Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 738
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Супер. Със здраве да си го носиш.

# 91
О, Бър, ти ли си това? Heart И ако да- какво е това шаренкото, което се подава в ъгъла- дреха някаква, прилича на палтенце? Интересен принт, харесвам такива! Палтото е прекрасно, много мой стил. Честито и със здраве! Hug

Моите момчета тотално са в матрицата- сутринта пак се изнесоха къдЕ пистите. А не е като да не сме си легнали след 1. Поспах си аз, помотках се, чух се с една- две дружки в бг, тренирах, след малко замесвам каймата за кюфтета и после ще ги пържа. Към тях ще спретна ориз с гъби, зелена салата.

# 92
  • Наблизо
Аз се накрасивих и сега си лежа.Момчетата излязоха,но след 40-60 Мин ще си дойдат..и се радвам на тишината.Не че не измих банята де.
Бърче страаааотна!
Бърди,гушка!

А при нас е слънчево,но аз си седя вкъщи.Има карнавал и сигурно е пълно по улиците.Тц.Искам спокойствие.

# 93
  • Пловдив
Бър, ма и ти си солета Grinning дан съм чула за диети и т.н...
Ама не беше ли с червеникава коса? 🤔

Дрямах по дивана...довечера сме на гостЕ, ма ний сме от тия дет нямат много работа Wink Бърди Kissing Heart та само да ни викнат и сме там.

# 94
Туй шаренкото е настоящето палтенце на Бър, показвала се е на снимка с него. Честито, със здраве да си го носиш!

# 95
Бър, за палтото не знам ( кой ти го гледа ), но ти си много хубава 🥰, пу пу! Ето на кой се е метнала щерката ❤

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 17:12 от Princess Sissy

# 96
  • София
Бър, прекрасна си, красива.

Прехвърлих трл номер на Павел на мое и е, и ат да ми възстановят сума. Първо не трябва документ, ппсле удоволствие за наследнижи, после неговата лична карта.
Е ринг мол  стояха и мълчаха в магазина като на@рсни.
Аз, набрах кол центъра и на високо говорител.
Толкова некомпетентен персонал. Думи нямам.

# 97
Бърче, красавица си и палтото е чудесно! Да го носиш на хубави места и по приятни поводи.
Бях до Декатлон, купих си нови маратонки за х0рцата. Този път взех по-скъп модел, подметката е доста приятна. Засега съм пробвала и с найкове, и адидаски, но декатлонките се оказаха най-удобни.
Прибрах се от Лиъл и си направих дебела филийка, от хляба с лук и картофи, с масло, чедър и маслини. Мисля, че по-любим детски сандвич нямам.

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 18:08 от zlatenceto

# 98
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изморено ми е.
уж нищо не правих, уж няма от какво, а съм като газена с валяк.

палтото видях. и неговата собственичка видях - Simple Smile вещица!
мид, не знам каво да кажа. лична карта на починал! те не са ли чували, че се връща?
силна прегръдка.

ден за прошка бил. 100 картинки получих, а само едно от момчетата от предишната работа драсна един ред.
"прости неволните грешки. умишлени нямам."

и аз като него. Simple Smile

# 99
  • Варна
Сега ставам аз, опънах се на дивана към 15 ч. и съм не заспала ами направо в черна дупка съм се отнесла.
Установих, че не съм мързелива, уморена съм била Simple Smile
Бър, прекрасна си Simple Smile

# 100
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
аз съм си баш мързелива.
но съм прекалено стара да се променям. Simple Smile Simple Smile

четох някакво страхотии за гръцко, другото го дъвчем два дена. светът се е побъркал.

# 101
Мид,нямам думи.Абсолютни профани.
Бър, ти каква си вещица!!!!Ама от готините!
   Аз лежа на дивана и слушам как Кати действа вуйчо си.Докараха ни я ,за да излязат малко.Иска да й направи конощип,каквото и да значи.
    Аз съм мързелива.

# 102
За мен дата 31, моляя

# 103
  • София
Утре ще ида.
И този път ще напиша жалба и срещу тази от кол центъра и тази в магазина първата,само да й запиша имената.

# 104
  • sf
Зяпаме си мачове със синкото. Бил на режим, та целия солен кекс аз ще трябва да го изям. 🙄
Спешно трябва да захвана някакъв режим за повече от три дни, че положението е страшно.
Ровя си из нета и се чудя дали ми трябва една чанта-раница, много ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт