и Лебедев е много странна. Той я спасява (помага да излезе) от затвора, където е излежавала присъда за дрога. После се женят и имат 4 деца
Разгледах ѝ видеата сега от Нова година и не ми изглежда много адекватна, дано не залитне пак при дрогата,
Скрит текст:
https://www.instagram.com/s/aGlnaGxpZ2h0OjE4MDY4NTE4MjUyNjg2MjI3 … =eHJkbXVxbWQ5Z3J2

Скрит текст:

Попаднала е на добър баща на децата си, не знам колко други биха се съгласили майката да избухва на техно партита в Мексико на Нг с младо гадже, докато има 4 деца на различна възраст.
Всъщност на 25.12 обявяват в иг, че се развеждат и тя на нг вече с новия, съвпадение или Close

Този новия, да не е брат и? Толкова много си приличат, но не и като любовна двойка Laughing
Иначе мацката определено изглежда "на черешата" на последните сторита..

# 3 155
Все по-често виждам хора облечени с анцузи с логото на Стоичков. Значи бизнеса тече... Yum

# 3 156
Някъде писаха, че Джони се завръща със следващ филм за пиратите, не вярвам,  фейкове и мераци много, но все рак - друг срещал ли е инфо по въпроса?

Има два предстоящи проекта официално, нито един от тях не е Пиратите. Едното е някаква драма, в другото ще играе Сатаната. Изглежда да има нов проект за филм за пиратите, но е на етап сценарий. Кой ще участва не е ясно.

# 3 157
Зейн на вторият си концерт в Мексико.
Скрит текст:

# 3 158
Ралица Тошкова изобщо не изглежда добре https://www.instagram.com/reel/DHvpHJwoLrD/

Скрит текст:

# 3 159
  • Glasgow
Това е менингит с пловдивско произношение 🫣

# 3 160
Кобилкина против мъжете нарцици
Скрит текст:

Оф, нарциЦи, добре се посмях, благодаря🤣🤣🤣🤣
Нарцис, ед.ч., нарциСи, мн.ч.💪

“То бАлХарскио Изик да говори, трудно…Сичко има тукЪ, в гъзЪ (и показва главата), ама нИ помни…”, думи на състудент-азиатец  на майка ми от миналия век🤣🤣🤣

Иначе да вметна, по повод на паралела Зендая-Мендес-Рийд : моя е грешката значи🙈 Захванах се за възраст и кариера, които са от значение, според мен, като решиш да прекратиш активна дейност и да си гледаш семейството! Не е просто Омъжвам се и край! Но това си е моя интерпретация💪

# 3 161
Умирам, Але Амброзио късокрака, Лима няма талия.
На всеки можем да намерим косур ниЙ, еййй!

Коментиращите сигурно са като топ модели.😀

Зейн защо се е облякъл като член на RBD? 😀

# 3 162
Все по-често виждам хора облечени с анцузи с логото на Стоичков. Значи бизнеса тече... Yum
Със страшна сила. Класът подари на класния (господинът по физическо) ваучер за магазина на Стоичков 🤦♀.

# 3 163
Скрит текст:

Скрит текст:

Този новия, да не е брат и? Толкова много си приличат, но не и като любовна двойка Laughing
Иначе мацката определено изглежда "на черешата" на последните сторита..
На мен ми прилича на единия й син в лице. Не ми харесва, много ми е женствен.

Тя откакто се раздели с мъжа си нон стоп се снима с цигара, имам чувството, че й е било забраненото да пуши преди.

# 3 164
Дааа, много си приличат, още вчера ми направи впечатление;
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт