Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 62 362
  • 1 631
  •   1
Отговори
# 15
Честита Баба Марта! Здрави и засмени!
Кло, благодаря за темата!

Снощи заспах към 9, станах преди малко. Изпуснала съм случилото се на световната сцена, отивам да търся информация.

# 16
  • Пловдив
Сис, Бг магазин ли има, та за мартеници ще ходите?

Ще чакаме тийна, че отива на фитнес 🤪 ся трябвало...бърз бил днес, абе...чудо. После към свеки. Едното гости за понеделник се отлага, та тряя мисля друго Wink

# 17
  • Варна
Честита баба Марта, дами Simple Smile
Познайте дали не я посрещнах ме с коледна украса, ама половин си е вече вкъщи и ще я свалим.
Днес си е наумил да слага батериите на ФЕЦ-а, аз дерибействам с прането. Почнахме тази сутрин тридневно чистене на черен дроб и жлъчка, ще сме топ за новата седмица.
Здрави да сте, децата и мъжовете ви също.

# 18
Мисти, що си мислиш, че гърците не са си присвоили и този наш обичай 😂🤪

Имат си мартеници, мартакиа им викат и си мислят, че те са ги измислили!

Ние с Лав сме на 18 😃

# 19
  • София
Честита Баба Марта. Да си отиват болестите.
Хладилникът проработи. Поне малко отсрочка имаме.

# 20
Благодаря за темата, Кло!!! 🤗 Как си, АБ започна ли да действа?

Честита Баба Марта! Румени, здрави, щастливи и засмени да сме!

Моите мъже отидоха на ски, аз пасувах, имам среща с дружка, ще пообиколим и малко магазини. Довечера уж сбирка се заформя, да видим дали ще се класираме- зависи кога ще се приберат спортистите и в каква кондиция ще са.

За ден, избирам си 7- ми, спонтанно ми изникна датата, неочаквано за мен самата. 🤭

Хубав да е денят ви.

ПП. Лан да мине да се разпише.
Марули, ти май преди две години баш на първи март ни се презентира?

# 21
ТиЛи, учудващо бързо действа АБ. Една идея намаля кашлицата и задъхването. Увеличих си сиропа, ЛЛ го беше изписала 3*5 мл, ама като четох, че това е детската доза и удвоих. Докато чакам Добри да се яви, водя записки за залозите.

За присъединилите се в последната година към темата ще кажа, че залагаме на дати от месеца, каквото е времето в деня, такава ще ни е годината. Хубавото е, че каквото и да е по нашите географски ширини, при Добри е все слънчево и топло.

Сис, не разбрах, 18 март ли избираш, или празнувате и двете на тази дата с Лав?

# 22
  • тук и там
Заплювам си 24-ти.ММ хърка на  стола.Кога друг път е ставал в 7ч?! Ходи да взема каката,та си е в къщи вече щерката .Днес пак тенис,Бг училище,довечера гости ще имаме.
Румънците и те имат мартеници,ама май в обувката си я носят или нещо подобно беше.

# 23
  • Варна
За мен 24-то число, също като Прити, ахаа, и Кайси.

ТиЛи, забравих да кажа, че много ти се радвам на обувките. Приятно и ненатрапчиво различни, ака мога така да се изразя.

По-рано се засилих да правя палачинки, но после изведнъж си промених мераците и направих баница. С пълнозърнести кори уж, но пак - грух.

# 24
Аз поверието го знам,че се гледа рождената дата.И помня,от други години,че бяхме доста,които следихме времето на 24 Mr. Green
Някакво никакво ми е последните седмици.Липсата на слънце ми се отразява не добре на настроенията,и леко на психиката.Чакам си с нетърпение ☀️
Много бях занемарила грижата за кожата на лицето си през последните години.То,като цяло и за здравето си.Лека полека започвам да се връщам в релси.От близо месец използвам някои от продуктите на една от любимата ми дерматоложки.И сега наред със свалените един-два килограма (почти без лишения),и кожата ми започва да сияе.Бръчките ми са съвсем леки,по-скоро мимически,но скоро ще ги "зарадвам" и с антиейдж крема.
Скрит текст:
Който ще пита,Al + e козметичната линия.
Дорч,аз вместо теб отметнах палачинките.Само ги правих,без да ме изкушат да ги изям.Но сега точа зъби по баница.И хубава бозичка съм си поръчала 🤤.Май довечера ще се освиня 🐷.А до тогава ще сръбна една леща.

# 25
  • sf
Поканиха ме на погача, а съм забравила какво се носи. 🤔 Подаръци, пари?

# 26
Боже,Тилка,помниш като слон.Аз имам усещането ,че съм с вас от сто години.Честно, нямам спомен кога се презентираха.
   Полегнала съм с пай с КАРМОЛИС.Глсеата тежи,все едно в горната половина има голям камък.Мъх офка на дивана,боли го кръст.Но не дава да му дам нещо,или да ги намажа да го облекчи.Да си офка.  Чакаме мамин Златен да си дойде, щеркинса и те щели да минат.
    Майка ми ли звъни да честити баба Марта и вика Да сте здрави,засмени,то на кво ли да сме засмени?
   Затворих телефона.

# 27
ЧБМ!

Вчера голямата щерка дойде. По повода преядохме с пиле тикка-масала, а днес за обяд сме на азиатски ресторант. Утре съм поканила колежки на пържени филийки, после сме на карнавал с обяд в друга колежка. Та щерката не знам дали ще я кача в самолета с 2-3 кг отгоре, но аз ще завърша със сигурност така седмицата.

И молдовците имат мартеници.

# 28
Кло, по спомен сме астрални близначки с Лав, ако греша нека ме поправи. Аз не бягам от късмета си и си избирам всяка година рождената дата. Та ,да, мен на 18 запиши, а Лав ще каже за себе си!

# 29
В такъв случай, щом се гледа рождената дата, за мен ще е 30-ти.

Общи условия

Активация на акаунт