Звездни Компромати- март'25

• 342 029
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 525
Е, сега продуцентът крив на Диана 😀. Исках да си извадя медицинско, ама нямах желание 😁.

# 3 526
Еми като слуша продуцента, после ще мълчи. И да е имало нещо, няма как да го докаже.

# 3 527
  • Sofia
Младата Силвена Роу
Скрит текст:

# 3 528
  • Viena
И дърта и млада,Силвена не е блага.🤣🤣🤣

# 3 529
Натали Трифонова - в първия момент снимката ми навя малко мрачни асоциации с тези букети в багажника
Скрит текст:
Цветелина Янева
Скрит текст:
[/url]
Розовата прежда на главата на фаталната ви баба е потрес, особено като я покажат в близък план.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 16:53 от Birdflower

# 3 530
  • Glasgow
Хазарта с дъщеричката си. Написал е thug life😅😂
Скрит текст:

# 3 531
Мегз и Джулиана с подарените рози от Бачорски в Хелс-а...
Скрит текст:
И Баба ви фаталната Simple Smile
Скрит текст:

МеКса като зеленото от dame tu cosita.😀
Писна ми и от Бачора. Не спря да се бута навсякъде.🙄 С нахалство към прогрес.
Толкова е фалшив. Прилича ми на човек, който злоупотребява с наркотици и финансови измами.

# 3 532
Гца 101 победи и Нюй.
Скрит текст:

# 3 533
Ако някой се интересува,
Скрит текст:

# 3 534
Е причините да бъде наета на първо място са ясни на всички също

# 3 535
Проекти, свързани със социални мрежи - цъкам из инстаграм 😂
Е причините да бъде наета на първо място са ясни на всички също

Именно

# 3 536
  • на село
Поне го разкараха от капките Вергов. Един договор по-малко - все е някаква санкция. Че се беше самозабравил. А че в България сме толерантни към пияниците и побойниците, си личи по черната статистика. Пияниците са само малко почерпени, а побойниците ги предизвикват. И така до края на света.

Бях забравила Франческа Делера - разкошна жена!

# 3 537
Преди имаше тема за Вергов и Диана и аз бях една от трите ,които бяхме на нейна страна .По-принцип не мога да я понасям и харесвах Вергов от дете,но съм сигурна, че я е бил...то това стана ясно ,де ...няколко човека свидетелстваха ,че казва истината.А тези инсинуации за дъщеря му -тя ги отрече публично ,а той не ги доказа.Донков влачеше Радина в реалитито,а Марта и баща и викаха-любоФ е ,те си знаят ,ше се оправят...Вергов като се появи с онова детенце на 20 хептен ми опротивя Weary
Но ооо....тука е така ,пийнала половин бутилка водка ,карала,обаче елита е  -С теб се Бубееее  и долу чалгата ! +жена на годината .Някой ошамарил някоя -къде ти е медицинското? Това ...налииии,само защото не са нашите  дъщери.

# 3 538
  • До морето
Е, как са го "разкарали" от Капките Вергов?! Той не е ли капитан в Аз обичам България? Никакво "разкарване" няма, просто е сменил единия хонорар с по-тлъст такъв.

# 3 539
Аз също имам принципи, ако обидиш мен, жив и здрав ще ми накривиш шапката. Ако ми пишеш се@суални съобщения само ще ме разсмееш.
Ако обаче пишеш на 15 годишната ми дъщеря, тогава всичките ми принципи отпадат и ще защитя детето си по всякакъв начин. Ако ми го биеш също.
Аз не съм възвишен човек, обикновен съм.
Пак казвам не харесвам насилие в никой негов вид, но има граници, които ако се преминат, се включва друг режим.
Дали той я бил дали тя е писала не знаем на 100% и двамата са противни много.

Общи условия

Активация на акаунт