Пазаруване от about you - тема 37

• 78 458
  • 739
  •   1
Отговори
# 720
Ако ти блокират акаунта имаш достъп до него и не можеш да поръчваш или изобщо нямаш достъп?

Понеже ползвам app-a и автоматично бях логната можех да си виждам само любими. Не можех да видя поръчките си и да пускам поръчка през app-a.  Не можех да се логна на друго място. Даваше, че данните са грешни.

# 721
AeroJ, при мен така става, когато ползвам Firefox. Самият браузър прави проблеми, бъгнат е. Пробвай с друг браузър.
Явно и мен аутлетът ме мисли за робот, макар, че се бях логнала. Минал ми е банът, пак влизам.

Никога не съм го ползвала. Навсякъде е Хром.

# 722
Документите са скрийн шотове на цените (предполагам всички помним онова намаление с големите %), фактурите за плащане и разписките от Еконт за товарителници, които в последствие са отказани. Ако ти е любопитно мога и цялото инфо по жалбата да ти пратя на лично. Отговорът беше, че фирмата в със седалище в Германия и ще препратят казуса на немската комисия. И от там нататък никой не ме потърси. Аз също нямах време да се занимавам с изгубени каузи. В следствие пратиха онези кодове от 15% на всички които не получиха поръчките си. А защо някои ги получиха остава загадка, но ако това не беше дискриминация на клиенти - здраве му кажи Simple Smile

Забравила съм как беше. Под документи имах предвид наистина да си пратил жалба, защото много хора се заканват, но не правят реално нищо. И тук не визирам теб. А масата.

Ето..имаш отговор от нашето КЗП значи, топката е в  немското. Не може да се говори че не отговарят, като отговарят. Аз още сутринта писах, че нашето КЗП е за търговци регистрирани тук. Ако е за Заландо - европейският потребителски център може да се ползва, не българското КЗП.

Може да се пише и до немското КЗП - в случай, че не е препратено реално до тях казуса - не знам какъв е казуса, вероятно ти си повече запозната с немското КЗП, аз за нашенското мога дълго да говоря само. Simple Smile

# 723
  • Пловдив
Ако ти блокират акаунта имаш достъп до него и не можеш да поръчваш или изобщо нямаш достъп?
Това, което аз четох е, че имаш достъп до акаунта,но не можеш да поръчваш.За това и помислих, че съм блокирана.

# 724
Ако е така добре, но ако не можеш да си влезеш в акаунта губиш достъп и до поръчките си и съответно гаранцията на получените неща.

# 725
Получих си днес една чанта Liebeskind, покрай последното намаление я поръчах. Пристигна доста бързо, много се изненадах, не ми се беше случвало досега. 😁 https://m.aboutyou.bg/p/liebeskind-berlin/chanta-s-prezramki-sea … _campaign=product

Много е симпатична. По-тъмна е, отколкото на снимките, бяло със сивкав оттенък. Размерът и разпределението са идеални за моя вкус - малка, но функционална.

# 726
Важното е да е функционална !

# 727
# 728
  • Пловдив
Чакам 2 поръчки от аутлета - кожено яке ФН + раница Москино и пола.
Прогнозните дати за доставка са за след две седмици. Доооста бааавно...

# 729
Дано си заръчала това. Още ме е яд, че нямаше малък размер, а тук не съм го виждала чак пък толкова намалено.
https://www.aboutyou.bg/p/freaky-nation/prehodno-yake-4595689

# 730
  • Пловдив
Мне. Цвят коняк гладка кожа с ципове на ръкавите. Не го намирам, за да пусна линк. Отдавна го заглеждам и го грабнах за 100 лв. Wink

# 731
Видях го аз сутринта. Коняка. После изчезна. Както и повечето изгодни, де.

# 732
  • София
Получих си днес коженото яке на Maze.

Благодаря на дамата, която ме посъветва да взема номер нагоре. Аз нося XL и странно защо съветникът ми даде да взема L.
Поръчах на риск XXL. Стои ми идеално. Много хубава кройка. Много ми харесва
Взех го за 202 лв. Бих си взела и друг цвят, но ще чакам намаления.
Единственото, което не ми допада, е миризмата
 На лак или нещо подобно. Надявам се да изчезне.

# 733
И аз много харесвам модела. Имам го в пастелно зелено. Взех го за около 80 лева. От тогава дебна и това в цвят шоколад, но засега не са го намалявали толкова много. Моето миришеше само на кожа.

# 734
Имам 5 или 6 якета Maze. Миришат страхотно на кожа,обожавам мириса им. Обаче имам едно яке Ашууд,което миришеше У ЖАС НО. Стоя поне един месец на балкона да се проветря,че ако го внеса вътре не се траеше. Накрая се измириса и си го обичам и него. Така,че проветрението помага.

Общи условия

Активация на акаунт