Звездни Компромати- март'25

• 342 015
  • 3 572
  •   1
Отговори
# 3 555
Чета, че разводът на Хю Джакман и жена му Дебора не вървял гладко, имало много горчивина и спор за пари и авоари Simple Smile)) Дебора искала повече пари.
Не ми е симпатична. Беше омъжена за този красив мъж десетилетия, а сега с пораснали и отгледани деца си е излежал присъдата.  Той очевидно иска да е с друга, а тя не го пуска по живо по здраво. Крайна съм, но тя трябва да му плати, а не той на нея. Човекът си е отслужил с тия 23 години, намерил е любовта с друга, тази се е вкопчила и не пуска.

Омъжена съм за по-млад мъж от мен и за мен подобни връзки са на  аванс, ако мъжът иска да тръгва, трябва да бъде пуснат (със шут отзад).

# 3 556
Какво ни показва Дж. Бибър?

# 3 557
Дори да е спала с по-възрастни мъже, за да се издигне в кариерата, това няма общо с това, че е била бита. Докога ще търсим кусурите на жертвите?!

# 3 558
...бръщолевенията на психически нестабилна жена, без доказателства, която е отхвърлена, която цял живот е катерила кариера през креватите на възрастни чичовци, и търси отмъщение?
Нещо като възрастен чичо спящ с 30 години по-малки ,едва пълнолетни момичета или как?!? Сигурно не им пише сексуални смс-и ,щото е много елитарен ,добро момче -винаги поздравява!

Сексът НЕ Е повод за бой! Да си е подбирал психически стабилни.

# 3 559
Ако Диана не води дело срещу Вергов, приказките й са чиста клевета Simple Smile.

Не разбирам завистта срещу Вергов, че ходи с млада жена. Много мъже ходят с по-млади. Ал Пачино, Робърт де Ниро, Лео ди Каприо и още хиляди.

# 3 560
Гледам "Кой да знае", участва Глория Петкова, за първи път я видях в един ББ, после съм я гледала в един готин сериал с Бахаров - "Денят на бащата". Обаче сега все едно виждам друг човек, абсолютно нямаше да я позная, ако не бяха казали....Не знам какво е променила в себе си, но определено преди ми допадаше повече като визия да подчертая..

# 3 561
  • София
За мен изобщо не стои въпросът дали Вергов я е удрял - удрял я е, естествено. Пък вие си го оправдавайте, понеже е готин чичак. Той не е, ама да кажем, че всеки има право на лош вкус.
Пък за пияна, не съм, от мнооого отдавна не съм пила, мерси за загрижеността:) Просто имам чувството, че не чета нашия форум днес, ами нещо, населено от редпилъри и инсели, дето все жените са им виновни, че са се озовали на пътя на шамара им.

# 3 562
И откъде разбрахме че я е удрял, та е и естествено, при положение, че тя не води дело срещу него?

От чисто любопитство само.

За инсел ми е малко късно, пък и пола съм объркала.

# 3 563
Вергов ми е по-симпатичен от Диана, но съм ПРОТИВ насилието във всичките му форми.
А жената на Джакмън дано го ошушка здраво.

Последна редакция: пн, 31 мар 2025, 23:24 от Не се сърди, човече

# 3 564
  • # супернатурална #
Глория горе-долу ми хареса, особено на фона на Кали. Нетърпима е.

# 3 565
И Диана , и Вергов са ми антипатични , но е тъпо да се обяснява , че била спала с някой сякаш това има отношение към случилото се с Вергов. Насилието над жена е абсолютно недопустимо , той щом не я съди за клевата явно тя има някой свидетел , иначе щеше да заведе дело .
За Хю Джакман не знам въобще каква е сагата , ама жената като е по-голяма от него да не го съди за издръжка , защото …? По закон , ако и се полага да го съди и още как . Какво е тояа жалене на мъжете ? Всеки нормален човек си гледа интереса .

# 3 566
  • София
Че откога делото е доказателство, че нещо се е случило?
Реално никой от присъстващите не отрече нищо. "Само" я бил бутнал, пък тя сама си паднала; гримьорката после й крила синините на лицето, дето са се случили от нищото, ей такива неща. Капчица съмнение нямам аз и нямам нужда да те убеждавам или ти да ми вярваш, Бюти. Не ми е това проблемът, изобщо. Проблемът ми е, когато чета, че като се издигала със спане с някакви си, трябвало да очаква последствия. Или понеже писала нещо на щерката, заслужава бой. Или понеже е леко откачена, какво очаква?? Ей такива неща, които се пускат завоалирано и като намеци (щото никой директно не си го казва, нали, само ей така, подхвърля само, не че нещо, нееее!)
Егати чичака златен, честно, какво е това жалене, какво е това чудо не знам.

# 3 567
Случая с Диана и Вергов го нищихме надълго и нашироко в темата тогава.
Че я е бил, бил я е. Или я е ударил поне или каквото там се е случило.
Проблемът при Диана дойде от това, че явно опиянена качва първия пост със синините. От там се вдигна много шум и много хора я подкрепиха, поканиха я в “120 минути”, където беше абсолютно неадекватна и се изложи много здраво. Прокуратурата се самосезира. След това Диана бълваше пост, след пост, след пост. За никой не остана капчица съмнение, че има зависимости. Най-малкото към алкохол. Та Диана имаше голяма подкрепа от обществото в началото, загуби я заради собственото си поведение в последствие. Това е.

# 3 568
На мен ми е все тая дали Диана е алкохоличка или Вергов ходи с млади жени. И алкохоличка да е, освен че се излага - пак не трябва да я бият. Но щом не завежда дело срещу него, а само приказва, значи няма доказателства и търси внимание, което ми е далеч по-неприятно, отколкото че се налива, което е тъжно, но си е неин проблем.

# 3 569
Мисълта ми е, че с писането на първия пост  Диана не очаквала такъв отзвук и изобщо не е имала намерение да води дела. Прокуратурата се самосезира, след това имаше и жалба от Диана по повод насилие от страна на Вергов към нея. Прокуратурата отказа да образува досъдебно производство с мотив, че не са събрани достатъчно доказателства. Имаше и някаква смешна съдебномедицинска експертиза по снимки (?).
Вергов я съди в момента за обида, заради статуси във фейсбук. Делото е заведено края на 2023г.

Общи условия

Активация на акаунт