Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 644
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 75
Аз замислям едно ризото за обядовечеря.Моите момчета са си легнали към 5,така че едва ли ще станат за обяд.

# 76
И тук вали.
Сложих макарони в извънземното за закуска. Още чакам налягането да падне.
Прибрах се почти в началото на новия ден. Тийна вика еее прибра се най-накрая, аз си лягам.
Чакал ме да се прибера, ааа викам чадо да видиш как е. Добре се набърборахме с приятелите ми, можеше и още, ама старост нерадост доспа ми се.
Дорч, още много годишнини на децата да празнувате! Внуци и правнуци да бавите!
Малката Беболина повече да не вдига висока температура! Азалче, забравих да отбележа вашите отлични резултати, все така да е положението!
И моят хладилник го раздава стриптизьор, тенджерите и те пълни с въздух. Едно пиле с ориз ще метна и за повторение на материала - пилешка супа. Друго от ОИ ще видим дали ще отмятам.

# 77
  • Mediterraneo
Дорчи, бъдете здрави! Нека имате още дълги години заедно и до децата си, да се радвате на внуци!

Тук е облачно и студено, така ще е поне до сряда, сети се времето, че е било зима, обикновено февруари се разваля повечко. Ще си лежа вкъщи. По някое време ще трябва да изляза из селото да повървя, че вчера пропуснах.
Хладилникът ми е пълен. При нас до Великден няма отворени магазини в неделя, та събота ми е пазарен ден. Вчера пържих риба, правих пюре от картофи и лилави моркови, ММ снощи прави една тава лазаня да носи на работа и за нас спретна три порции, та готвене евентуално вторник.

# 78
Добруджанките станаха ТОП!Мерси за рецептата.Тъй като ми остана колбас и трошено сирене,забърках и едни солени мъфини.
   Гаджето ни много ги обича,та ще сложа в кутийка за София.

# 79
  • тук и там
Добро утро.При нас е свежо и слънчево времето.Пържих филийки сутринта,аз и малкото хапнахме топли, поспаланковците ще ги ядат студени.Има пиле с кокосово мляко от вчера,та поне днес няма да готвя.Мисля да отида на фитнес,да изразходвам поне малко от калориите ,дето поех сутринта с тези филийки..Confused

# 80
  • София
Тук вали.
Нахраних си животинките.
Излизам да се разходя.
Дорч, радвайте се.

Болните да се отчетат.
Сиско как е принцесата?

# 81
  • София
Добро дъждовно утро.

Марул, ти ли искаше къща в Италия? Ето, можеш да сбъднеш желанието.

https://business.dir.bg/imoti/balgarsko-semeystvo-si-kupi-kashta … -1-evro-v-italiya

# 82
Аз.Тези ги следвам от доста време.Ама аз не ща за едно евро,щото не ми се занимава с ремонти.Обсче на фона на имотите в Бг и в частност в нашия град,ако знаете за по 40 Хил евра какви оферти изпадат.Засегс ми е мечта,но вярвам ,че някой ден ще я сбъднем.Затова сега трябва да поработим здравичко.Щото тати не ще да продаде ливадите край Искъра.

# 83
  • sf
Вече два пъти "прах" себе си и куче след разходка. Отврат е. Из квартала само футболни фенове и заблудени кучкари като мен. 😆
Метнах един солен кекс, да видим днес как ще са готварските ми умения.
Направихме един бърз тегел из Джъмбо плаза със синкото и за днес толкова.

# 84
Цитат
Вече два пъти "прах" себе си и куче след разходка. Отврат е.
Такава кал не помня отдавна. Улиците се пързалят, усещам го по автомобила.
Маратонките ми за 3-4 дни са porca miseria (Дорчи, нецензурна добавка за твоите уроци по италиански Grinning )

# 85
  • София
Малей, ако знаете колко ми е криво, баш като времето съм. По случая забърсах едно палто на намаление от мола. Мисля утре пак да си полекувам кривотията с шопшнг.

# 86
Бър,действай!Даже и другарките излекувай,избери си нещо ,за да успокоиш и нас.

# 87
  • София
Моля за снимка от покупките. Така де, да я ползваме като рецепта. Simple Smile

# 88
И аз от кривите. Днес са 27 години на татко.
Досега пих кафе със свеки, обаче съвсем ме хвана съклет. Навън мокро и мрачно. Седим и се чудим рано ли е да отворим бутилка розе. За довечера сме мариновали пържоли, поканили сме сестрата на МУ, но тя има много работа, както винаги, та изобщо не е ясно ще се видим ли, няма ли.
Снощи бяхме на гости на приятели, в ново жилище са. Мацката си каза какъв подарък иска, много обичам така - точно и ясно, всички доволни.

# 89
  • София
Не мога да снимам хубаво. Ама цветът е баш моят. С чепичките на ТиЛи ще ми е тамън.Animal Rooster

Последна редакция: нд, 02 мар 2025, 20:29 от бъръльо-бъръльо

Общи условия

Активация на акаунт