Звездни Компромати- март'25

• 342 038
  • 3 572
  •   2
Отговори
# 3 510
Сватбата и мястото и на провеждане са лична територия,и външно лице няма право да стъпва там,камо ли да снима.

# 3 511
  • Пловдив
Мегз и Джулиана с подарените рози от Бачорски в Хелс-а...
Скрит текст:
И Баба ви фаталната Simple Smile
Скрит текст:

# 3 512
Няма, и можеш да съдиш репортера, но не и да го биеш.

# 3 513
  • # супернатурална #
Оо, на актрисите от "Туийн Пийкс" и имената им бяха магически, още ми кънтят в главата, на фона на завладяващата музика на Анджело Бадаламенти Heart Eyes

Най-красивата жена за мен-Франческа Делера. Пластичните хирурзи никога няма да изваят такъв нос и такива гърди, за устните и косата да не говорим.

Скрит текст:
[

# 3 514
Франческа Делера е легенда в еротиката! Много красива жена и за мен!

Роси Черногорова от нашите моделки на живо е "уау!", на снимки никога не ми е била любимка.
Хубавици за моят вкус
Скрит текст:
Задникът, който не харесвам
Скрит текст:
В лице намирам Наоми за много красива.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 15:17 от Tess d`Urberville

# 3 515
Няма, и можеш да съдиш репортера, но не и да го биеш.

Ами да, иначе е просташка проява и на двамата. На папарака това му е работата, но си има граници.. другият първичен и буен.. Той и Бен Афлек го дразнеха много папараците покрай Джей Ло, ама не си е позволявал да ги пребива.

# 3 516
Стоичков, при цялата му простотия, не мога да си представя да удари жена. Не е чак такъв путьо.

# 3 517
Е, сега почнахме - мъж може, само жена не може, и ако си първичен може, ако си Вергов - не може 😃.

Вижте, аз не защитавам Вергов, а и просто не вярвам за тоя бой, не защото не искам, а защото тая история изскочи след много време, пък една снимка, неясно откога, няма медицинско… просто недоказана история. Но според мен Диана е зарязана от него и е започнала да пише съобщения насам-натам, да го следи и предизвиква, което е едно от най-психопатските поведения и мен лично ме дразни.

# 3 518
  • До морето
Оооо, Туин Пийкс!!! Интересно, че още навремето ми се струваше баш пък Лора Палмър да е красавицата във филма, при положение, че имаше жени като Лара, Шерилин и Мейдхен в това градче.

# 3 519
  • София
Ох, моля ви се, може ли да не оправдаваме шамарите с "тя го предизвикала"! Направо изтръпвам като чета такива неща.

# 3 520
Е, сега почнахме - мъж може, само жена не може, и ако си първичен може, ако си Вергов - не може 😃.

Вижте, аз не защитавам Вергов, а и просто не вярвам за тоя бой, не защото не искам, а защото тая история изскочи след много време, пък една снимка, неясно откога, няма медицинско… просто недоказана история. Но според мен Диана е зарязана от него и е започнала да пише съобщения насам-натам, да го следи и предизвиква, което е едно от най-психопатските поведения и мен лично ме дразни.

Никой няма право да бие, мъж жена, Стоичков или който и да било няма право, това е. А за Диана са предположения, дали е точно така или не е си има съд да се докаже истината.

# 3 521
Наталито не е никак лоша визуално, този Мартин Чой не ми харесва по външен вид.

Красавици за мен са Анджелина, Марго Роби, Роузи, Амбър, Ана де Армас и още има, но за тези сега се сещам.

# 3 522
Мисля, че дискусията започна с това, че Диана не може да докаже “шамарите” и щом е имало насилие, е трябвало да си извади медицинско и да подаде сигнал. Защо такива няма - може да я питате.

Ето Мара Дамата - веднага медицинско. Ясно е кой кога бутал, бил и т.н. Диана защо няма и след не знам си колко време вади някакви снимки. За пореден път се убеждавам, че всички се излагат, но фолкаджиите доста превъзхождат елита - очевидно всички се млатят, но във фолка поне се знае кой и кога!

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 15:38 от Beauty queen

# 3 523
Детето като е пълнолетно, спира да ви е дете ли?

# 3 524
  • Glasgow
За Диана- май продуцентът я беше спрял да вади медицинско, те снимат ОЖ тогава. А за Мара Дамата нали съседи бяха сигнализирали, толкова и тя е щяла сигурно да извади иначе.

Общи условия

Активация на акаунт