Звездни Компромати- март'25

• 343 458
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 540
Ако някой пише на 15 годишната ми дъщеря съобщения със сексуален контекст веднага бих подала жалба в полицията.Съгласна съм ,че това е недопустимо.

# 3 541
Не разбирам трагедията с “къде ти е медицинското”.

Да, къде е?

# 3 542
Факт е, че Диана няма медицинско. Няма как да бъда сигурна, че е била жертва. Положението е нейната дума срещу неговата. Утре и аз мога да набедя съседа/колегата/лекаря, че ме е бил и да кажа ми нямам медицинско, какво толкова? Отделно, Диана е решила да мълчи няколко години, в които се е възползвала от популярността на сериала както в професионален, така и в личен план, трупала е "капитали", участвала в различни спектакли, имала е изложби. Явно тогава не е било подходящ момент да повдига въпроса. И после изведнъж избухна. Не си спомням подробности, но тя така и не доказа категорично думите си. Намесването на детето на Вергов беше ужасно. Държеше се, а очевидно и продължава да се държи не особено адекватно, меко казано. И с това изобщо не си помага, нито пък е удачен пример за момичета и жени, които са жертви на насилие.

# 3 543
Николет Шеридан и аз я гледах като дете в Лъки Шансове, изглеждаше като богиня. Жалко, че си остана недооценена, рядко съм я срещала в други продукции, освен Отчаяни съприги.
Сега се сетих и аз за тази нейна роля.Николет беше гадже и на Майкъл Болтън

# 3 544
Ми медицинското е важно. Много важно в подобни случаи.
Как си представята без медицинско някой да се върже на " Ритник в главата с обувка и с цялата му мъжка сила"?

# 3 545
Медицинското не е гаранция, че нещата са се случили както казва човека. Липсата на медицинско не е гаранция, че насилие не е имало

# 3 546
Да писала е някакви съобщения, но откъде дойде това,че са със сексуален контекст? Това не съм го чела дори по сайтовете, а само тук..

# 3 547
Медицинското не е гаранция, че нещата са се случили както казва човека. Липсата на медицинско не е гаранция, че насилие не е имало

Не, но не може да се докаже и съответно всеки може да си твърди каквото му е удобно. Като е имало насилие, да не е дремала пет години.

Всъщност как да процедираме без медицинско Simple Smile? По симпатии? Който разкаже най-тъжната история, печели.

# 3 548
Аз се чудя къде са всички свидетели на въпросния побой върху Диана. Нали имало и други хора наоколо. Защо мълчат?

# 3 549
  • Glasgow
Не са мълчали, нали тук беше публикувано преди време решението. Гримьорката беше я защитила

# 3 550
Да заведе дело Диана и да призоват свидетели. Или и това не бива, всичко във фейсбук ще се решава?

# 3 551
Джъстин Бийбър
Скрит текст:

# 3 552
  • софия
Да заведе дело Диана и да призоват свидетели. Или и това не бива, всичко във фейсбук ще се решава?
Не иска. А Прокуратурата беше прекратила. Нали се беше самосезирала.
Аман от претоплени манджи! Явно на дидето не ѝ се получава нещо на новото поприще и отново се възбудила.

# 3 553
А, това съм го забравила.

Еми щом не иска…

# 3 554
Натали Трифонова - в първия момент снимката ми навя малко мрачни асоциации с тези букети в багажника
Скрит текст:
Цветелина Янева
Скрит текст:
[/url]
Розовата прежда на главата на фаталната ви баба е потрес, особено като я покажат в близък план.

В първия момент, ако не беше усмивката, Наталито отива на скъпо погребение, да ме прощавате.

Общи условия

Активация на акаунт