Пазаруване от about you - тема 37

• 78 222
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Код 10virgo не може за се ползва в България друг код има ли?
Този код е за outlet-a и не може да се използва в приложението на about you. Качвам активните кодове в момента има само за outlet-a

# 91
Vanya799, ти обаче редовно не четеш темата, а влизаш и изпляскваш кодове, които ВЕЧЕ са дадени. Неуважително!

# 92
Само на мен ли ми се струва или в аутлета цените не са по-ниски от в редовния сайт?
Погледнах го веднъж, два пъти и не съм влизала повече. Има ли неща които да си заслужават там?

# 93
Не ти се струва. Веднъж на високосна можеш да случиш нещо да е по-изгодно от основния сайт. А кода за отстъпка там, общо взето покрива доставката.

# 94
Какво правим сега с тези връщания, които не се отразиха в профилите?
От вчера имам две и не смея да ги занеса.
При нормални обстоятелства не се ли появяваха И в профила в Еконт, сега нямам нищо и там.

Писах им в 10ч. В 11 вече имах пратена товар.за връщането и я принтирах.

# 95
Vanya799, ти обаче редовно не четеш темата, а влизаш и изпляскваш кодове, които ВЕЧЕ са дадени. Неуважително!

Я се осъзнайте, неуважителен е тона ви! Това да не ви е личния форум! Rage

# 96
Aero си е съвсем права.Няма нужда на всяка страница да четем едно и също.Може да се прочете какво има на предната страница и ще стане ясно.То и с търсенето на кодове е същото.При екстра намаление няма кодове,ако случайно има някой той сваля екстрата.Преди малко си пуснах маратонки с extra 30%,нямаше смисъл да търся код за намаление,защото цената,ще е по висока.
Ама понякога трябва и малко мисъл.

# 97
  • София
Съвсем ви изпуснах, но нямам никакво свободно време напоследък. Worried
Последните две неща, които получих.
Дънки Бершка - https://www.aboutyou.bg/p/bershka/danki-18619572. Взех 32 номер. Свободни са ми в кръста, но като пристегна шнурчето нещата се оправят. Може да се носят и с колан, но нямах време да пробвам с различни ширини как ще е най-добре. Средно плътна материя. Стоят добре. Ще скъся крачолите, защото са ми леко дълги.
За първи път купувам бельо на марката - https://www.aboutyou.bg/p/s-oliver/sutien-10606833. Взех номера, който нося и ми е добре. Стои чудесно.

# 98

Я се осъзнайте, неуважителен е тона ви! Това да не ви е личния форум! Rage
Тя се "осъзна" неотдавна и темата замря - да му мислят консуматорите 😂 Ще трябва да си напънат мозъците да мислят, да четат и ровят за кодове и оферти! Няма не наказано добро!
Айде със здраве!

# 99
  • Бургас
Дънки Бершка - https://www.aboutyou.bg/p/bershka/danki-18619572.
За първи път купувам бельо на марката - https://www.aboutyou.bg/p/s-oliver/sutien-10606833. Взех номера, който нося и ми е добре. Стои чудесно.

Изкопирах те и за двете. Но сутиена поръчах в зелено, че черни имам доста.
Такива дънки пък отдавна търся и все нищо не харесвам. Дано с тези да си паснем.
На Бершка обаче имам този панталон и е много хубав, вече го носих веднъж - https://www.aboutyou.bg/p/bershka/pantalon-s-nabor-19508861

# 100
  • Пловдив
Зная,че кодовете са деликатна тема,но дъщеря ми напира за две худита ... трябва да се поръчат час по-скоро!-знаете как са тийновете.
Та,за основния сайт не намирам код.
Някоя добра душа,ако е запозната...
Danina15 е изтекъл.

# 101
Ми да ти е казала вчера! Grinning

JiD, сериозно - няма. Ще има 2 в понеделник и после 2 от 12.03. Ако мислиш, че понеделник ще е по-изгодно да пазаруваш ми драсни.

# 102
Взех 2 неща. Продължавам със серията с джапанките 😁

Джапанките скатават. Пак са по теснеещи на широчина, но може би по-добре, че няма да ги губя в болницата 😃 Ризата е симпатична, но прозира и ще я мисля.

# 103
Чудя се колко още чехли от този тип ще поръчаш, само за да установиш, че всички до един ти теснеят.  
Вземи си едни тип крокс, ако искаш да ти е комфортно, а на излизане от болницата съм сигурна, че "марковите" джапанки ще са ти последна грижа.

# 104
Мимоза, ако знаех още в началото, че трябваше да поръчам номер по-голям щях да си спестя 2 поръчки. За жалост след 2рият чифт се усетих. Не съм фен на кроксовете, за мен са едни от най-антипатичните неща. Може да са удобни и комфортни , но не са моето нещо. За мен си е обувка за градината. Знам, че няма да се съгласите с мен и са много модерни. Но така или иначе бях се зарекла, че повече няма да поръчвам, ако и тези не станат. Щях да отида в някой магазин и да взема някои, които ми стават. Просто вече ми тежи корема и обикалянето по магазините е нещо, което искам да спестя. А и идеята ми е да ги ползвам и за плаж и тн, не ги взимам само за болницата. Пък за мен Адидас не се водят маркови и целта ми не е да се фукам, ако това имаш предвид.

Общи условия

Активация на акаунт