Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 785
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 105
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
при баба "конощип" беше попово прасе. Simple Smile дали това иска?
навремето рисувах дирижабъл, задължително във формата на жаба, иначе племенничките не признаваха, че е дирижабъл.

добре, че се върнах да проверя дали няма нещо пропуснато.
донси, трябва ти!

# 106
  • sf
Слушам и изпълнявам, щом Добри казва, значи ми трябва 😁

# 107
Донси ме подсети,че си поръчах една раница,но я скрих в гардероба.И забравих за съществуването ѝ 🤣
Утре на работа,да си почина от детски викове и претенции 😬.И от кухнята 🙄
Няма мързеливи хора,има енергоспестяващи Mr. Green

# 108
  • Mediterraneo
Аз днес съм абсолютно енергоспестяваща, примерно А с десетина плюса. Не съм ставала от дивана, освен за една половинчасова разходка с кучето. Нищичко не съм пипнала.

# 109
  • Наблизо
И аз го знам като Попово прасе.Като малка тая гад много ме плашеше.То и като хванехме някое,дядо го обезглавяваше с лопата..Хич не се церемонеше.

На мен ми се ходи на работа,вкъщи все ми се куса нещо и доста се тормозя да се удържам.
И аз съм енергоспестяваща.Студено ми е и ми се спи.

# 110
  • София
Момичета, много сте мили. Страхотно убежище сте ми.

Днес прошка не мога да поискам, не знам дали мога и да дам. Толкова тъга и гняв съм натрупала, че няма да е искрено. Друг ден ще е. Не е важен денят, мисля, а самото действие. На мен поне ми минава все някога, преживявам нещата, намирам сили да се зъбя. Мъжът ми, обаче, много трупа и помни. Не е добре това.

# 111
Бър, видях те Heart

Не знам, кой е енергоспестяващ, ама аз днес направо бутнах бушоните централно. Едно пиле лютика сготвих и туй то.

# 112
  • тук и там
Бър е много красива.Палтото ми харесва също.Аз до фитнеса не стигнах,но карахме колелета и после завършихме разходката в "О Такос".Confused .Прошка не съм искала,не го тача този празник-много фалшиви ми се струват тези прошки  днес.Свекървата чакаше да и поискам,ама не мога да си изкривя устата като не го усещам  , само за да и направя кефа.И мен много ме мързи,даже сутринта се оплаквах ,че се събуждам изморена .

# 113
Не харесвам Прошка-празника. Ако имам да искам прошка, я искам в момента на осъзнаване и се старая през годината да не съм магаре за хората, които ценя. Чух се и с моите пенсионери, и със свека, ей-така за раздумка, беше приятно.
Бърче, показвай се повече :*

# 114
Оф, не мога. От половин час се опитвам да утрепя един комар в спалнята. На втори март! От къде се взе този мутант по никое време.

# 115
  • Mediterraneo
Целогодишно спя с включена машинка против комари. Ама да, при нас не е така студено.

# 116
  • Варна
Ей, Мързииии Heartpulse Радвам се да те видя! Мислех си за теб, докато чета "признанията" на мързеливите другарки. Да питам ли де беше кат те нямаше?

Бър! Много си хубава, видях те по-рано.

На Добриня на дирижабъла се разхилих Simple Smile

Днеска шсЪ пукна от плюскане, бяхме на обяд у свеки и на вечеря у тате. И кутийки си носим, което е ... забравено удоволствие, щото вече децата си тръгват с кутийките, а за нас (дъртите) - нъц! Пък днес ний бяхме "младите" хохо.

# 117
Тати много държи да му искаме прошка.Сз винаги звъня да искам от името на моето семейство,само мир да е.Щото иначе са сръдни.А като искам прошка,вика Вие никога не сте сгрешили към мен.
    Знае мнението ми по въпроса за днешния празник.Аз се извинявам винаги,щом усетя,че  неволно съм обидила.Девериъе звъняха на свекъра,чакали да им се обадим,щото сме по -млади.Моля?????!!!!! Айде у лево.

# 118
  • София
Ох, не мога да се сдържа, пускам ви го тук от темата за вицовете.

Решено !!!
Явяваме се на Евровизия с песента за "Мариямед"😄

# 119
Joy Ох, бре, Артемис Joy
Ужасен ужасон е, по цял ден я тананикам.

Общи условия

Активация на акаунт